Изневерени или оставени?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Што боли повеќе, да сте ...

• Изневерени?

Гласови: 83 66,9%
  • Оставени?

Гласови: 41 33,1%

• Вкупно гласачи
    124
Ох мајко колку празни муабети.
Уствари 90% од нештата за кои збориме се празни.

Исто е. Боли до у пм.
Се додека не сфатиме дека љубовта не може да се одземе и повреди. Дека секогаш ја имаме зошто е во нас и од нас. Другите се само проекција на нашето јас, на она што сакаме да бидеме.

Мене повише ме болело коа сум бил оставен. Не за друго рогови убо ми стојат :)

Шала настрана ама еднаш коа бев изневерен воопшто и не ме болеше. Едноставно ништо повеќе не чувствував за таа личност.

Ох мајко колку празни муабети.
Уствари 90% од нештата за кои збориме се празни.

Исто е. Боли до у пм.
Се додека не сфатиме дека љубовта не може да се одземе и повреди. Дека секогаш ја имаме зошто е во нас и од нас. Другите се само проекција на нашето јас, на она што сакаме да бидеме.

Јас мислев дека сум единствениот на планетата што размислувал вака...ама ете имало и други :smir:

glasav za izneveren,no mislam deka i toa i toa podednakvo boli,noo i toa e del ljubovnite igri:pipi:

Повеќе боли да разбереш дека цурата те вара од колку да ти рече ти раскинувам и крај сигурно ќе даде некое објаснување за КРАЈ , но за неверство незнам ни дали постои објаснување:toe:

Во последно време , кога го фатив првиот децко сватив дека машкото или те остави ке те изневери..... едно ке е ..... затоа веке не верувам на машко..... се исто се фаќа дали ке го направи едното илли другото ( а ке направи едно ) ке те повреди..... :pred: :toe:

Се согласувам со ada,болката е иста.Дали си изневерен или оставен ист к*р.
Ти остануваш повреден другиот си свирка а ти си ја лупаш главата од зид и си поставуваш илјадници прашања зошто како...ама на крај не добиваш одговор.И болката останува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom