Јасновиденијата на Алвега

• Креатор на темата Креатор на темата Aceva
  • Време на започнување Време на започнување
Aceva напиша:
На раце сечам, а на нозе не можам. Ми смрдат од гљивицине, не ми се толку долги рацете - да можам безбедно да пријдам.

Значи, коа береш печурки - ти солзат очите.

Гарант и чорапи не мењаш, пошто ти се залепени за кожата па мораш со све кожа да ги вадиш, него само ставаш слој на слој.

Не се секирај, има лек. Не е пластична операција. лекот е пресадување мозочна хемисфера. Не кажувам кому.

искомплексираност, какви све луѓе има бог да чува

ја ќе додадам дека ноктите на нозете и` гнојат. од шо не и се исечени.

Алвега нема комплекс, не јадете лања за чојекот! Алвега има корнфлекс.
:):):)

Така и со гаќурдине праи, е мој Спуки, зошо инаку смрди по сокаци.

Инаку, ѓаќа, прозивод од споени две завеси, одшо и е гзот голем!

Алвега мора да ни каже од кога не си замила зубало и дали тато и мама ја тепале по глава како мала и дали паднала од колевка шо е таква или нешо друго е у питање.

Офчар, ај најди го Алвега, вие власите мора да имате некој хотлинк, хотлајн, начин за комуникација, дај, аман, има куп прашања, а него го нема?!!! Или контемплира за универзумот и основните животни прашања:
кој ден е курбан бајрам и дали секојпат е Велигден во недела, како и дали има шанси оваа Нова година да се падне на петок 13-ти!!???

Garfield напиша:
Офчар, ај најди го Алвега, вие власите мора да имате некој хотлинк, хотлајн, начин за комуникација, дај, аман, има куп прашања...

тоа се сведува на надчовечки облици на комуникација, што за вас обичните смртници никогаш нема да бидат достапни.

а прашањата.. е мајку му стара, дај некое поопшто, уште да ме прашаше колку дена се клечи царевката у малкоец.. има работи шо не се за јавност.. ТАЈНИ се викаат тие..

Dobro be, за царевка клек знам и јас.
Него, знаев ја, ова е светски заговор. Влашко-светски заговор. Море какви евреи, масони, фасонки..
Власите се тиое бе.
Ете имале и наднаравна комуникација. Екстрасенозорна.
Мамата...

Ај, наоѓај го.

Барем да знаеме шо печур вади онаја старана, да знаеме за бизмис да прајме, за белото прање сме договорени веќе. Нели. И исцедок од носина, гној од бубуљ (пошо ни фаца не пере_ штикаме, ама со печур, викаат, било бизмис године.

И мора да се знае, мора да ни каже, дали има власи на друга планета у свемирот.

АБЦ, глеаш, не биле евреите криви, бе. Власите биле.

Шо јадеш? Гљиви, гној, бубуљи...Ај сеа, најади се, па читај послем.

Офчар, а бе некако васељенскава влашка комуникација затаи или шо е воа работава. Го нема јасновидниот влав да ни испораскаже и претскаже.

Инаку и Нострадамус бил пола влав, вујна му на чичкото на жената му е од Романија. Викам јас, влашки заговор.

Ацева, сплете плетеници под мишка или улепено и само афро може, пошо немиено.

Garfield напиша:
Ацева, сплете плетеници под мишка или улепено и само афро може, пошо немиено.

А, тоа ли беше оноа шо и виреше од левата ногавица коа пиевме кафе.... :raz:

Не, не, тоа и е од џбуњот меѓуножен, нели беше улепено, со парцали засир и урда.

Барем така мислам, да го прашаме Алвега и за тоа? пошо нели се знај, најузнаен је, нашиот Алвега јасновитко. Ми доаѓа да му клам титле Влашки Јасновидец!

Офчар, чекаме контакт со семоќниот свевидец и јасновидец Алвега, the Hero of Vlachia, The VlachSeer, The VlachSoothSayer, The one and only>

АЛВЕГАААААААА!!!!

Garfield напиша:
Офчар, чекаме контакт со семоќниот свевидец и јасновидец Алвега, the Hero of Vlachia, The VlachSeer, The VlachSoothSayer, The one and only>

АЛВЕГАААААААА!!!!

The VlahoMancer! VlahoMedicineMan! :cuc::cuc:

BTW, Како те нуди Влав со пиво : „Нејќиш пиво?“
А ако кажеш „сакам“ : „Фросинооо, кај е затворачот?“

Sorry, не можев да се додржам!!!

Ееееееееееееее.... Ај не коментирам! З’ш да коментирам на база на познанство виа Нет и Телефон? Долно ми е... И тие малку контакти шчо сум ги имал с’с Ацева по мобифона и по нета забранует ми да казам уошу а и њама какво да се каза уошу. Една работа ште каза : њама да вјарвам в’в таквите аматерски профилери. Вега, Вега, трса те по мобифона~~~ Кликни диеза за да се врниш на Ѕ’д или тројка за да се врниш в’в приниципауното менју! Ај с’г со здравје - отиде Вера по инџилера.

ВЛАШАМАН!!
THE VLACHSHAMANIAN ALLKNOWING ALVEGA!!

Комши, сакаш кафе?
- Сакам!
Е па, ај стај по едно, сеа ќе ти дојдам на гости.

Морав и јас.
Сори.

Алвега!! Точно ли е воа моево и на Спуукс??

Alal da mu e na ovoj aLveGa..... uspea od senka da me izvadi so toj postot negov (ne znam ni samiot kolku vreme me nema na forumov)...
Kako prvo i najvazno: Aceva e najprekrasnata licnost i najubavata zena shto dosega sum ja zapoznal.... (ako nekoj mi veli deka e neshto sprotivno, togash jas sum Lazgo..... a najpoveke na svet mrazam nekoj da mi rece deka sum toa!)
Ne gledam pricina a i znam deka Aceva ne se sekira..... normalno i ne bi trebalo.... tie shto ja znaat... ja znaat..... tie shto ne ja znaat i gledaat gore vo zvezdite za tie da im go pokazat nejzniot "profil" najverojatno se sopkaat na nekoe kamce ili se aknuvaat na nekoja bandera.... i na kraj ili im se kolenata valkani ili gi boli glava...
Sepak jas poveke imam doverba vo dokazi i fakti.... takada da eve moze da napravime edna proba.... mene ti aLveGa ne me znaesh.... mislam deka i tolku mnogu nemam bash nekoi postovi shto bi go razotkrile toa "vistinskoto JAS" pa eve bi te zamolil i mene da mi napravish edna psiho analiza (da vidime shto kazuvaat zvezdite za mene)...

Odnapred ti za zablogodaruvam na trudot.

PS: Planiram vo neshto da investiram vo bliska idnina.... shto velish ti?... t.e. shto velat zvezdite?.... ne mozam da se resham vaka na moj um..... (fala ti ushte ednash)

Еко1 не се работи за Vegas туку за aLveGa - затоа и ти го изменив постот :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom