аце_шваба
ГОРД ВУЈКО
- Член од
- 10 септември 2008
- Мислења
- 1.512
- Поени од реакции
- 45
ако фатиш способен адвокат можеш многу да протуркаш ако е ака како што кажуваш
1 за фаќањето врски ако се докаже некој ќе лета од работа во полиција
2 судењето ќе се врати на повторен претрес зошто (колку што сум јас запознат) поканата за суд мора барем еднаш да ти биде предадена уредно на рака, затоа и се откажуваат рочишта доколку една од странките не е присутна
3 имаш дебели шанси ти да го добиеш судењето (ако се врати на повторен претрес)
4 дури и сите 3 точки да не ти се исполнат, можеш со пријава да си купиш време за кое се што е на твое име ќе префрлиш на некој од фамилијата за да неможат ништо да ти земат освен да ти запираат пари на плата доколку си вработен
1 за фаќањето врски ако се докаже некој ќе лета од работа во полиција
2 судењето ќе се врати на повторен претрес зошто (колку што сум јас запознат) поканата за суд мора барем еднаш да ти биде предадена уредно на рака, затоа и се откажуваат рочишта доколку една од странките не е присутна
3 имаш дебели шанси ти да го добиеш судењето (ако се врати на повторен претрес)
4 дури и сите 3 точки да не ти се исполнат, можеш со пријава да си купиш време за кое се што е на твое име ќе префрлиш на некој од фамилијата за да неможат ништо да ти земат освен да ти запираат пари на плата доколку си вработен
Обично за такви суми донесува Решение за забрана од плата во износ од 1/3 од платата до конечната наплата на долгот.