Изборни резултати од Претседателски избори 2009 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување

За кого ке гласате на следните претседателски избори?

• Ѓорѓи Иванов (ВМРО-ДПМНЕ)

Гласови: 313 39,0%
  • Љубомир Фрчковски (СДСМ)

Гласови: 126 15,7%
  • Нано Ружин (ЛДП)

Гласови: 23 2,9%
  • Mируше Хоџа (ДПА)

Гласови: 1 0,1%
  • Љубе Бошковски (независен кандидат)

Гласови: 141 17,6%
  • Имер Селмани (Нова Демократија)

Гласови: 68 8,5%
  • Нема да гласам (или сеуште неопределен)

Гласови: 74 9,2%
  • Агрон Буџаку (ДУИ)

Гласови: 3 0,4%
  • Ќе го поништам ливчето, никој не ми се допаѓа.

Гласови: 53 6,6%

• Вкупно гласачи
    802
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми се верува дека паднаа на толку ниско ниво.

Ова очигледно е и најава за начинот на кој ДПМНЕ во иднина ќе ја води кампањата.

Срамота !

Не директно поврзано со постот кој го цитирам:

Што мислиш за последната колумна на претседателскиот кандидат Фрчкоски? Обид за кампања, промашен обид, кој на крај се претвори во дегутантно маалско озборување...по мене.

Не ми се верува дека паднаа на толку ниско ниво.

Ова очигледно е и најава за начинот на кој ДПМНЕ во иднина ќе ја води кампањата.

Срамота !
Е сега каков атак ќе ви се случи на двајцата...:duel:
Со лесно...:wink:

Што мислиш за последната колумна на претседателскиот кандидат Фрчкоски? Обид за кампања, промашен обид, кој на крај се претвори во дегутантно маалско озборување...по мене.
Немам коментар од причина што не ми е прочитана.

Е сега каков атак ќе ви се случи на двајцата...:duel:
Со лесно...:wink:
fighting61mq0.gif
(позајмено од потписот на Струмикс :))

Благодарам!:)
Мислам дека по објавувањето на кандидатурата, во Дневник веќе нема негови колумни.

Не видов дека сте ме преместиле... но тоа е тоа ДПМНЕ си ја брка работата да им остане членството во што се сомневам дека можат да постигнат нешто.

За кратко време дпмне ќе биде само една искористена тоалетна хартија која ќе ја слават личности со фашизоидни мислења. Јас мислам дека е време за создавање на една нова политичка партија од десницита - здрава партија која ќе се води од националните интереси.

fighting61mq0.gif
(позајмено од потписот на Струмикс :))

Мислам дека по објавувањето на кандидатурата, во Дневник веќе нема негови колумни.
Мислев за последната колумна, пред престанокот на објавувањето заради кандидатурата.
Тоа ќе му дојде минатата недела...

Не видов дека сте ме преместиле... но тоа е тоа ДПМНЕ си ја брка работата да им остане членството во што се сомневам дека можат да постигнат нешто.

За кратко време дпмне ќе биде само една искористена тоалетна хартија која ќе ја слават личности со фашизоидни мислења. Јас мислам дека е време за создавање на една нова политичка партија од десницита - здрава партија која ќе се води од националните интереси.
А за левицата што ќе кажеш?

Мислев за последната колумна, пред престанокот на објавувањето заради кандидатурата.
Тоа ќе му дојде минатата недела...

А за левицата што ќе кажеш?
Јас не гледам левица во Македонија

Избори - генерална дискусија. Нема поента за секое случување поврзано со изборите да се отвараат нови теми. Рековме ќе се фокусираме со дискусија која ќе се одвива на една тема.

Кандидатурата на независниот Љубе Бошкоски е вратена на исправка. Има се во документите, дури и повеќе, немаме замерки, рекоа членовите на ДИК, но сепак не ја изгласаа бидејќи им пречеше што на листата стоело - подносител на листа и иницијали Љ.Б.
Но, и самите како да не знаеја да излезат од лавиринтот во кој влегоа, па не им беше јасно што да му препорачаат на кандидатот или подносителот на листата.
„Таа треба да се потврди, но претходно да се укаже на рокот од 48 часа, не ги превртувајте дискусиите. Господине Новаковски, ниту Вие можете од тие 12 илјади потпишани да видите, ниту јас. Ќе си види подносителот на листата“, изјави Јован Јосифовски, член на ДИК.
Сите освен членовите предложени од СДСМ се согласија Бошкоски да направи исправка.
Бескрупулозно - ова беше првата реакција на изненадениот Љубе Бошкоски. За А1 вели изненаден е од неговата матична партија која вели, ја создавал и им ја оставил.
Што е натаму, прашува, дали ликвидација. Тој сега има 48 часа да ги направи исправките.

ВМРОидиве се многу очајни значи??
ах ах... баш фино ќе биде за избориве племето нивно

ако портокаловиве комуњароиди се толку јаки како што се прават, што само му ставаат сопки на човекот, нека го остават човекот да си се кандидира па нека си каже народот, не туку само влакна во јајцето бараат

Барајки влакна во јајцето се чини малку и просондирале членство и виделе дека има мноооогу незадовлници од кандидатот на Пвемиевот и поради тоа решиле малку, на Гебелсов начин да опструираат!

Ajde ne ja vrti temata odma nakaj Frchkoski,neka priznaj nekoj deka ja posra DPMNE so Ljube.:helou:

Ajde ne ja vrti temata odma nakaj Frchkoski,neka priznaj nekoj deka ja posra DPMNE so Ljube.:helou:
Темата се ИЗБОРИТЕ ВООПШТО, така да јас темата не ја вртам.
Еве, потруди се, дај одговор :)

Kako i vo minatite izbori taka i vo ovie gubitnicite ke sme nie a koj ke pobedi i ne e taka vazno,nie* pak nisto ne dobivame?

* Nie ne lepime plakati,nie ne gi tepame clenovite od drugite partii,nie ne im se zakanuvame na komsiite i rodninite za da go dadat glasot za odreden kandidat...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom