Изгледот пред карактерот

• Креатор на темата Креатор на темата Ruzmarin
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Me interesira samo edno.Kako toa zenskite velat ne e biten tolku izgledot kolku karakterot, a ima slucai ako nekoja prasas moze da se zapoznaeme ona ti veli u start NE i jas se prasuvam zosto e toa NE ???Devojki ako moze da mi pojasnite???

Kolku da znaete, ne se problem zenskite u ovoj slucaj, tuku zosto ako na site zenski im e vazen karakterot, od start velat ne??/ mene samo toa me interesira ???

Кој карактер бе другар. Кај што буши пара, бургија не буши.
Битен е само кога одбираат за мажење кога ке им дојде времето да не е пијаница да не е коцкар и да не е наркоман. Друго се е пролазно, а ако има пари и со пороци ке помине.
На девојките како и нас најбитно ни е изгледот, што ке ти е тебе некоја фина, поштена, интелегентна кога не те привлекува физички освен како другарка

Кој карактер бе другар. Кај што буши пара, бургија не буши.
Битен е само кога одбираат за мажење кога ке им дојде времето да не е пијаница да не е коцкар и да не е наркоман. Друго се е пролазно, а ако има пари и со пороци ке помине.
На девојките како и нас најбитно ни е изгледот, што ке ти е тебе некоја фина, поштена, интелегентна кога не те привлекува физички освен како другарка

Toa i si go mislev.Samo ne znam zosto ne go priznaat toa i kraj, a ne se vagaat deka biten bil karakterot, a izgledot nemal vrska.Ali toa e toa.

Toa i si go mislev.Samo ne znam zosto ne go priznaat toa i kraj, a ne se vagaat deka biten bil karakterot, a izgledot nemal vrska.Ali toa e toa.
Како бе изгледот немал врска. Тебе на големо те лажат, па што им веруваш, жени манипулаторки:D

Според мене за девојките битен е изгледот... ако и се допаднеш можеш да се запознаеш а потоа зависи и од ситуација можеш и да ја ебеш ... Ако си некој "лепотан" можеш и повеќе да искористиш и потоа да ја заебеш и тие стануваат разочарани од машкиот свет .... позз друже:)

Me interesira samo edno.Kako toa zenskite velat ne e biten tolku izgledot kolku karakterot, a ima slucai ako nekoja prasas moze da se zapoznaeme ona ti veli u start NE i jas se prasuvam zosto e toa NE ???Devojki ako moze da mi pojasnite???
Болдот - кога ке ти каже вакво нешто девојче знај дека те ЛАЖЕ. крај на приказната
taka sakame be...a i IQ-to ti e u minus...ako uopste znaes so e toa.:tapp:
де бе па ти го утепа човекот :) сериозно не те ни навреди ни опцу ни ништо му се сипа ке го затепаш уште малце :)

prva rabota da se zapoznaes so nekoj mora da i se dopadnes fizicki na taa licnost
poslem igra uloga pametot...da i napravis nekoj interesen muabet a ne od tipot od kaj si go znaes ovoj onoj :)
karakterno treba da ja osvois koga ke iskocite poslem 2-3 dena na kafence i toa e toa u princip ako si najdete zaednicki muabeti ke bide sledno viduvanje ako ne nisto:)

Pointeresno video za ovaa tema nemoze da se najde, eve link:
http://motika.com.mk/index.php?opti...9-27-24&catid=8:2011-03-26-19-23-19&Itemid=23
E sea ako site zenski so odis da se zapoznaes se od vakov tip nema sto da se cudis.

Македонец добиваш опомена за навреда и оф топик. Следен пат да нема.
Може да продолжите со дискусија.

Немаш втора шанса за прв впечаток .... а каков впечаток ќе и оставиш на девојка ако си во суратот ко нинтенто не мора да се потенцира
Физичкиот изглед не е пресуден ама има огромно влиание

Физичкиот изглед е пресуден, без разлика што ќе ти каже некоја девојка. Тоа е исто ко у темана дали се дотерувате за себе или за другите. 80% пишале за себе бидејќи така се чувствувале убаво, а не размислуваат што е тоа што ги поттикнува да се чувствуваат така (позитивната критика од општеството).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom