Јанко Јади Бурек Is losing it!

• Креатор на темата Креатор на темата Daedalus
  • Време на започнување Време на започнување
Сериозно, ја гледа ли некој моментално емисијава?
"Сите ги интересира името. Секаде каде што бевме во оваа наша предизборна кампања се гледаат насмеани лица, народот е задоволен, сите го приметуваат порастот на економијата".
Дали воопшто има некој што им верува на лагиве? Дали воопшто и тие самите си веруваат?
Ми се гади од помислата на тоа кој ни е на чело на држава, пиуни, апаши, лажомани... Крајно одвратно. Јанко свињата му се лиже, окезен целиот, пет пати напомена како сигурно ќе победел повторно Иванов. Иванов, човекот кој глас не пушти за време на изминатиов мандат.
Не се нервирај... Јанко се гледа само ради мајтап. Сега јас ќе се исклучам и ќе го гледам . Ако видам нешто за мајтап утре ќе постирам

Сериозно, ја гледа ли некој моментално емисијава?
"Сите ги интересира името. Секаде каде што бевме во оваа наша предизборна кампања се гледаат насмеани лица, народот е задоволен, сите го приметуваат порастот на економијата".
Дали воопшто има некој што им верува на лагиве? Дали воопшто и тие самите си веруваат?
Ми се гади од помислата на тоа кој ни е на чело на држава, пиуни, апаши, лажомани... Крајно одвратно. Јанко свињата му се лиже, окезен целиот, пет пати напомена како сигурно ќе победел повторно Иванов. Иванов, човекот кој глас не пушти за време на изминатиов мандат.

Човек го сфатил сериозно Ѓорге Иванов

И покрај тоа што никој не верува во тоа што велат дека го виделе, Т.Р. А.Ј. и Љ.М. нѐ уверуваа дека забележале маж на возраст околу 40-тина години, кој со парталава облека, бос, без партиски обележја и без сендвич во рацете се расплакал во моментот кога Иванов ветил дека ќе биде претседател на сите граѓани.

„Не ни се веруваше дека навистина го видовме тоа! Почнавме да се удираме еден со друг, да ги удираме главите од тротоар и од бандера за да бидеме сигурни дека не сонуваме“, објаснува еден од сведоците.

http://okno.mk/node/36502

Му коментирав нешто во стил дека цело време дека иде против опозицијата и цело време како ја фали власта, не сум политички определен и ме нервира, културно му пишав,коментарот ми беше избришан и ме блокна да му коментирам на страницата, и ОН СВИЊА ДЕБЕЛА КЕ МИ ЗБОРИ ЗА ДЕМОКРАТИЈА

Зошто и воопшто си му пишал се добро ама не е вредно

pointless

Не се нервирај... Јанко се гледа само ради мајтап. Сега јас ќе се исклучам и ќе го гледам . Ако видам нешто за мајтап утре ќе постирам
Остана вклучен ради мајтап, посебно откако приметив дека актуелниов претседател е гостин кај него во емисија.
Претходно гледав некоја емисија на истава програма за внуката на Гоце Делчев. Како и покрај тоа што и таа продолжила по неговите стапки, сепак сите врати и биле затворени, за последните години од животот да ги живее со пензија од само 40евра. Никој никаде не ја признал, никој никогаш не и се извинил поради неправдата која и била нанесена, а ваму Г. Делчев се велича и му се градат споменици за политички маркетинг.
За на крај сето тоа да се зачини со почетното прашање на свињава, т.е. како поминале на штотуку завршениот митинг во Чашка, за веднаш потоа г. Иванов да појасни како прекрасно и баш позитивно биле прифатени од жителите на Чашка - место од кое потекнуваат некои македонски револуционери.
Која иронија.

@Someday
Синојќа пуштив да гледам, но веднаш сменив и гледав филм на Синеманија за последните денови на Хитлер.
Инаку кај Јанко гостин беше Претседателот Иванов, така да нема што смешно да се гледа.
Интересно е кога Јанко кажува свои теории од типот „ кој јаде соја, ќе стане педер “ или „ исклучените од топлификација се соросоиди “
Јанко е бисер....

Не е бисер .... психички човекот е отиден, продадена душа, лижогач, куропушач и што све не остало, спинер невиден, ги извртува муабетите, јаде гомна намерно човече...., за однесувањето неам коментар, нормален водител не се однесува така, има човекот некој комплекси невидени, родаст убаво рече, у нормална држава у лудница одат тие..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Моментално има реприза од сношти со нашиот ценет и ентелигентен прецедател :vozbud:

Јанко ви е тефтер од вонземски размери, Јанче бе гагауз еден скапан. Нормален чоек него не го гледат, јас го пуштам понекогаш во позадина коа ќе ломоти нешто и со мерак чекам некој гледач да се јавит да го искењат и да го отерат у пи.ку матер, за да можам да се изнасмеам многу ми е кејф да налетам на него ко шо сум поднастинат имат да му дам еден балгам во онај суратон 2 години да немојт да се измијат.

Остана вклучен ради мајтап, посебно откако приметив дека актуелниов претседател е гостин кај него во емисија.
Претходно гледав некоја емисија на истава програма за внуката на Гоце Делчев. Како и покрај тоа што и таа продолжила по неговите стапки, сепак сите врати и биле затворени, за последните години од животот да ги живее со пензија од само 40евра. Никој никаде не ја признал, никој никогаш не и се извинил поради неправдата која и била нанесена, а ваму Г. Делчев се велича и му се градат споменици за политички маркетинг.
За на крај сето тоа да се зачини со почетното прашање на свињава, т.е. како поминале на штотуку завршениот митинг во Чашка, за веднаш потоа г. Иванов да појасни како прекрасно и баш позитивно биле прифатени од жителите на Чашка - место од кое потекнуваат некои македонски револуционери.
Која иронија.
Тоа е тој гнил популизам и хипокризија во оваа гнила држава.

Тоа е тој гнил популизам и хипокризија во оваа гнила држава.
Тоа е тоа што ги ебе кокошките, а не е петелот.
Затоа утре пак за нив ќе гласаме. Та и за едните, та и за другите. Се е до народот.

Не е бисер ....
не е будала. Тој е добро платен... Сум слушнал дека е пребогат
Го имам видено еднаш во самопослуга. Тој е понизок човек. Можеби е висок околу 160 цм. На грбот имаше ранче и си купи едно мало шише минерална вода - веројатно му се суши устата од „ јадење бурек “

a што ке кажете за гафовите вчера на председникот наш се надевам бивши....

такви глупости се неприфатливи од еден кандидат за претседател на држава..

плус треба да си ептен ретардиран на наместено интервју да имаш гафови еден куп...
не е будала. Тој е добро платен... Сум слушнал дека е пребогат
Го имам видено еднаш во самопослуга. Тој е понизок човек. Можеби е висок околу 160 цм. На грбот имаше ранче и си купи едно мало шише минерална вода - веројатно му се суши устата од „ јадење бурек “
секој човек треба првин да има морал и совест барем пред самиот себе... незнам тој човек како спие ноќеска... изгледа на пари ама мене колку и да ми даваат пари за да јадам гомна на тв, да тропам глупости, да ја величам власта колку е голема како сонцето, дека се е перфекција, дека немаат ниедна мана и што све уште не, милијарда спинови прави... ги извртуваа работите само за да ја величи власта и да провоцира... тоа нормален човек не може да го направи... мора да има некои жици одкачено, одлемено и никако неможат да се залеми/опраи тоа после, само лудница ништо друго.

во Казахтан постојат сите хемиски елементи од Менделеевиот систем

а во морето има вода

Чим онаа куравана Ивона лапала милиони евра, што е сепак втор ранг владин курождер, јас можам да замислам колку има намлатено оваа крмача што работни за нив уште кога беа во опизиција.
Вака кога го гледам ми тера дека Јанко изворно верува во ова што го кажува. Онаа страст кога ги фали и фацине што ги прави како пред свршавање мислам дека не се фолира или па не се фолира од такви како него, покрај количината на пушење што треба да ја испорача секоја вечер, мислам дека дури и бонус им додава.

Чим онаа куравана Ивона лапала милиони евра, што е сепак втор ранг владин курождер, јас можам да замислам колку има намлатено оваа крмача што работни за нив уште кога беа во опизиција.
Вака кога го гледам ми тера дека Јанко изворно верува во ова што го кажува. Онаа страст кога ги фали и фацине што ги прави како пред свршавање мислам дека не се фолира или па не се фолира од такви како него, покрај количината на пушење што треба да ја испорача секоја вечер, мислам дека дури и бонус им додава.
таа човече ја нема после тоа коа кажаа дека лапнала милион... колку е очигледно.... исчезна како малезискиот авион

секој човек треба првин да има морал и совест барем пред самиот себе... незнам тој човек како спие ноќеска... изгледа на пари ама мене колку и да ми даваат пари за да јадам гомна на тв, да тропам глупости, да ја величам власта колку е голема како сонцето, дека се е перфекција, дека немаат ниедна мана и што све уште не, милијарда спинови прави... ги извртуваа работите само за да ја величи власта и да провоцира... тоа нормален човек не може да го направи... мора да има некои жици одкачено, одлемено и никако неможат да се залеми/опраи тоа после, само лудница ништо друго.
Oва за морал... свест..
Ќе објаснам со пример
Претпладнево се сретнав со еден очигледен симпатизер на властодршциве и започна муабет околу Топлификација и исклучените. И тој мене ми расправа дека е исклучен од Топлификација, дека се грее на дрва и дека како исклучен плаќа 600 денари месечно. И го прашав зошто плаќаш. Тој вика дека добива топлина со поминување на цевки. Живеел во приземје и низ станот му врвеле дебели цевки.
Јас точно знам колку топлина може да се добие со „ поминување на цевки “. Никој не се стоплил од цевки, туку тој сам себе се залажува дека не ги дава парите бадијала.
Тоа е ист синдром. И Јанко се залажува дека прави исправни дела и дека платата чесно ја спечалил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom