Николина
Teacher
- Член од
- 14 август 2010
- Мислења
- 5.509
- Поени од реакции
- 5.821
А ако не планира да те запроси?
Јас најдобро го познавам, и знам што планира. Само му кажав што сакам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ако не планира да те запроси?
Јас најдобро го познавам, и знам што планира. Само му кажав што сакам.

Јас сум против тоа, мислам којшто сака нека прави, ама не ми се допаѓа тој начин на запросување, дури и му реков на дечкото ако планира да ме запроси нека биде нешто поинтимно а не јавно![]()
Јас сум доста интимен
Потврдувам, видов на фејсбук.
bas e romanticno samo vistinski prav maz ima hrabrost i srce da go napravi ovoj cin pred tolku luge a takvite mazi se se poretki nekako kako da se smenija lugeto i se postraslivi pocnaa da stanuvaat.sepak ne mora da znaci deka ako mene me zaprosi mojot princ nasamo deka ke go odbijam i toa e romanticno i ima svoja ubavina no mislam deka bi se vkocanila i zasramila da me zaprosi pred mnogu luge ke se vozbudam i zbunam stoznam koga ke dojde vreme ke vidam sto kako.
овој глупав тренд сега брзо се појави и можам да кажам дека само лиглевци кои се плашат дека на само можат да бидат одбиени и шутнати 
Твоја дефиниција за прав маж е ако партнерката ја запроси јавно хмммовој глупав тренд сега брзо се појави и можам да кажам дека само лиглевци кои се плашат дека на само можат да бидат одбиени и шутнати
![]()

sepak za toa e potrebna hrabrost a praviot maz ne go interesira sto ke kazat drugite za nego toj zivee za sebe a ne za tugite zli jazici a takvi mazi ima se pomalku site se zamaraat sto ke kazat drugite dali bilo ligavo dali bilo iziveano.ova ne e glupav trend ova e romanticen trend i samo vistinski maz ima hrabrost da se sooci so odbivanje vo javnost lesno e nekoj da te odbie na samo nikoj nema te znae kolku si potfrlil![]()
sepak za toa e potrebna hrabrost a praviot maz ne go interesira sto ke kazat drugite za nego toj zivee za sebe a ne za tugite zli jazici a takvi mazi ima se pomalku site se zamaraat sto ke kazat drugite dali bilo ligavo dali bilo iziveano.ova ne e glupav trend ova e romanticen trend i samo vistinski maz ima hrabrost da se sooci so odbivanje vo javnost lesno e nekoj da te odbie na samo nikoj nema te znae kolku si potfrlil![]()

Ајдеее романтично било како не , прво романтиката е заснована со интимност а не во јавност пред 2 милиони народ да се глупираш ко второ тој маж има само празна глава а храброст тоа не би рекол дека е , за некој да се изглупира нетреба храброст него она првото што го кажав .
Незнам само како гледате дека тоа е најромантичното нешто за запросување , има милион начини кој секоја жена би ги посакала само треба малце да се размисли а не вака веќе нешто видено и надуено![]()
Лесно е некој да те одбие на само? Бог да чува...
mene mi e bas romanticno takvoto zaprosuvanje ne se soglasuvam deka se raboti za prazna glava tuku za hrabrost sepak toa e prasanje na vkus sekoj za sebe.ti imas zaproseno i kako se sluci toa bas me interesira?
--- надополнето: 31 октомври 2013 во 02:44 ---
polesno e za mazot da bide odbien na samo otkolku vo javnost pred drugi luge pa pokraj razocaruvanjeto od odbivanjeto da mu go skrsis egoto i mu go unistis zivotot pa site ke mu se potsmevaat zatoa pisav deka e potrebna golema hrabrost za toj cin javno zaprosuvanje a jas sakam hrabri i odlucni mazi.da ne go spomnuvame bozjoto ime naprazno te molam.

се шалам , несакам сеа да зборам за мојот интимен живот а сепак не сум кукавица 

polesno e za mazot da bide odbien na samo otkolku vo javnost pred drugi luge pa pokraj razocaruvanjeto od odbivanjeto da mu go skrsis egoto i mu go unistis zivotot pa site ke mu se potsmevaat zatoa pisav deka e potrebna golema hrabrost za toj cin javno zaprosuvanje a jas sakam hrabri i odlucni mazi.da ne go spomnuvame bozjoto ime naprazno te molam.