Јасновиденијата на Алвега

• Креатор на темата Креатор на темата Aceva
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да иде Eko1 да и каже како се користи Veet. Него ќе го стаиме како хигиенски инструктор у Малкоец оти сите зарзавати за хигиена (мушко-женцка) ги знае. Шо викаш Офчар? :raz:

мојт.. само ако има добар нос.. пошо ќе треба да се душка..

ацева мор, шо напраи по форумов, се за тебе се прашуваат луѓето... пуленките ќе почнат да ти љубоморат

Misirkov напиша:
Megjutoa, mene me zaintrigira Aceva -- zatoa i sakav da ja druzham, no taa izbega -- bidejkji od nekolkute temi i postovi sto gi procitav, od nea blika negativen naboj sprema maskiot pol. Istite emocii gi manifestira na site temi bez islkucok. Aceva, od kade taa razocaranost??? Dali tie emocii se funkcija na vozrasta i imanje deca t.e. odredena faza vo zivotot, ili se raboti za nesto drugo?

Moram da se pojavam pak so edna interesna informacija. Kaj i da e dobivame jasniovidenie, a зошто го велам тоа, видете и сами:

kjhgtfliujhniugtf.jpg

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

мене ми дојде друго привидение..

алвега јава на бел ат.. и оп ете го кај ацева.. и` сече нокти.. и` кубе длака.. ѕвер е алвега, влашето мое цакано!

Опрем те мрско ме пресмеа boodalla :pos: :pos: :pos: :pos: !!

На бел коњ ионака Ацева е на пут накај Влашко :pos: :pos: !!!

не можам, морам пак:

kjhgtfliujhniugtf.jpg

онака ја зима као коа џим кери иде кајморган фримен у брус олмајти..

и она му вика:

олмајти алвега, имај милост, бар фати ме со пинцета а не со прст :)

Не се вели прст ами прс, без т!!

Него, кажи ми сеа ти онака, по влашла линија, колку строго ќе јасновиди??
Откако ќе ја затвори во темни романски зандани, ден да не види, онка, обрансата, да смрд досмрди?

ако ја реши по влашки, безмилосно че бидит!

ќе ја затвори со ракуни во кафез, да ја грицкаат, црви ќе и дава да јаде, ќе ја бичува и малтретира со ладни орудија и на крај ќе и ги ископа очите со прс..

после задоволно ќе си седне на фотељата и тек тогаш ќе почне да јасновиди, за сите по список..

ја иам имунитет разбира се.

Ќе лобираш и за мене!!!!! Пљиз, мора, оти ќе ме опре ама мрско со јасновиденито. Од громој не се плашам оти гром во ништожна коприва не удира.

океј.. си знајш ти.. ко шо лобирам за делфинот кај пингвините, за тебе ќе лобирам меѓу влашијата..

ај фичорлу!

ама мора секој илинден цвеќе на мечкин камен да положиш! на питу да му се поклониш, да нема преседан!

:pos: Обавезно!! И плевел ќе корнам наоколу по цело Крушоо!!

Слушал Алвега, немој да ме поразиш со поглед, уништиш со огнениот здив :pop: , немој да ме јасновидиш ионака се е матно!! :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom