Изјава на неделата! :)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Веб-сајт
www.kajgana.com
Еве тема на која може да паѓа добар сеир. Сите изјави на познати личности, исклучиво од нашата држава, без разлика дали се политичари, спортисти, луѓе од шоубизнисот за кои мислите дека се киксови и се производ на "интелигенција" ќе ги ставаме тука како цитати. Ајде да почнеме - изјавата која според мене ја одбележа неделата:

"Се случи мала забуна околу редоследот на читањето на победничките. Јас и Марјана не бевме сигурни дали требаше да читаме од горе надолу или обратно" - убер интелигентната Наталија Грубовиќ ги објаснува киксовите кои се случија на мизеријата наречена избор за Мис на Македонија.

Никогаш не сонував дека ова ќе ми се случи,а сега сонот ми се исполни.

Ова го има кажано Бојана Атанасовска,после нејината победа на макфест.Не ми текнува точно,знам само дека го запамтив дека она сама си кажа дека го кажала ова.

Миленко Неделковски д`бисер мен :)

"Ете го Хамилтон заглави, го туркаат стујардите но тие се мали ниски кинези... не се некои балканци... некои снажни турчишта. Па сега ни Кијану Ривс
со неговите супермоќи од Матрикс, не би можел да му помогне"

"Ете го Хамилтон заглави, го туркаат стујардите но тие се мали ниски кинези... не се некои балканци... некои снажни турчишта. Па сега ни Кијану Ривс

:pos2::pos2::pos2::pos2:

За Миленко може книга во 3 тома да се напише. Еден од моите омилени:

Оваа трка ќе се скрши традицијата од претходните 5 години тој што победува да завршува прв. - најверојатно сакал да каже `поведува` наместо `победува`, но...:)

Натали Грубовиќ:
Мене не ми е страв од висина,туку од работите кои можат да ми се случат додека сум на голема висина!

Миленко пред 5-6 трки: (ја покажуваат маќеата на Хамилтон во боксот) Еве го боксот на Мекларен,а ова е маќеата на Луис Хамилтон.(го покажуваат боксот на ферари).А ова е боксот на ферари,е тука нема маќеа на Кими Раиконен.
:pos::pos::pos:

Миленко во Белгија:
Тука,на овие планини,на овие ридови се воделе битки во Втората Светска Војна.Патеката за трките е изградена врз којзнае колку трупови и скелети на борција во војната!

Миленко пред 5-6 трки: (ја покажуваат маќеата на Хамилтон во боксот) Еве го боксот на Мекларен,а ова е маќеата на Луис Хамилтон.(го покажуваат боксот на ферари).А ова е боксот на ферари,е тука нема маќеа на Кими Раиконен.
:pos::pos::pos:

:pos: :pos: :pos: Лелеј!! Хаххаахха е ова богами...нцнцнцн свашта...ебаго...

хахаха:pos2::pos2:
значи овој миленко е махер за лупање киксови и глупости!цело време се труди да се направи интересен и паметен,а уствари цело време се бламира:)

eee stvarno neznam koj komentator bese ama ja odvali: " na stadionot dojdeni se iljada, dve a moze i preku 10iljadi gledaci . . ." !?!? mislam hellooo!:toe:

И тука го почнуваме емитувањето на снимката од утринската трка. За фановите на Мек Ларен, џабе гледате затоа што Алонсо испадна во 36 круг. :tapp:

Ова Миленко го направи лани, и ми го сјеба денот.

Ова беше од поодамна, имаше пренос од некој кошаркарски натпревар во Белград, и спрскиот коментатор вика "Ево, драги гледаоци, видите да је сала дупке пуна" (преполна), а нашиов коментатор преведува "Драги гледачи, во каква жална ситуација е српскиот спорт, салата е полна со дупки, а сепак мора таму да се одржуваат натпреварите" :tapp::kesa:

И тука го почнуваме емитувањето на снимката од утринската трка. За фановите на Мек Ларен, џабе гледате затоа што Алонсо испадна во 36 круг. :tapp:

Ова Миленко го направи лани, и ми го сјеба денот.

Лани беше Табак а не Миленко. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom