Изгреј зора на свободата

• Креатор на темата Креатор на темата KomitaMKD
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Изгледа те заболе вистината во мојот пост дека Српството им нанесе многу штета на Македонскиот, Хрватскиот, Бошњачкиот, Албанскиот, а на крај најголема штета си направи на сопствениот народ.

За срамота сте!!!

Разликата е во тоа што сите овие земји, освен Македонија му имаат нанесено мноооогу штета на Српскиот народ...
Покрај усташите, ако толку си ги сакаш Босанците и Арнаутите, донеси си ги дома... И престани да сереш...

mkdisrbzp0.jpg

Разликата е во тоа што сите овие земји, освен Македонија му имаат нанесено мноооогу штета на Српскиот народ...
Покрај усташите, ако толку си ги сакаш Босанците и Арнаутите, донеси си ги дома... И престани да сереш...

QUOTE]

Ви нанесоа штета, од кога први почнавте да се пувате со Голема Србија и да масакрирате невини луѓе од вие народи на сметка на вашиот болен ум за хегемонизам.

Хахаха ќе молите сеа да нема расправии...

Убаво ви вика Трнот...Ав, ав!Лингури:helou:

АХХХХХХ!!!!! Што би ти направил една КРАВАТА, на МакедонскоСрпски начин..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pop:

mkdisrbzp0.jpg

Имаш право... Да не се спуштам на негово ниво и онака он сам си е доволно ниско...

mkdisrbzp0.jpg
Дали тука некој е РЕТАРДИРАН?:uvo::uvo::uvo:

Македонија на Македонците :nesum:
Гасна комора на Србоманите:toe:

АХХХХХХ!!!!! Што би ти направил една КРАВАТА, на МакедонскоСрпски начин..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pop:

mkdisrbzp0.jpg

Дали тука некој е РЕТАРДИРАН?:uvo::uvo::uvo:

Македонија на Македонците :nesum:
Ганса комора на Србоманите:toe:

Некој друг место мене ќе те среди!

Препознава народот која е правата и праведна страна!

Delija bre batali...aman molim te

A ti Sver denes e special day ...stoga iako ne razlikuvas podadena raka i se spustas mnogu mnogu nisko i ne kapiras deka toa ne go pravam zatoa sto si ti podobar vo bilo kakva diskusija ... sepak ti posakuvam se najubavo na tebe i na tvojata familija i voedno Vi cestitam predvreme Nova godina i posebno Uskrs :smir:

PS Aj keve ti zaebi se pa prasaj zasto Uskrs

Ve molam prodolzete so temata i ne provocirajte na nacionalna baza , fala na razbiranjeto :smir:

Delija bre batali...aman molim te

A ti Sver denes e special day ...stoga iako ne razlikuvas podadena raka i se spustas mnogu mnogu nisko i ne kapiras deka toa ne go pravam zatoa sto si ti podobar vo bilo kakva diskusija ... sepak ti posakuvam se najubavo na tebe i na tvojata familija i voedno Vi cestitam predvreme Nova godina i posebno Uskrs :smir:

PS Aj keve ti zaebi se pa prasaj zasto Uskrs

Ve molam prodolzete so temata i ne provocirajte na nacionalna baza , fala na razbiranjeto :smir:

Ајде Свидн иди таму во Љубов и Секс раскажувај за курвите што си ги ебел по Шпанија не умарај овде.

Jас исто,Звери моја најмилија...
се придружувам кон желбите и честитките.
:toe: :back:

Pa ajde be da se lazeme sea ...

1. Fakt e Srbija e 5 pati pogolema od Makedonija pobrojna i u toj period mozela da ja zgazi so eden bataljon

2. Fakt e da pred NOB bila teritorijata na RM pod Banovinata

Zar ne epoklon od Tito ... da bile Srbite tolku zlotvori a imale sila zar ne mozele da ne ja dadat teritorijata nego pak da gazat neli Srpska cizma ...mislam dali bilo mozno i verojatno ...BILO

I sot sea ne vikam ja da gi sakate Vie Srbite , nego da ne pljukate po komunizmot dotolku toj od NOB

A pridobivkata e VISTINATA !

a da ne zaboravi najgolemiot fakt deka srbija ja okupira makedonija zaedno so bugarija i grcija?

otkako ke go osoznaes ova posle mozes da postavis rasplet.

Da tocno e ogledalo

Srbija ja okupirala teritorijata na segasna RM. Ali pazi teritorijata ... sum objasnuval sto kako ne me navrakajte .

Ustvari be nesakam da repliciram na temava vishe

have a nice day :smir:

Da tocno e ogledalo

Srbija ja okupirala teritorijata na segasna RM. Ali pazi teritorijata ... sum objasnuval sto kako ne me navrakajte .

додека народот слободно шеташе, изразувајки се слободно како македонци, задржувајки ги презимињата и земјата, колонизаторите беа впрочем гости а масакрите самоубиства....

ах СХС...тоа беше држава...д ленд оф д фри:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom