Изгубено - Најдено

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.923
Поени од реакции
5.886
луѓе помагајте :pos: фотографот на кадевечер во саботата се начукал и го изгубил апаратот.. се моли чесниот пронаоѓач да го врати :) следува "богата" награда...

KADEVECER
07/11/2010 at 22:06
Za zal nema sliki od sabota fotografot se opijanil i go izgubil aparatot

Фотографот
07/11/2010 at 22:36
Јавно им се извинувам на сите посетители на нашата веб страна за направениот пропуст во саботата на 6ти ноември. Се моли пронаоѓачот на апаратот доброволно да го предаде во нашата редакција, а за возврат веб страната на каде вечер се обврзува да прикачува слики од пронаоѓачот на главната страна во времетраење од 6 месеци.

Фотографот
07/11/2010 at 22:47
P.S Апаратот е купен на кредит, а кредитот сеуште не е исплатен. Бидете фер. Секоја вечер ме влечете пијани, ме терате да бришам слики, ме терате да ве чекам додека правите шпаги и мостови за да ве фатам од овој или оној агол. И јас сум човек, и јас се напив еднаш, и тоа од мака, не од среќа. Вратете го апаратот, фотографот за вас, вие за фотографот. Ви благодарам

Фотографот
07/11/2010 at 22:56
Да. Замисли, ако до вчера си мувал една девојка во период од една година, со наша помош барем трикратно ќе го скратиме тој период. Ти ветувам дека лично ќе ти ги едитувам сликите во фотошоп и ќе бидеш најубав.

HAHAHAAHHA ќе го едитувал бе у фотошоп да биде најубав :D

Тешко на тој што мува девојка во период од година дена:nesvest::)

Колку е само искрен фотографот...секоја чест...јас мислам да отвориме број за донации да му купиме еден:pos2:

хахаха П.С апаратот е купен на кредит а кредитот сеуште не е исплатен каков ѕвер бе.. ептен е искрен еј :) срцка е.. ја му го најдам искрено ке му го вратам.. немора слики да става

Шампион е фотографот, и потполно во право.
И јас го молам чесниот пронаоѓач на апаратот да го врати на сопственикот.

Хахахахаха, страшни понуди има од страна на фотографот :)

Епа ајде лепите по бандере,дрва..
wanted-poster-template.png

Многу е искрен навистина нека отвори број за донации да му купиме апарат,тој секако нема да му го вратат.

како што гледам сликите од сабота се стаени , апаратот е најден :)

ја да су тој што го нашол би го зел за мене пошо сакам профи апаратче да си имам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom