Јавно запросување

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум против тоа, мислам којшто сака нека прави, ама не ми се допаѓа тој начин на запросување, дури и му реков на дечкото ако планира да ме запроси нека биде нешто поинтимно а не јавно:pipi:

Јас сум доста интимен

bas e romanticno samo vistinski prav maz ima hrabrost i srce da go napravi ovoj cin pred tolku luge a takvite mazi se se poretki nekako kako da se smenija lugeto i se postraslivi pocnaa da stanuvaat.sepak ne mora da znaci deka ako mene me zaprosi mojot princ nasamo deka ke go odbijam i toa e romanticno i ima svoja ubavina no mislam deka bi se vkocanila i zasramila da me zaprosi pred mnogu luge ke se vozbudam i zbunam stoznam koga ke dojde vreme ke vidam sto kako.

bas e romanticno samo vistinski prav maz ima hrabrost i srce da go napravi ovoj cin pred tolku luge a takvite mazi se se poretki nekako kako da se smenija lugeto i se postraslivi pocnaa da stanuvaat.sepak ne mora da znaci deka ako mene me zaprosi mojot princ nasamo deka ke go odbijam i toa e romanticno i ima svoja ubavina no mislam deka bi se vkocanila i zasramila da me zaprosi pred mnogu luge ke se vozbudam i zbunam stoznam koga ke dojde vreme ke vidam sto kako.

Твоја дефиниција за прав маж е ако партнерката ја запроси јавно хммм :eek: овој глупав тренд сега брзо се појави и можам да кажам дека само лиглевци кои се плашат дека на само можат да бидат одбиени и шутнати :)

Твоја дефиниција за прав маж е ако партнерката ја запроси јавно хммм :eek: овој глупав тренд сега брзо се појави и можам да кажам дека само лиглевци кои се плашат дека на само можат да бидат одбиени и шутнати :)

sepak za toa e potrebna hrabrost a praviot maz ne go interesira sto ke kazat drugite za nego toj zivee za sebe a ne za tugite zli jazici a takvi mazi ima se pomalku site se zamaraat sto ke kazat drugite dali bilo ligavo dali bilo iziveano.ova ne e glupav trend ova e romanticen trend i samo vistinski maz ima hrabrost da se sooci so odbivanje vo javnost lesno e nekoj da te odbie na samo nikoj nema te znae kolku si potfrlil:)

sepak za toa e potrebna hrabrost a praviot maz ne go interesira sto ke kazat drugite za nego toj zivee za sebe a ne za tugite zli jazici a takvi mazi ima se pomalku site se zamaraat sto ke kazat drugite dali bilo ligavo dali bilo iziveano.ova ne e glupav trend ova e romanticen trend i samo vistinski maz ima hrabrost da se sooci so odbivanje vo javnost lesno e nekoj da te odbie na samo nikoj nema te znae kolku si potfrlil:)

Лесно е некој да те одбие на само? Бог да чува...

Ајдеее романтично било како не , прво романтиката е заснована со интимност а не во јавност пред 2 милиони народ да се глупираш ко второ тој маж има само празна глава а храброст тоа не би рекол дека е , за некој да се изглупира нетреба храброст него она првото што го кажав .
Незнам само како гледате дека тоа е најромантичното нешто за запросување , има милион начини кој секоја жена би ги посакала само треба малце да се размисли а не вака веќе нешто видено и надуено :)

Ајдеее романтично било како не , прво романтиката е заснована со интимност а не во јавност пред 2 милиони народ да се глупираш ко второ тој маж има само празна глава а храброст тоа не би рекол дека е , за некој да се изглупира нетреба храброст него она првото што го кажав .
Незнам само како гледате дека тоа е најромантичното нешто за запросување , има милион начини кој секоја жена би ги посакала само треба малце да се размисли а не вака веќе нешто видено и надуено :)

mene mi e bas romanticno takvoto zaprosuvanje ne se soglasuvam deka se raboti za prazna glava tuku za hrabrost sepak toa e prasanje na vkus sekoj za sebe.ti imas zaproseno i kako se sluci toa bas me interesira?
--- надополнето: 31 октомври 2013 во 02:44 ---
Лесно е некој да те одбие на само? Бог да чува...

polesno e za mazot da bide odbien na samo otkolku vo javnost pred drugi luge pa pokraj razocaruvanjeto od odbivanjeto da mu go skrsis egoto i mu go unistis zivotot pa site ke mu se potsmevaat zatoa pisav deka e potrebna golema hrabrost za toj cin javno zaprosuvanje a jas sakam hrabri i odlucni mazi.da ne go spomnuvame bozjoto ime naprazno te molam.

mene mi e bas romanticno takvoto zaprosuvanje ne se soglasuvam deka se raboti za prazna glava tuku za hrabrost sepak toa e prasanje na vkus sekoj za sebe.ti imas zaproseno i kako se sluci toa bas me interesira?
--- надополнето: 31 октомври 2013 во 02:44 ---

polesno e za mazot da bide odbien na samo otkolku vo javnost pred drugi luge pa pokraj razocaruvanjeto od odbivanjeto da mu go skrsis egoto i mu go unistis zivotot pa site ke mu se potsmevaat zatoa pisav deka e potrebna golema hrabrost za toj cin javno zaprosuvanje a jas sakam hrabri i odlucni mazi.da ne go spomnuvame bozjoto ime naprazno te molam.

Секако дека имам запросено :D
Ја запросив кај Драган Вучич на вашите пет минути :LOL: се шалам , несакам сеа да зборам за мојот интимен живот а сепак не сум кукавица :)

Мене ми се слатки јавните запросувања само ако се убаво смислени. И се додека не се наменети за мене. :D

Ми текнува на едно јавно запросување кога на фудбалски натпревар дечкото клекнува на колена, вади прстен, ја бара девојката и оваа го одбива и си оди од сред терен. Е тоа е бад бад ситуејшн. Заради таквите потенцијални сценарија мислам дека не се исплатува да се запросува во јавност. Која бламажа.

Иначе имаше едно вакво запросување на ракометен меч во Кале пред две години ако не се лажам. Ама среќа цурава прифати. Комитата не се избламира. ;)

Не знам зш, ама секогаш ко ќе гледам некоја таква церемонија, на крајот ми идет мисла - абе нек земит нек се фрлит овај од негде (машкото нормално)
Гледаш некоја грамада со влакна во носот клекнал на плоштад се лигајт со прстенот в раце, а таа кркат флешој демек дама из лондона и менвит бои ко семафор.. :rolleyes:

Е сеа пример поштовам запросување на луда локација во луд момент, и сето то некој да го овековечи со камера. Па нека гледа после кој сака.. битно во тој момент биле исклучиво одбрани луѓе.

Јавното запросување само по себе е посебна категорија на шљам, кое бог знае како успеа да се помеша со романтика. И какви се, жити све, тие трендови во романтиката?

Излишната потреба која произлегува од длабока несигурност да се афирмираш себеси, а со тоа и сопствената врска преку мислењето или аплаузот на илјадници странци доведе до експанзија на овие смешни јавни запросувања.
Од друга страна, романтиката во една здрава врска произлегува од самата динамика на врската, од познавањето на партнерот, од заеднички спомени, од муките и кавгите итн. Мислам дека ова го имам пишано негде на форумов, али ме мрзи да барам сега. Најважниот момент во истата таа ваша врска, со сите нејзини битни и небитни детали, е споделен со куп луѓе што ги гледаш прв и последен пат во живот - како ова е романтично? Па и храбро? Во што е убавината?

Не постои лесно одбивање ако те одбива некој што го сакаш. Без разлика колку луѓе има околу тебе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom