- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 534
- Поени од реакции
- 243
Nintendo(NES Famicom): Eliminator Boat Duel za mene najdobra igra na NES. Igra koja e mnogu teska i kako se odi ponatamu e se potesko i potesko. Nekoi lugje ne ni mozele prvata trka da ja pominat a ima okolu 20-30 trki zavisi dali ke ja igras na easy, normal ili hard. Jas ja svrtev ednas na nintendo ama treba dosta igranje. Probav skoro na pc so emulator i dvapati stignav do samiot kraj ama ne uspeav da ja svrtam. Go nadgraduvas gliseort so nov motor, turbo, go popravas posle sekoja trka i slicno. Posle sekoja trka osvojuvas pari so koi go podobruvas gliserot. Trkite se point to point races a imase i drag trki. Duri imase i lazen start ako trgnes porano pred plavusata so znamenceto da oznaci pocetok na trkata. Za lazen start kaznata e 2000$. I kako da ne sakas vakva igra na nintendo. Plus imase i two player mode. Videoto kazuva se River city Ransom: Najdobar beat em up za nintendo spored mene. Ne gi sakav Double Dragon 1,2 i 3 ama zatoa river city ransom ja rasturav. Ima two player mode za so drugar da istepate sve. Video
Goal! 2: Za fudbalska igra na nintendo znaev samo za onaa standartnata koja doagase na nintendoto i koga ja videov GOAL 2 se zacudiv. Mi ja dade drugar da ja probam ama jas mu ja kupiv za 50 den. Imase frlanje petka glava za topka, ofsajdi i slicno. Two player mode za dopolnitelno uzivanje.Od tolku igranje kasetata se zaeba. Mnogu mi bese krivo za igrata ama skoro izigrva nekoja utakmica na emulator. Video
Goal! 2: Za fudbalska igra na nintendo znaev samo za onaa standartnata koja doagase na nintendoto i koga ja videov GOAL 2 se zacudiv. Mi ja dade drugar da ja probam ama jas mu ja kupiv za 50 den. Imase frlanje petka glava za topka, ofsajdi i slicno. Two player mode za dopolnitelno uzivanje.Od tolku igranje kasetata se zaeba. Mnogu mi bese krivo za igrata ama skoro izigrva nekoja utakmica na emulator. Video

Samo Stronghold Crusadrer moze da se nosi so ovaa strategija