Me interesira samo edno.Kako toa zenskite velat ne e biten tolku izgledot kolku karakterot, a ima slucai ako nekoja prasas moze da se zapoznaeme ona ti veli u start NE i jas se prasuvam zosto e toa NE ???Devojki ako moze da mi pojasnite???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kolku da znaete, ne se problem zenskite u ovoj slucaj, tuku zosto ako na site zenski im e vazen karakterot, od start velat ne??/ mene samo toa me interesira ???

Брат карактерот е дел од целата игра нив друго им е важно![]()
i to sto kazes, ali ima uste nekoj posteni sto se drza do toa so karakterot, ali se retkiКој карактер бе другар. Кај што буши пара, бургија не буши.
Битен е само кога одбираат за мажење кога ке им дојде времето да не е пијаница да не е коцкар и да не е наркоман. Друго се е пролазно, а ако има пари и со пороци ке помине.
На девојките како и нас најбитно ни е изгледот, што ке ти е тебе некоја фина, поштена, интелегентна кога не те привлекува физички освен како другарка
Како бе изгледот немал врска. Тебе на големо те лажат, па што им веруваш, жени манипулаторкиToa i si go mislev.Samo ne znam zosto ne go priznaat toa i kraj, a ne se vagaat deka biten bil karakterot, a izgledot nemal vrska.Ali toa e toa.

Болдот - кога ке ти каже вакво нешто девојче знај дека те ЛАЖЕ. крај на приказнатаMe interesira samo edno.Kako toa zenskite velat ne e biten tolku izgledot kolku karakterot, a ima slucai ako nekoja prasas moze da se zapoznaeme ona ti veli u start NE i jas se prasuvam zosto e toa NE ???Devojki ako moze da mi pojasnite???
де бе па ти го утепа човекотtaka sakame be...a i IQ-to ti e u minus...ako uopste znaes so e toa.![]()
сериозно не те ни навреди ни опцу ни ништо му се сипа ке го затепаш уште малце 

Pointeresno video za ovaa tema nemoze da se najde, eve link:Me interesira samo edno.Kako toa zenskite velat ne e biten tolku izgledot kolku karakterot, a ima slucai ako nekoja prasas moze da se zapoznaeme ona ti veli u start NE i jas se prasuvam zosto e toa NE ???Devojki ako moze da mi pojasnite???