Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Лани на Милан исто им судеше една жена и не беше лоша исто како и оваа, госпожата се фино си заврши работа (освен што беше грда :))
Бункерот на Реџина е ист како затварањето на Милан што беше дупло по срамота, Италија е бре, тоа се игра од прв ден, само неспремен на таа ситуација може да настрада.

Чекајте бе, многу рано ги отварате темите... порано 2-3 дена пред натпревар се отвараше сеа цела недела унапред, а како што тргнало може и пред 2 недели некој да отвори :)

Него друго сакав да пишем, овие Реџина се брука во Сериа А од такви како нив нема убав фудбал во Италија, бункерот не го коментирам тоа си е нивна тактика ама што беше ова бе театар... секој контакт се виткаат по 2 минути, па доаѓаат со носилка го земаат и оп ништо не му е се враќа човекот игра нема гајле :tapp:

пс. И од кога женско судија во Сериа А ? јас прв пат гледам...

но како дозволивте да примите??????????

Го примивме, еднаш се приближија до гол и дадоа гол тоа ти е... :)
Па после напаѓај колку сакаш, се некој ќе се најде да ја извади од гол топката.

Реџина играа за мала нијанса поотвено во првиот дел, на голот претходеа уште неколку против напади и '' добри '' акции, плус еден опасен удар кон голот на Абијати кога Коради беше во офсајд, мислам уште еднаш се заканија пред голот на Ди Џенаро . Кога сме кај Ди Џенаро, дечкото изигра феноменално посебно во првиот дел, и беше закана број 1 за Милан на овој меч, штета што беше заменет .

Ne znam kolku se zapoznaeni milanezite, ama igracot koj sto im dade gol e nivni igrac. Treba seriozno da razmislat za negovo vrakanje vo svoite redovi. Jas koga im zborev, mi se smeeja.
Sto se odnesuva do zadrzuvanjeto na vreme, mene Reggina mi se sinonim na anti-fudbal i nisto nemaat promeneto vo svojata igra so godini nanazad i sekogas ke bidat takvi. Ednostavno toa e nivniot nacin da dojdat do pozitiven rezultat.

и лани(или преклани не памтам) Бориело беше меѓу првите стрелци се врати во Милан па ете го дреме на клупа.
Секоја чест на Анчелоти добар е тренерот ама веќе е старомоден станат.Фудбалот се движи напред исто така и начинот на игра ама Анчелоти како да сака да остане во периодот 2000-2005

и лани(или преклани не памтам) Бориело беше меѓу првите стрелци се врати во Милан па ете го дреме на клупа.
Грешка си, не дреме на клупа него повреден е таква му била среќата :)

Секоја чест на Анчелоти добар е тренерот ама веќе е старомоден станат.Фудбалот се движи напред исто така и начинот на игра ама Анчелоти како да сака да остане во периодот 2000-2005

Повреден е изигра 5 6 утакмици на старт и се повреди:wink:

Сеа пред една недела се врати ама на тренинг пак нешто го кочи такада не седи на клупа да беше здрав сигурен сум дека ќе играше :wink:

Бразил-Италија ке даваат на НашаТВ во вторник 20-45, сеа кажа Јанко Дебелиот :):)

edit а у среда во 21 Франција-Аргентина :)

све е ова фино уште Јанко да не коментираше :icon_neut :)

Бразил-Италија ке даваат на НашаТВ во вторник 20-45, сеа кажа Јанко Дебелиот :):)

edit а у среда во 21 Франција-Аргентина :)

све е ова фино уште Јанко да не коментираше :icon_neut :)
ако бе мене баш ми е интересен!
ми здосадија веќе овие на телма,А1 и сител.

ако бе мене баш ми е интересен!
ми здосадија веќе овие на телма,А1 и сител.
Na momenti e interesen ama znae nekogas da dade maloumen komentar i da mu dojde na covek od koza da izleze.
P.S. tipuvam na pobeda na Italija protiv Brazil ( navijacki)

Што би типувал навивач на Милан
Бразил - Италија 7+ ХАХАХАХА
Кака нема да настапува за Бразил
Па мислам дека на Бразил ќе им биде тешко против Италија
Се надевам на добра игра на миланезите
ТО Е ТО...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom