- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 534
- Поени од реакции
- 243
Nintendo(NES Famicom): Eliminator Boat Duel za mene najdobra igra na NES. Igra koja e mnogu teska i kako se odi ponatamu e se potesko i potesko. Nekoi lugje ne ni mozele prvata trka da ja pominat a ima okolu 20-30 trki zavisi dali ke ja igras na easy, normal ili hard. Jas ja svrtev ednas na nintendo ama treba dosta igranje. Probav skoro na pc so emulator i dvapati stignav do samiot kraj ama ne uspeav da ja svrtam. Go nadgraduvas gliseort so nov motor, turbo, go popravas posle sekoja trka i slicno. Posle sekoja trka osvojuvas pari so koi go podobruvas gliserot. Trkite se point to point races a imase i drag trki. Duri imase i lazen start ako trgnes porano pred plavusata so znamenceto da oznaci pocetok na trkata. Za lazen start kaznata e 2000$. I kako da ne sakas vakva igra na nintendo. Plus imase i two player mode. Videoto kazuva se River city Ransom: Najdobar beat em up za nintendo spored mene. Ne gi sakav Double Dragon 1,2 i 3 ama zatoa river city ransom ja rasturav. Ima two player mode za so drugar da istepate sve. Video
Goal! 2: Za fudbalska igra na nintendo znaev samo za onaa standartnata koja doagase na nintendoto i koga ja videov GOAL 2 se zacudiv. Mi ja dade drugar da ja probam ama jas mu ja kupiv za 50 den. Imase frlanje petka glava za topka, ofsajdi i slicno. Two player mode za dopolnitelno uzivanje.Od tolku igranje kasetata se zaeba. Mnogu mi bese krivo za igrata ama skoro izigrva nekoja utakmica na emulator. Video
Goal! 2: Za fudbalska igra na nintendo znaev samo za onaa standartnata koja doagase na nintendoto i koga ja videov GOAL 2 se zacudiv. Mi ja dade drugar da ja probam ama jas mu ja kupiv za 50 den. Imase frlanje petka glava za topka, ofsajdi i slicno. Two player mode za dopolnitelno uzivanje.Od tolku igranje kasetata se zaeba. Mnogu mi bese krivo za igrata ama skoro izigrva nekoja utakmica na emulator. Video