Изгореа конаците на манастирот Св.Јован Бигорски

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
za mnogu kratko vreme se ispodesija mnogu cudni raboti...covek da ne znae na stoe no edno e sigurno nekoj si odrabotuva ona za sto e platen .Desavkite sto gi prosledija izminative denovi ne moze da bidat slucajnost...vaka brzo da se odvivaat nastanite e vozmozno samo na dobar film vo rezija na Tarantino...sve e jasno ko den

me cudi samo edna rabota. Zasto manastirot ne e obezbeduvan od nekoja privatna agencija koga se znae deka direkcijata na MPC i skoro site crkvi vo Skopje gi obezbeduva Kometa.

Emi so ubo, ke si se iznazurkame site zaedno, igranje, luduvanje, pijancenje, seksacenje.... meraci bre meraci...:)

Bigorskiopozaren3.jpg

За вакво нешто викаш мераци бе кварки?:tapp:

sto se odnesuva da istraznite organi iako odkrijat deka e podmetnat nema toa da go izjavat.
jas licno se nadevam deka e stvarno od nevnimanie ili taka nesto slicno predizvikan.

inace ako ne e mislam reakciite mozat da bidat fatalni sto kraj na krajeva nema nisto da pridonese naprotiv.

sto se odnesuva da istraznite organi iako odkrijat deka e podmetnat nema toa da go izjavat.
jas licno se nadevam deka e stvarno od nevnimanie ili taka nesto slicno predizvikan.

inace ako ne e mislam reakciite mozat da bidat fatalni sto kraj na krajeva nema nisto da pridonese naprotiv.

Па друже нормално дека нема да изјават,секогаш така било во оваа земја,пошо ако изјават другиве ке излезат со контра удар како не биле тие и ке плачат на Америка да биде на нивна страна,впрочем како и секогаш...

А ако се дознае некако дека е подметнат,не сакам ни да помислам што се може да се случи...

Него, мнооогу жално за конаците, жална е сликата на телевизија.
Историјата никогаш нема да ја вратиме, ама се надевам брзо ќе се поправи местото и ќе блесне пак.

Не верувам дека е подметнат пожарот од албанците ниту дека е дело на некој зависник што се одвикнува таму. Се надевам дека е инсталацијата, во спротивно..Ојде јабана државава..

И да, навистина штета што место што треба да е симбол за мир, хармонија и љубов-предизвикува толкава омраза и расправија меѓу нас..
..
...............како можеш да се НАДЕВАШ и да не веруваш??нема тука надежи и верување и неверување......ако се компатабилни и полицијата и вештаците т.е. не е пристрасна(политички настроена) ќе каже што е ПРИЧИНАТА за пожарот..а не само да се нагаѓа:uvo:

..
...............како можеш да се НАДЕВАШ и да не веруваш??нема тука надежи и верување и неверување......ако се компатабилни и полицијата и вештаците т.е. не е пристрасна(политички настроена) ќе каже што е ПРИЧИНАТА за пожарот..а не само да се нагаѓа:uvo:
Така убаво се НАДЕВАМ дека не бил подметнат пожарот, зашто ако бил-ќе настанат немири.
duuuh.

И не нагаѓам, си кажав шо не би сакала да биде причината за пожарот.

ne veruvam deka ke izjavat vestacite ili grujo ke izleze i ke re4e manastirot bese zapalen od planinci a ova denes vo tetovo samo ne vodi kon 2001 god ke ima zeska esen. Televiziite si predivuduvaa ama politi4ki zeska esen ke ima izgleda niz ulicite ke vidime utre pred vlada ako se zapali mkd zname 2001 is back

Луѓе кој готви во 4 саат сабајле?Мора негде да се повлече линија,мислам да не се лажеме не сне веќе деца

Луѓе кој готви во 4 саат сабајле?Мора негде да се повлече линија,мислам да не се лажеме не сне веќе деца

Море дете си и то во глата и тие три семки шо ги имаш некогаш ќе ги занишаш, ќе шушнат и ќе те збунат.

Што ако е од струја?

Нели и хеликоптер не паѓаше така лесно, го возеа професионалци, па еве падна.

Е ајде де брат,ама нема на кој да докажеш...за мене најчудно од се е што пожарот почнал во близина на резервоар со нафта.Како таа нафта се запалила не ми е јасно ???
-изгледа пувнала некоја мечка и се запалила...:toe:

Брејкинг њуз за гемиџија....монасите стануваат во пет за да се подготват за утринска молитва и да го фатат денот со обете раце за да не им побегне.

Е па, може има некој задолжен да спреми топол чај или качамак пред да станат.

Којзнае.

Јас имам видено ужасен пожар од инсталација, кога ништо не било вклучено, а тамам ко за беља идиотите, да не им биде далеку, плинската боца ја стајле у близина неочекувајќи ништо.

И им ојде викендицата у неврат.

Но, може и Б.Ц. да ја договорил работава.

Кој доби по еден конфликт, иако претходно беше срозан со рејтинг??

Значи инсталација не се пали само ако е нешто уклучено :toe: аман ова се општи работи,вака ли на Милионер ќе идеме :toe:

Бигорски не го запалија Албанци, изгоре од инсталацијата на кујната. Се е дигитализирано, само што никоја копија не е 100% веродостојна на оригиналот. Сигурни извори.

Да де све за беља е отидено,така и го уапсија и нашиов во косово,па случајно и знаме ни запалија на стадион(цигара да запали и тамам ко за беља)...и утре ко за беља че запаљат некое знаме.Јес да и ја сум за да се смири ситуацијава ама нејќум да се лажиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom