Јанко Јади Бурек Is losing it!

• Креатор на темата Креатор на темата Daedalus
  • Време на започнување Време на започнување
Некој портал објавил слика од деца пред компјутери во штаб (вероватно) и ни вика дека тоа се вмровските проксија што шараат по социјалниот нет куде нас. Можеа да кажат и дека се тоа најновите платеници на вмро, обучени за компјутерски криминал, кои служат да се влезе во кајманските сметки и да се влече пари за партијата, а можеа и да кажат дека ова се идните космонаути од Македонија.
Иста тежина ќе имаше кажаното, со оглед на доказите што комуњарскиот портал ни ги приложува.

Немам ја дилеми дека ВМРО има такви фаци кои хараат со цел да разубавуваат и шират пропаганда тука и на другите социјални мрежи (пошто умре циганката што го фалеше ВМРО, сами ја убија). Али вака, на жими мајка е смешно.
Дошле у штаб кантер да играат и се сликале, а може се стварно тие за кои ни ги претставуваат. Како и да е, глупа е веста, технички. Чиста пропаганда без никакви докази.
Има такви фаци и во двете партии. Сеа ме интересира дали ги плаќаат за тоа или од "љубов" го прават или пак чекаат вработување. Да е само на интернет добро ќе беше. Порано пред 10 год кога немаше интернет имаше само вакви емисии ко Јанко сите што се јавуваа кажуваа негативно за државава, како нечини, нема пари, нема работа итн. Сеа кога ги гледам емисииве сите ја фалат државава. Има работа, има пари народот неќе да работи.

Не само вработување некој од овие може и министер да го стават...

Реновирање на студентски дом=модерна јавна куќа, тек сега ја видов сликата од Ват Иф? ццц која глиста си ти бе Јанко
Јанко бе тентерко еден, скапан еден, ти си само еден обичен дебел џуџест пинч кој шо поткреват на септичка јама, со оваа твоја креативна "интелектуална" мисла се надмина самиот себеси. Пореметено дебело паразитско створење, од шо си бе олку психички растроен? Гарант ги мијаш забите на сабајле со паста од осиромашен ураниум, ја навреди цела младина и еден куп родители ЈАВНО! Заслужуваш да те врзиме за ВЦ школа од нужник полски да те ставиме во специјален топ и да те лансираме во орбитава. Олку глупо створење мајка еднушка во 250 години раѓат, ех бе пишпирик еден кај ќе ти ојт на факултет то пин.ето најмало шо го имаш? Па после то читај си наназад шо се имаш пишано дебилно створење едно.
Многу голема желба имам да го сретнам еднаш јавно оти на емисија ако се јавам ќе ме исклучит гнасата ццц

Неможам да му го најдам постот за студентскиве домови... го избришал, или...?

Парталико ме изнасмеал со сликава, баш е онака како што ги замислувам битушанец и компанија:
(Фото) Еве ја интернет армијата на Илија Димовски која хара по социјалните мрежи со лажни профили!

VMROfbArmija.png

http://maktel.mk/index.php?option=com_k2&view=item&id=15349:foto-eve-ja-internet-armijata-na-ilija-dimovski-koja-hara-po-socijalnite-mrezhi-so-lazhni-profili&Itemid=660

Кој е цитро од овие?

Еве уште еден „ бисер “ на популарниот Јанко - јади бурек.
По повод исклучените од Топлификација да плаќаат Јанко напишал:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10151678703571532&id=134731976531

Уште една историски извонредна одлука на уставниот за добро на граѓаните.

Што мислите, дали новинарите "де ла соросоид" ќе напишат најмалку еден збор против?

Честито нека ви е!

Ете ова е за Јанко „ историска извонредна одлука за добро на граѓаните “ Ако е така, тогаш тој и неговите финансиери нека и платат на Топлификација.
Не ми е јасно ова "де ла соросоид".
Дали Јанко мисли на исклучените кои не плаќаат и со сите средства се борат против угнетувањето?
Ако мисли - тогаш јас сум таков. Не плаќам и никогаш нема да им платам на измамниците и крадците

Последно уредено:
Му коментирав нешто во стил дека цело време дека иде против опозицијата и цело време како ја фали власта, не сум политички определен и ме нервира, културно му пишав,коментарот ми беше избришан и ме блокна да му коментирам на страницата, и ОН СВИЊА ДЕБЕЛА КЕ МИ ЗБОРИ ЗА ДЕМОКРАТИЈА

Сериозно, ја гледа ли некој моментално емисијава?
"Сите ги интересира името. Секаде каде што бевме во оваа наша предизборна кампања се гледаат насмеани лица, народот е задоволен, сите го приметуваат порастот на економијата".
Дали воопшто има некој што им верува на лагиве? Дали воопшто и тие самите си веруваат?
Ми се гади од помислата на тоа кој ни е на чело на држава, пиуни, апаши, лажомани... Крајно одвратно. Јанко свињата му се лиже, окезен целиот, пет пати напомена како сигурно ќе победел повторно Иванов. Иванов, човекот кој глас не пушти за време на изминатиов мандат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom