Излегувате за да бидете видени или убаво да си поминете?

• Креатор на темата Креатор на темата devojka111
  • Време на започнување Време на започнување

Излегувате за да „бидете видени“ или за да си поминете убаво?

• Поважно ми е да ме видат другите каде сум бил/а вечерта

Гласови: 13 5,8%
  • Поважно ми е јас да си поминам убаво, без разлика каде сум

Гласови: 207 92,4%
  • Поважно ми е јас да видам кој како е облечен и што прави

Гласови: 4 1,8%

• Вкупно гласачи
    224
Па нормално излегувам за да се издувам,да си поминам убаво,да се видам со другарките,другарите,да запознаам секако и нови луѓе..и ич не ми е битно каде сум,можам убаво да си поминам и у маало седејќи на клупа..:wink:

Јас секогаш излегувам за да си поминам убаво , ми нема смисла да ме види демек некој

па ако не си поминам убаво шо фајде од излегувањето...мислам нема смисла ова.."леле каква сум? убава сум? ќе им се допаднам на другите? шо ќе речат за мене?"...ШМИЗЛИЧ:pipi:...глупост до глупост:icon_mrgr...ја ќе си излезам, ќе си се прошетам, ќе се изнасмеам и ќе си дојдам дома среќа и задоволна...а шо ќе кажат другите за мене..ме боли ваквото:icon_mrgr то је то

Ич кур не ме боли кај сум искочен:):) Битно ми е само да сум со вистинските луѓе. Можам и низ маало да си седам а да си поминам милијарда пати поубаво отколку на некое друго место со илјадници луше. Значи се е до луѓето кои те опкружуваат, и од тоа зависи дали проводот ќе биде добар или не:helou:

Тој што не излегува за да му биде убаво е деген. Да излегувам за да видам кој како се носил или тие да видат каков сум бил јас? :pos2:
Сигурно ќе ме направи да се чуствувам подобро:pos2:

Не е битно да бидеш виден или да видиш какви се другите, битно е со луѓето кој ги сакаш да си минете убаво без разлика кај сте.

испаѓам кај сакам,кога сакам,со кого сакам...испаѓам да се исфирам да не седам дома а кој сака нека ме гледа...кој не шо го вртам нека не ме гледа ја па ич нема да го погледнам...битна ми е екипата да ми се погоди па останатото само си иде

Излегувам за да си поминам најубаво со друштвото, а кој ме видел/кој не ме видел ич кур не ме боли

Излегувам пред се за да си поминам НАЈубаво што можам .. А воедно и да се видам со блиските и пријателите, да помуабетиме и да се насмееме едно убаво. :icon_bigg

Излегувам да бидам виден и да видам, а другото т.е. да си поминам убаво.... па јас секаде си поминувам убаво дури и у самопослуга.

се се ама како на оваа анкете шо се прат арни тоа чудо едно абе шо лажете кажете си право сите за убо да си поминеле мадина голи абе еден куп знам шо излегваат само за да с видени или да видат некој или некоја многу лажте посебно женските во пубертет :kesa:

Излагам за убаво да си поминам, да се ижуркам, мубети воа ноа, не ме интересира ни кој ни што ни како ни зашто, фурам без компас увек и ама баш увце не ме боли бе!

Дефинитивно за убаво да си поминам...... Почесто и сакам да нема други луѓе, туку само тие со кои сум излегол. Мразам кога ќе се опијам и ќе ме гледаат чудно, или само да поминам и како не знам кој да сум ме зјапаат! Мразам да ме гледаат! Се правам прво за мое лично задоволство.... Понекогаш се случува нешто да направам за да привлечам внимание, ама и тоа не е за сите луѓе, туку за некој конкретно....

Најважно ми е јас да си поминам убаво одколку да зевам по другите и да пукам сеири кој како е облечен и кој со која е излезен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom