Ја нападнал снаата со секира...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
С.jpg

ФАЦАТА!!!

Последно уредено:
Не дека ги има, но има и фејкери колку да си насоберат поени на популарност со т.н. неслани шали.
Отиде полиција кај него? најде секира? Најде жртва?

Или ете јас утре да се јавам во емисија и да тропнам некоја заебанција па да видиме кој како ќе изреагира.
Presumption is mother of all fuck -ups. А канал пет дефинитивно го допре дното на новинарството. Не ради водителов, туку затоа што ова јавување успеа да се домогне до ударните вести на истоимената телевизија.

Та со тамбурата тртемрте па шо да и напрајт кафе да и сфарит и наполитанки да ја почестит.:D

Не дека ги има, но има и фејкери колку да си насоберат поени на популарност со т.н. неслани шали.
Отиде полиција кај него? најде секира? Најде жртва?

Или ете јас утре да се јавам во емисија и да тропнам некоја заебанција па да видиме кој како ќе изреагира.
Presumption is mother of all fuck -ups. А канал пет дефинитивно го допре дното на новинарството. Не ради водителов, туку затоа што ова јавување успеа да се домогне до ударните вести на истоимената телевизија.

Абе ти не знаеш зошто е тоа така...нема проблеми никакви во државава, немале информации за Вести, па решиле вака да попунат. Мислам, молим ти се, сфати ги и ти малце.
Овој или е фејкер или ко што пишав претходно, шишето ракија у 6 го отворил, а до 8 ипол 2/3 било испиено.

Не се СЕКИРАјте како тргнала работата во емсија на Роберт можно е да се јави некој убиство да признае :facepalm:
прво тој педерот, па типот со месото, сега овој со секирата и to be continued...

Го познавам лудакот, знам кое немом поќе хахахахахааххахахахахаххахх :D

Абе ти дан ја мрдаше снаа му па сега ја фалиш:pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom