TpH_Bo_OkO
Трноризец
ДПМНЕ нема апсолутна власт. Вие очигледно не знаете што претставува тој термин.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
чекај да проверам хм....ДПМНЕ нема апсолутна власт. Вие очигледно не знаете што претставува тој термин.
Апсолутно се согласувам.....
Особено со болдираново....
Незнам....едноставно не ми е јасно, што им е поентата на сдс....народот сака промена и тоа јасно си го кажа ....
По се изгледа некој треба со штемајз да им го начука во глава....
Па може тогаш....или сепак не....
Искрено за доброто на републиката (бидејки е потребна опозиција) и за нивно добро и посакувам во најскоро време да си ги СРЕДАТ МИСЛИТЕ....
И да си стиснат "restart"
чекај да проверам хм....
двотретинско мнозинство во парламент
претседател марионета ....
хм....
ајде пак провери
Наскоро трн, наскоро.ДПМНЕ нема апсолутна власт. Вие очигледно не знаете што претставува тој термин.
Наскоро трн, наскоро.
Хаха...абе Марсовче со ова шо сакаш да кажеш ???чекај да проверам хм....
двотретинско мнозинство во парламент
претседател марионета ....
хм....
ајде пак провери
слушај кога серев дека овој е на вмро а не независен и дека е смотан никој не ме слушаше...I.....narodot odlucuva-pretsedatel ne mozes da nareces marioneta oti seuste ne znaes kako ke se pokaze vo praksa:smir:
богами послеона на плоштад што се деси а и првичните реакции на премиерот се преиспитувам а ти ?Хаха...абе Марсовче со ова шо сакаш да кажеш ???
Дека Грујо треба да им рече на гласачите не гласајте за наши луѓе оти другите ќе помислат дека сакаме апсолутизам...хаха
Па кажи ми која партија во светот ако има услови би се ограничила само на парламентарна власт???
Кој е крив тука што нема спротивен табор кој ќе прави рамнотежа?...и што опозицијата е исушена лепешка од која веќе и мувите бегаат!!!
Ако употребуваш такви силни зборови како што се фашизам,апсолутизам,и демонкратија треба прво да седнеш пред огледало и убаво да се преиспиташ.....
:tv:
како е дозволливо да има фотографии од гласачки ливчиња по нет ...
Како не е среден списокот на време
Ајде сега ти објасни ми мене како ќе докажеш дека некој сликал.Прво , гласањето е тајно ,а ко ти си видела дека некој сликал значи дека можеби си нарушувал тајност на гласање. Можеш да заработиш тужба, ти првенствено како член на избирачки одбор.
Втора работа, да речеме било очигледно дека сликал, врз основа на што ќе му бараш мобилен???ај да речеме ќе ти го даде....што ти ќе земеш и ќе пребаруваш по мобилниот на соодветниот гласач??? Врз основа на што ќе му пребаруваш. Значи имаше триста размислувања како да се реши овој проблем и едноставно се дојде до заклучок дека проблемот со фотографирање не може да се реши, ако некој решил да си го продава гласот...тоа си е негово право.
На крај, ако си како граѓанин објективно критична , кажи ми ја врската помеѓу вмро и сликање на гласачки ливчиња.
слушај кога серев дека овој е на вмро а не независен и дека е смотан никој не ме слушаше...
кога зборев дека дефлација ни чука на врата ми се смееја,и ми велеа дека парите на ислениците ја популнувале дупката ,сеа тие пари ги нема поради кризата
сеа ти дали го виде како се однесува на емисии кои се наче спонзорирани од вмро ,човеков беше ко мало исплашено дете ,боже мили мој дајте не ме правете при очи слепа овој не знае сам носот да си го избрише ,се надевав дека ќе нема цензус за за да дадат други кандидати а не двајцава глупаци што ни беа кандидирани за преседател
богами послеона на плоштад што се деси а и првичните реакции на премиерот се преиспитувам а ти ?
Грешка. Имавме апсолутизам.cekaj sega neli i dodejka bese B.C prezident imavme apsolutna vlast...taka velea SDSM![]()
После кое на плоштадот......ако имаше фашизам,апсолутизам и демонкратија ти немаше ни да знаеш дека такво нешто се случило на плоштадот,а не па да дојде до момент кога премиерот јавно ги осуди "тепачите".....богами послеона на плоштад што се деси а и првичните реакции на премиерот се преиспитувам а ти ?
добро бе не ги гледаше темите кадешто имаше фотографии од мобилен на гласачки ливчиња ?Уште да си малце самокритичен и супер ќе бидеш. Ниту реплицираше на мојот пост за партиски вработувања а и сега ова.....ВМро имаат 62 пратеника, влада со доминантен премиер , судството зар е потребно да зборам чиво е.....сечие е...но вмро дефинитивно ја има силата да изврши притисок и сега 55 општини.Е ако тоа не е апсолутна власт незнам што е.