Издувување

За издувавање го користам автопатот од Скопје спрема Катланово. Со брзина од над 160 км/ч ќе се издувам и јас и колата две во едно!

Шо возиш бе? Стокец од поновите?
Знаеш што е издувавање! јас ќе ти кажам. На мојот околу 180 или на туѓ (на другар ми) мотор со 210-22 накај Велес или Тетово.

Shto znam sekogash e razlicno, zavisi shto ke mi svirne vo glava...obicno ako e uzasno vremeto kako sega naprimer ladno nikakvo...se fakam na pravenje generalka po doma...toa navistina znae da vi go odzeme vishokot na energija...ili ako e ubavo vremeto se kacuvam na velospedot li peshacam dolgo... a navecer se znae...:)

Никако, мамата. Освен навечер, шо вели Алита.
Никако да ми се случи вишок на енергија, обично паѓам ко трупец во кревет.

Возам Рено Клио 1.6 со 110 кс. Максимум сум го возел 195 на рамен пат.

Ондак треба да те качам на мотор. 190 на мотор личи ккао 300 во кола.
Кола имам најбрзо возено 230, како и мотор!
БМВ 580 бензинец во Кувајт, а мотор хонда блекбрд во МК!

Ааа мотор не фала мрзам мотори коли обожавам хехе

Garfield напиша:
Шо возиш бе? Стокец од поновите?
Знаеш што е издувавање! јас ќе ти кажам. На мојот околу 180 или на туѓ (на другар ми) мотор со 210-22 накај Велес или Тетово.

Ти се случило додека се возиш накај Велес пред тунелите да има одрон и да падне карпа 2 на 2?

Не, за среќа. Инаку имаме спотери кога возиме така. Ние, најчесто не возиме брзо, одиме со чопери т.е крузери, па така возиме оклу 110-130 најмногу. Ова е кога навистина ќе не фати уфунет и ќе земеме спортски.

Ај ќе ти покажам јас една слика само да ја извадам од мобилен, карпа 2 на 2 падната точно на Бадник коа си идев од Скопје.

You live only tvice, once when you're born, the socend time when you look death in the eye.
I spit in the Grim Ripper's eyes!

IZduvuvanje....hm....Meshuggah, Haunted, At The Gates i Slayer do daska....i posle ja frlam daskata preku prozor....:)))))

претежно спртувам или се шетам негде и така
а најдобро ми е ако се погоди некоја журка е тука се издувувам максимално

posle naporen den polnam kada,stavam etericni masla(najcesto od diva ruza ili portokal,mnogu opustaat), pustam cafe del mar-chill out lounge, casha vino i legnuvam vo kada i kuliram okolu saat max saat ipol:)

Јас додека трењирав се издувував на тренинг (карате), моментално се издувувам на кајгана форум. :kajg:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom