Јасновиденијата на Алвега

• Креатор на темата Креатор на темата Aceva
  • Време на започнување Време на започнување
Ke moram da se navratam na citatite na Garfild :) koj sogleduvaiki mu spored nikot iako ne go znam isto kako i Aceva sepak eve ke dadam edna prognoza onakva kako sto on bi preferiral da procita koga e vo prasanje jasnovidie ...Pred sve Garfild :) animirana licnost soodvetna za deca do 10tina god ,koga stanuva zbor za nesto postaro togas ocigledno deka e vo prasanje zakrzlaven adolescent ,poprecizno retardiran momak na nisto poveke od 25 26 god ... i tokmu poradi delot na godinite i samiot nick nemozes da bides nisto poveke ni pomalku od klasicen retard koj ispolnuvanje na 24 casa bezdelnicnost gi minuva na forumive .Ocigledno moeto prisustvo ti e pogodno za da go iskazes celiot onoj sokrien gnev sto go imas kon vlasite i ocigledno kon site ostanati nacionalnosti ,sreken sum zaradi istoto sto tokmu jas se najdov soodveten za da mozes da se posluzis so mene i da opises kolku golem nacionaliziran heroj si ti :) ako citative te pravat sreken i sloboden mozes vo idnina da pisuvas 24 casa za alvega i za ona deka alvega e vlav i poslem samoto 'vlav' da napises miljon statii kako vlasite se vakvi onakvi se nadevam deka istata hrabrost ja poseduvas koga se vo prasanje i nacionalnostite od tipot Albanci i se nadevam deka si isto vaka golem patroit so slicni citati nameneti kon niv , iako sem citative tesko deka istoto bi mozel da go kazes vo lice na bilo koja ostanata nacionalnost duri vkljucuvaiki me i mene ....delot okolu ona sto bi mi pravel kako bi mi pravel ,navistinski mi bese stram da go citam ,da bev 12 13 god ke bese opravdano da si zakazuvavme sredbi za tepanje ili slicni nesta prilozeni od tebe ... sepak so respekt na godinite sto gi nosam nema da prilozam replika kade sto bi ti preciziral data ,mesto i podetalni nastani sto bi ti se slucilo koga navistinski bi bil vaka jak ako si naletame eden na drug ...
Se nadeam za tvoe licno dobro deka jas i ti nema da se sretneme nikogas nikade i ke ziveeme mirno srekno i spokojno kako sega ...neznam dal prisustvoto na Aceva go koristis vo nejzina cel ili bese samo potik da se istaknes i da pokazes deka i ti si vreden i postois no kako i da e ke ti posakam prijaten i pred sve pozdrav zivot deka repliki od vakov nacin te vodat kon 100% samounistuvanje koga sum vo prasanje jas ...
I opsto kako za kraj kon tebe ...slikite ....mislam sto so niv ,uste nemozam da ti ja svatam poentata so Starcite, plastikite na penisot i seto toa ...na sto precizirase potocno na ona deka sitle vlasi izgledaat taka na starost, so penis pogolem od 20tina cm sto e son na onie od drugata strana deka iako ja presle starosnata granica seuste imaat alat sto e vreden da ti raboti sve sto imas zaostanato vo familija ili precizirase na mene na ona kako izgledam jas vleceiki svinja na tocak ? mislam sto i da e kako i da si me zamislil ,ispravno e zatoa sto seto toa sto go prikaza e dosta povredno nego li ona sto izlozuvas privatni sliki od sebe kade sto ja podrzuvas teorijata na Darvin deka covekot nastanal od majmun i deka covekovite predci se potocno majmunite ....mislam kako i da e mozebi bev vo zabluda deka nasite predci se majmuni no gledaiki te na slikite ,nema nauka na svetot sto bi me otrgnala od mislenjeto deka nasite predci se navistina tokmu majmunite ...Blagodarenie na tebe i izgledot tvoj onaa zabluda za nastanokot ja bev zakljucil so sigurnost ..
Bi ti pisuval poveke, bi ti napravil precizna psihoanaliza no navistinski ne si vreden ni za ova sto ti go pisuvam sega ...veke znaes kako e kaj nas vlasite ...vikaat deka vremeto ni e pari a stotuku presmetuvaiki vo pari vloziv 5 centi vo tebe ,za koe treba da si blagodaren zatoa sto vo sustina spored seto ona sto go pisuvas tuka ne si vreden ni za pola od parite ...
Toa bese sve za Garfild ili koj i da si nebitno ....kon ostanatite clenovi sepak se obrakam so soodveten respekt sekako nezavisno kakva replika i kakvo mislenje dale za mene poslem citatite od Aceva a Aceva ,tebe navistinski neznam kako da ti se obratam , bi sakal da mozam da zapocnam so devojko no bi bilo navistina pateticno, kako i da e odamna delot so mladosta minal pored tebe , iskreno ona sto go bev napisal na tebe bese opsto mislenje i spored starosnata linija ,opsto respektot kon godinite sto gi poseduvas za koj veke kazav garant se poveke nego li onie sto gi poseduva majkami ....ocekuvav da bides zena ,dosta postabilna koja nemase da pridade nikakvo znacenje a mojot komentar ,nego opsto ke go bese prifatila kako opst ispad na nekoja nebitna sifra od forumov ...istiot toj go bev napisal tokmu poradi ona sto bev naisol na kontradiktornost vo vrska so tebe so edna od sifrive na netot koj te bese opisal kako soodvetno stabilno jaka psiholoska licnost pa bideiki bev vo zabluda za istoto ,se bev odredil da ti se obratam so takov citat za da vidam dali sum vo greska so sopstvenoto mislenje ili licnosta sto spodeli pozitivno mislenje za tebe so mene bese totalno vo grska so zakljucokot tokmu poradi delot sto se vika net ....zaglavena licnost ,bleda plagijatura na provizorno veke odamna odamna videno scenario sokrieno od drugata strana na monitorot i navistinski se raduvam i sum dosta sreken sto ete mojot citat se pojavi kako otvorena tema vo koja ke ucestvuvaat mnogumina i ti samata za moment zaboravi da se prikries i se izlozi na javna diskusija kade sto ocigledno ocekuvas da dobies pozitivni repliki koj ke te nahranat pa ke mozes uste 5 6 godini da drzis predavanje na mladava generacia na forumov kako starite luge seuste znaat da se zabavuvaat i da bidat vredni ....kako i da e fakt e i zakljucno so istiot bi sakal da ti se obratam so recenicata ....stara, raspadnata,ocajna kalastura ili naski kazano kurva ....sem nemozam da te okaraktereziram kako takva zatoa sto so istoto bi gi navredil site preostanati kurvi sporeduvaiki gi so tebe , mislam istiot zbor e daleku povreden za osoba kako tebe :) Opsto sovet od mene ete kako pripadnik na pomladata generacia ...nemoj da go gubis vremeto nepotrebno za takvi kako mene kako Garfild ili koj i da e ...zatoa sto vremeto e tokmu ona sto site preostanati tuka go imaat vo pogolema kolicina nego li ti :) na tvoj godini forumov i statiite sto gi ispisuvas na nego ne se nikakva pozitivnost za tebe ,mozebi vo ocite na osobi kako Garfild se nesto no spored ona kolku intelektualnost poseduva tipot ne e ni cudno da bides slika za idol vo negovite oci ili ete sretdstvo preku koe on ke go zagubi delot so dectvoto nevinosta i ke se prefrli od drugata strana sto ja gradat mazite ...no za mnozinstvoto se samo ispisani recenici na osoba koja e totalno zagubena vo sopstvenata mizerija i koja neznaee od kade da zapocne so sreduvanje na sopstveniot haos ,pa seto ona sto go ispisuvas kako na sala deka si tragnala da se samoubies vo sustina e vistinito sekojdnevie za tebe ,deka ako zgasne i forumov koj seuste ti ukazuva deka postois ,za tebe ne preostanuva nisto drugo sem da se napies kiselina iili nesto sto ke ti doprinese brza smrt , zatoa sto vo sprotivno ke imas dosta teska osamena starost ...okolu ona ,citatite za sexot :) daj molim te ,edno sto si grda vo red e toa sepak ubavinata e prolazna no barem da bese 20 tina 30 tina godini ke bese opravdano da davas soveti za sex no na tvoj godini iskreno ni mazite so tvojot status ne bi posakale da imaat sex so tebe ....najprosto kazano koga bi trebalo covek da odbira pomegu Fiko i nova serija na Mercedes sigurno ne bi odbral Fiko , asocijacija nikoj ne bi sakal da te vozi tebe koga ima dosta dosta kvalitetni nesta za vozenje na koj nemozes da im nosis voda ni vo reseto taka da nemoj da gi upotrebuvas likovite kako divin3, the-bitch zatoa sto istite se tokmu ona sto e Mercedes vo sporedba za Fiko , ili oni vo sporedba so tebe ,kvalitet koj ti ne si go poseduvala ni vo cutot na mladosta .
Sepak se nadevam deka mojata poraka ke nema ist efekt kon tebe kako i prvata ,zatoa sto ako ja prifatis na nacin kako i prvata ,veruvaj mi samo ke si nabies uste pogolemi kompleksi na niska vrednost a poniska vrednost od onaa sto ja imas sega e tokmu samoubistvoto ...kako i da e sepak za kraj ke se obratam so respekt kon tebe ,sepak si osoba koja ne ja poznavam vo zivo i nezavisno za generaciata veruvam deka imas drugi pozitivni kvaliteti vo sebe koj ednostavno gi afirmiras na pogresno mesto kako forumov i za promena pocni da rabotis na sebe i na onie pozitivnosti sto gi poseduvas i najdi nacin da se probies i istite da gi afirmiras na mesta daleku od forumov ....
I opsto kako za kraj ke se obratam privatno kon Ofcarot ili kako i da e ...
Nebiten e delot sto ne te poznavam ,nebiten e delot sto nemam pojma nisto za tebe sepak navistinsko zadovolstvo mi precinuvaat delovite koga gi citam statiite nametnati od tebe ...mislam statiite sto ne se povrzani vo kontekst so ovaa statija otvorena od Aceva ...i opsto kako za site vo brzo sum vo Mk ...sekoe moe prisustvo vo Mk e opkruzeno so zabava koja delumno ja prireduvam jas ...taka da naredniot pat veke polovina od sifrive ke prisustvuvaat taka da ostanatata polovina vkljucuvaiki gi i Garfild i Aceva se dobrodojdeni na opsta zabava koja ke e daleku posoodvetna od onaa sto se naslikuva na sedenkite od kajgana ....prijaten den ili vecer nezavisno na vremeto na site onie sto ke ja citaam mojata replika ....so pocit alvega...

Yooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЈАСНОВИДЕНИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Алвега, пријателче, благодарам на јасновидението. Ми го покажа патот по кој треба да врвам, патот по кој сите моќни личности како тебе врват!

Значи, отсега, се качувам на мојот морот и започнувам да возам за што побрзо да стигнам на местото каде умните семоќници пребиваат. Се разбира, ако не скинам глаа попат у некоја сообраќајка :pos: :pos: :pos: !!

е сеа...постар е од мене...а ја не сум више млад..........толку за шпекулациите за возраста.......

Daj mu na covek dovolno dolgo jaze - sam ke se obesi.
Falat emot kodovi, posebno edna za ateist koj se krsti.

Лу, ОБДН, баталете. Му идеме на журка обавезно. Да се зезаме. И други ми кажаа дека супер му се журките. башка велат жени имало, може че скинам мрак, па че станам и ја маж!!!
БиваТ!!!

Garfield напиша:
Лу, ОБДН, баталете. Му идеме на журка обавезно. Да се зезаме. И други ми кажаа дека супер му се журките. башка велат жени имало, може че скинам мрак, па че станам и ја маж!!!
БиваТ!!!

ЖУРКА???????? КАДЕ????ИДАМ!!!!!!:music3: :music3: :music3: :music3: :music3:

Неам поим. рече ќе каже, па дури и јас сум поканет. Мора да е добра човек штом и мене ме кани. Може ќе ми набаци нешто и за ебкање :pos: :pos:

иууууу колку забегани лујџе имало на светов и на веков...

Кому бе ти забеган. Комшија од Крушоо ти е!

@Лавот: зошто нема власи во Прилеп??

Ако нека си е Влав тој, не ми пречи, ама толку се запрепали типов, шо незнам шо да речам
Дал да плачам ил да пеам од АЛвега постот не ми кажува:):)

не реков да не је влав, напротив. Само те прашав зошто во Прилеп нема. избегале во Крушево.
Оти, навремето, решил Влаот да продава јајца на пазар. прошол Рампо, му позајмил десет јајца, рекол на борч ќе му ги врати за една недела. Минале две, на третата влаот отишол кај рампо да си бара јајцата. рамо му дал четири јајца, поголеми. Кога Влаот се побунил дрека четири не се исто што и десет, Рампо му рекол дека негојте четири и на Влаот десетте исто тежеле кога ги измерил!!
Видел Влаот побудала чоеци дека нема на сфето и веко и избегал!!

:pos: :pos: :pos: Alvega li :pos: :pos: :pos:

Чув сега жирафата им била the house pet. Они ја чуват, а комшијата ја храни!! :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom