DimceY
Jimmy
- Член од
- 20 ноември 2007
- Мислења
- 5.923
- Поени од реакции
- 5.886
луѓе помагајте
фотографот на кадевечер во саботата се начукал и го изгубил апаратот.. се моли чесниот пронаоѓач да го врати
следува "богата" награда...

KADEVECER
07/11/2010 at 22:06
Za zal nema sliki od sabota fotografot se opijanil i go izgubil aparatot
Фотографот
07/11/2010 at 22:36
Јавно им се извинувам на сите посетители на нашата веб страна за направениот пропуст во саботата на 6ти ноември. Се моли пронаоѓачот на апаратот доброволно да го предаде во нашата редакција, а за возврат веб страната на каде вечер се обврзува да прикачува слики од пронаоѓачот на главната страна во времетраење од 6 месеци.
Фотографот
07/11/2010 at 22:47
P.S Апаратот е купен на кредит, а кредитот сеуште не е исплатен. Бидете фер. Секоја вечер ме влечете пијани, ме терате да бришам слики, ме терате да ве чекам додека правите шпаги и мостови за да ве фатам од овој или оној агол. И јас сум човек, и јас се напив еднаш, и тоа од мака, не од среќа. Вратете го апаратот, фотографот за вас, вие за фотографот. Ви благодарам
Фотографот
07/11/2010 at 22:56
Да. Замисли, ако до вчера си мувал една девојка во период од една година, со наша помош барем трикратно ќе го скратиме тој период. Ти ветувам дека лично ќе ти ги едитувам сликите во фотошоп и ќе бидеш најубав.