Јас кога серам.....

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
...уфф страшна серка :vozbud: xmas трака на тел, поглед низ прозор, свеж снеек, ладен ваздух... уфф уфф просто да завидиш:pipi:

Кога серам...душата ми се полни а стомакот ми се празни....
2 муви со 1 удар :)

ja koa seram poso mnogu brzo seram, zeam vesnik ostaam nekoja strana i samo bleam u taa strana poso neam bas vreme za citanje hh ps. abe novo otkritie `Zenive izglea ne serat` hh ne gleam ni eden zenski post tuka

леле до кај дојдовте, на ваква тема да трескате ...
изгледа на сите други вие испишано.

Г Н А С Н О !

Г Н А С Н О !
Сакаш да кажиш дека Vlakno е во право?

Ноќеска сум се исрал нај ќејфски..шољата ми е со поглед накај џамчето..а таму па снегче си врнеше..уф кефој..:kesa:

Г Н А С Н О !

Majli Sajrus devojko, ti ili odi forum za moda i ubavina, ili ljubov i seks. Vo ovaa tema nema sto da pisuvas ako ne te interesira.

On topik,

Mene vakvi pak pojavi me teraat na gorenavedeniot fizioloski proces, pri koj obicno citam stripovi ili vesnici sto imam vo wc vo daden moment. :)

Зависи дечки од :

Ако имам пролив се чудам зошто
Ако е многу јако што можеш да правиш? Ништо стегаш колку што можеш да излезе!!!
А ако седам за џабе онака лажна тревога, читам списание

Sajrus neznam kaj vas u `amerika` na so klozet sed(r)is, ali nasive tuka u makedonija se najkevski, inspirativni, inovativni, primamlivi, garantiraat uzivanje vo kenjoslavenje, i baska od domasen porcelan se hhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Јас кога серам, покушавам да се сконцентрирам за да прочитам некоја страна од Ана Каренина, но неможам од коментаите на комшиите кои се :

Пак овој сере
Ауууу со што ли се храни
Абе да не се задуши човекот
После него забрана за влегување и така натаму

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom