Јанко Јади Бурек Is losing it!

• Креатор на темата Креатор на темата Daedalus
  • Време на започнување Време на започнување
го има Камерон дали еднаш месечно или еднаш на три месеци на BBC News дава рапорт за оствареното и тоа на се некои двосмислени прашања, да видите како се препотува и тресе, не можеш ти таму да управљаш медиуми и да се закануваш. Е замислете Хорхе така да се исповеда ќе имаме pay per view вредна комедија :icon_lol:

го има Камерон дали еднаш месечно или еднаш на три месеци на BBC News дава рапорт за оствареното и тоа на се некои двосмислени прашања, да видите како се препотува и тресе, не можеш ти таму да управљаш медиуми и да се закануваш. Е замислете Хорхе така да се исповеда ќе имаме pay per view вредна комедија :icon_lol:
па тоа ми е целата поента... во нормални демократски држави кај што новинарите имаат целата слобода, поставуваат прашања како што рече двосмислени, провоцирачки ги реметат со милион терсене прашања и сл...

на нашиот на нарачано интервју однапред му ги даваат и па праи циркуз...

Обама има харизма и смисла за хумор со кој ги покрива лапсузите. Иванов е исклучително туп и крут човек. Или ако не е, тогаш е најголемиот трол во македонската политичка историја. И на форумов пишува со ник Сунгерот Боб. :D

Обама има харизма и смисла за хумор со кој ги покрива лапсузите. Иванов е исклучително туп и крут човек. Или ако не е, тогаш е најголемиот трол во македонската политичка историја. И на форумов пишува со ник Сунгерот Боб. :D
Сунѓерот Боб....ќе проверам!

толку му е културата на свинчево дебело, на 4:11 се докажа. Ем па шо не го разбрал (демек) оти збореше човекот на струмички.

Dali i vo sabota igra emisijava?

толку му е културата на свинчево дебело, на 4:11 се докажа. Ем па шо не го разбрал (демек) оти збореше човекот на струмички.
и ја нишо не разбрав а верувам и повеќето други
сам си се изнасмеа и гледачот
смешен е начинот на кој што збори
вештако'

каква култура сакаш жити се? да проба да остане озбилен на вештако' и да сочувствува со гледачот? :icon_lol:

Јанко - Хавајката :P :)
image.jpg

:pos:
О Лепотане, види го бе тера имиџ Ник Слотер од Тропски Горештини, само шо е дебел неискапен и без реп, која пропалица е овај текмеџево јанко, нек си ибат векот.

Што се љутиш бе јас се утепав од смеење ептен беше смешен гледачот а и Јанко е откачен...мене ми е баш смешен кога се јавуваат гледачи. Инаку со ставовите е тотално одлепен и не се согласувам со него ама дека е смешен е смешен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom