Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.853
Поени од реакции
50.246
Лани на Милан исто им судеше една жена и не беше лоша исто како и оваа, госпожата се фино си заврши работа (освен што беше грда :))
Бункерот на Реџина е ист како затварањето на Милан што беше дупло по срамота, Италија е бре, тоа се игра од прв ден, само неспремен на таа ситуација може да настрада.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.931
Поени од реакции
8.810
Чекајте бе, многу рано ги отварате темите... порано 2-3 дена пред натпревар се отвараше сеа цела недела унапред, а како што тргнало може и пред 2 недели некој да отвори :)

Него друго сакав да пишем, овие Реџина се брука во Сериа А од такви како нив нема убав фудбал во Италија, бункерот не го коментирам тоа си е нивна тактика ама што беше ова бе театар... секој контакт се виткаат по 2 минути, па доаѓаат со носилка го земаат и оп ништо не му е се враќа човекот игра нема гајле :tapp:

пс. И од кога женско судија во Сериа А ? јас прв пат гледам...
но како дозволивте да примите??????????

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
Го примивме, еднаш се приближија до гол и дадоа гол тоа ти е... :)
Па после напаѓај колку сакаш, се некој ќе се најде да ја извади од гол топката.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.092
Поени од реакции
45.986
Реџина играа за мала нијанса поотвено во првиот дел, на голот претходеа уште неколку против напади и '' добри '' акции, плус еден опасен удар кон голот на Абијати кога Коради беше во офсајд, мислам уште еднаш се заканија пред голот на Ди Џенаро . Кога сме кај Ди Џенаро, дечкото изигра феноменално посебно во првиот дел, и беше закана број 1 за Милан на овој меч, штета што беше заменет .

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Ne znam kolku se zapoznaeni milanezite, ama igracot koj sto im dade gol e nivni igrac. Treba seriozno da razmislat za negovo vrakanje vo svoite redovi. Jas koga im zborev, mi se smeeja.
Sto se odnesuva do zadrzuvanjeto na vreme, mene Reggina mi se sinonim na anti-fudbal i nisto nemaat promeneto vo svojata igra so godini nanazad i sekogas ke bidat takvi. Ednostavno toa e nivniot nacin da dojdat do pozitiven rezultat.

А

Адриано

Гостин
и лани(или преклани не памтам) Бориело беше меѓу првите стрелци се врати во Милан па ете го дреме на клупа.
Секоја чест на Анчелоти добар е тренерот ама веќе е старомоден станат.Фудбалот се движи напред исто така и начинот на игра ама Анчелоти како да сака да остане во периодот 2000-2005

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
и лани(или преклани не памтам) Бориело беше меѓу првите стрелци се врати во Милан па ете го дреме на клупа.
Грешка си, не дреме на клупа него повреден е таква му била среќата :)

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Секоја чест на Анчелоти добар е тренерот ама веќе е старомоден станат.Фудбалот се движи напред исто така и начинот на игра ама Анчелоти како да сака да остане во периодот 2000-2005

Повреден е изигра 5 6 утакмици на старт и се повреди:wink:

Сеа пред една недела се врати ама на тренинг пак нешто го кочи такада не седи на клупа да беше здрав сигурен сум дека ќе играше :wink:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.853
Поени од реакции
50.246
Бразил-Италија ке даваат на НашаТВ во вторник 20-45, сеа кажа Јанко Дебелиот :):)

edit а у среда во 21 Франција-Аргентина :)

све е ова фино уште Јанко да не коментираше :icon_neut :)

А

Адриано

Гостин
Бразил-Италија ке даваат на НашаТВ во вторник 20-45, сеа кажа Јанко Дебелиот :):)

edit а у среда во 21 Франција-Аргентина :)

све е ова фино уште Јанко да не коментираше :icon_neut :)
ако бе мене баш ми е интересен!
ми здосадија веќе овие на телма,А1 и сител.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
ако бе мене баш ми е интересен!
ми здосадија веќе овие на телма,А1 и сител.
Na momenti e interesen ama znae nekogas da dade maloumen komentar i da mu dojde na covek od koza da izleze.
P.S. tipuvam na pobeda na Italija protiv Brazil ( navijacki)

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Што би типувал навивач на Милан
Бразил - Италија 7+ ХАХАХАХА
Кака нема да настапува за Бразил
Па мислам дека на Бразил ќе им биде тешко против Италија
Се надевам на добра игра на миланезите
ТО Е ТО...