Јас како мал/а!

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Па као мал ме викаа: мајстор РАСИПИ... што и да земев во раце стануваше или сол или пепел :D

Јас на 2-2,5 години го запалив радиото на шпорет. Сам го уклучив шпоретот. Сега радиото стои цело истопено како споменик на она што сум го направил.:zlo:

секогаш се тепавме со децата од другата улица и тие што ќе ги фатевме ги затворавме како заложници кај мене во визба, проваливме во текстилното училиште и ги украдовме сите креди, го запалив скелето па дојде пожарна да го гасни, фаќав глуфци и ги давев во кофа, секогаш одевме на кино за некој карате филм па на враќање изигрувавме нинџи и се кршевме од чотек...

Јас како мал се сум фрлал од тераса.... еднаш ги заклучив дома и клучевите ги метнав низ тераса. После мојве му се јавија на еден комшија да ги земе и да не отклучи :icon_cool

Нај,нај нај веќе сакаф да тепам мрафки!Де ке ја запалам,де ќе наполнам чаша врела вода па ке напраам бродче од хартија и се стаам мрафки,а после како титаник к ги превртам.И многу сакаф со точак да газам полжави :$

Најјако нешто на шо се сеќавам е кога на 4 години зедов една лопата и влегов во собата кај шо спиеше дедо ми и го манав по гла.:vozbud:

Kako мала сум била доста подива од она што сум сега.
По улици знам ко поштар се шетав од утро до мрак...

Ја како мал увек палев ствари.Се што ќе ми дојде при рака.Башка правев некакви коктели од се што ќе најдев и ги оставав да стојат а потоа им ги истурав во школо.Смрдеа цели вециња.Знам стоена креда во вода со малку кечап и темпера беше правата ствар.

како мал...стил на носење..чорапа бела дигната до под колена и сандалки на лепенка..трегери со три четврта и кошула со косица залижана..најголема беља ми било шо сестра ми и сестра ми играле шах и ја сум им ги растурил фигурите зошо не ме играле и мене хаха...а другиот дел од растењето сум го поминал у колекторс кардс у мојот свет шо го имав замислено, а денес децата го викаат ВоВ..нинтендото не го испуштав од раце и нон стоп киснев на некои лоу буџет игри со магии..џамлии туј таму со друштво а кога пораснав малце од малце баскет секој ден..беа тоа времиња..и ми фалат нај искрајно..едино што ни останува е за 10год да стаиме пост тука како пред 10год ни било убаво и сме пишувале на кајгана а денес незнаеме главата кај ни е од барање работа зошо кога си бил средно те мрзело да учиш...и после како да не ти фали најголемата грижа во денот што ќе има на картун нетворк?..ако нешто сакам е пак да собирам 20ден 2 недели за да идам и да купам чипс со надеж да ми се падне таа сликичка што ја неам за после кога ја глеам колекцијата од сликички да бидам најголем ебач у маало...

како мал сум се бутал по фиоки и сум кинел завеси. Ми текнува еден ден бев 5-6 години, го земав бикчето од татко ми, колонска вода и пена и ајде ке се бричам. Си седнав под маса и почнав да се бричам. Но ме фатија. И до пред 2-3 години ми се познаваа вените од сечењето:)

:pop:
Овој не е нормален:pos: :pos: Еден мочал без раце, еден од втор спрат ц ц ц...:pos:

Со еден збор тоа ти се вика МАКЕДОНИЈА. хахаха

@ А јас како мал мн сум бил немирен , со брачед ми нашкола во забаваче бегавме од часови за да ојме по ходницине да се лизгаме тамам измиени све овие чистачкиве ова она ...и ниее иуууу и ко дојдовме 1во оделение не разделија мене и на брачед ми зш сме праеле многу беља.

Бев Badboy ! -.- :pos2:

Jas imav obicaj se sto ke ostanese vo casite od nasite gosti koi ni doagaa doma, da go pijam. Rakija, vino, sok, ne e vazno. Jas morav da go ispijam.
Ednas taka dodeka imase grozdober ( vo nasata vikendicka) se sobraa i 30 luge. Site imaa alkoholen pijalok. Od site casi po edna goltka, sto ubav koktel mi se napravi:vozbud:
I taka dodeka oni si berea grozje ja si pijuckav...
Togas me fati akloholot i si sednav vo dvor da si kopam nesto so edno stapce. Mi prijde edna rodnina i me prasa sto pravam, ja pocnav da i peam "Sadam kupus i slanina, kupus niko, a slanina nece..."
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 22:07 ---
јас како мала,омилена игра ми била да шарам по ѕидовите со мрсни боички...
потоа,многу сум јадела бумбари,
па сум усмртувала глуфчиња..
а за другите глупости не ми текнуваат,сестра ми повеќе знае-таа била по цело време со мене...не знам како не сум и здосадила :) :)
A jas mislev deka sum bila mrdnata zatoa sto fakav peperutki i gi pikav vo tegla...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom