G
grande-juve
Гостин
не си свесен дека самиот се навредуваш, освен ако не си МакедонецMakedonoidi antikvizacija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не си свесен дека самиот се навредуваш, освен ако не си МакедонецMakedonoidi antikvizacija
Доктор мило ми е.Пивце,а кај купуваш пиво после седум??Дипломиран електроинжинер
Доктор мило ми е.Пивце,а кај купуваш пиво после седум??
Доктор мило ми е.Пивце,а кај купуваш пиво после седум??
Абе не глеаш дека на игнор те ставам не ми реплицирај.:pos2::pos2::pos2:
Грам или литар памет?
А како ти мислиш да се развиваш системски и економски без подршка на ЕУ,а ова до сега не беше опстојување туку живуркање,ти ги дадоа ЕУ и НАТО на тацна,треба да си старшен дебил за да заебеш.
во овој извештај се бара билатералните спорови да не бидат пречка за почнување преговори и членствоIstiot izveshtaj i laani beshe donesen pa povtorno ostana uslovot da se reshi sporot so Grcija,kako li nemozhe da razberete deka bez reshavanje na sporot so Grcija nema vizna liberalizacija i bezvizen rezhim.Za da se sluchi toa shto tvrdite treba takanarechenata vlada vo EU parlamentot da donese takva odluka a ne preporaka.
СДСМ води најверојатно и ќе победи во втор круг, нажалост.Што се случи со Карпош?
ВМРО/СДСМ/МИЛА?
Кажуваш дека вас ви е чист образот со тоа а дали ви е чист со тоа што во 93 го променивте името
дали ви е чист со тоа што многу фабрики затворивте и народот е на улица
дали ви е чист со тоа што од 15 сеп 2002 па за цел мандат се што ветивте исполнивте каде народот си ја зеде судбината во свои раце од секое семејство каде имаше повеќе вработени
Мислам вие сте срамота за Македонија,
Аеродром победи Конески пред Тихо 3:1 беше кај мене на избирачко место лудолио а за Претседател Фрко втор Иванов прв води 2,5/3 :1 опозицијата е прегазена![]()
Daj bozhe dpBne da dobie kaj kje stigne,taka da tonat i portokalovite zaedno so drugite,samo taka kje se istrkala Gruevski od vrvot.A kako shto gledav vozot na dpBne odi nadolu.
Или имаш оштетен вид
ништо чудно тој и да рече дека сдс победиле на државно нивоИли имаш оштетен вид, или глеаш лоши пресови.