Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Шшшшшшш... Се гледаме следната недела.. Кој е подобар нека победи..:smir:

И ја сум за таа варијанта, кој е подобар нека победи.Само во Италија не се практикува многу тоа.

П.С.
Еве поздрав до миланезите, да не биде демек само интеристите се бунеле како Милан победува.
клик Goal.com
Читај наслов!

Едноставно оставаме во утакмиците оваа сезона да видиме кој ќе биде подобар секако и во меѓусебните.
Барем според мене незнам дали беше непостоечки едноставно не се гледаше баш добро од тој агол и неможам да проценам плус па кога можат другите тимови да зимаат од непостоечки пенали како што викате зошто да не можеме и ние немавне среќа минатата утакмица сега се си дојде на место и готово.

Мислиш дека ако изгубат ќе прифатат пораз пак ќе се жалат судијата нечинел копачките,штуцните и што уште не такви се.
Судиски грешки!:pos2::pos2::pos2:

шитер не блебетај безвезе , кој тоа појак тим имате ? да ви беше толку јак тимот ќе се одлепевте уште од сега на табела , јак тим а ви требаат безвезни пенали за да победите тимови кој реално не би можел до гол да им се приближат на милан.

флер имаше дискутабилни одлуки за интер но имаше многу и против, така да тие одлуки не беа клучни за титулата. познато е што се случуваше лани нема потреба од навраќање на минатат сезона. битно е тоа што ќе се случува во сабота на дербито на италија ... кој е подобар ќе победи

Ајсшутерче, не љубомориме на тимови што играат во УЕФА Купот, и тимови кои губат бодови со Болоња, Лече, Џенова, Каљари . :toe: Toa за љубомори некои пусти прави муабет со фанови на Каљари, Киево, Болоња, Наполи итн .

Како вие минатата сезона, повеќе ги гледавте мечевите на Интер за да видите дали има спорни ситуации од мечевите за тимовите за кои навивате.

Како може да не љубоморете де објасни ми повеќето време пишувате како победил Милан кој ги дал головите како судел судијата неголи што пишувате како поминал Интер и слично.
Како што знам на слаби тимови толку не се спомнуваат.

шитер не блебетај безвезе , кој тоа појак тим имате ? да ви беше толку јак тимот ќе се одлепевте уште од сега на табела , јак тим а ви требаат безвезни пенали за да победите тимови кој реално не би можел до гол да им се приближат на милан.

Само ова ќе ти го спомнам 1:0 ништо фазла.

Не ја коментајте јачината на Милан,кога ја осетивте фино еднаш годинава....

Како може да не љубоморете де објасни ми повеќето време пишувате како победил Милан кој ги дал головите како судел судијата неголи што пишувате како поминал Интер и слично.

Потсети ме што се не пишувавте минатата сезона ?! Аналогно на истото фановите на Јуве и Милан ни љубомореа, мада до некаде си во право со оглед дека Милан успеаа да се пласираат во УЕФА Купот, лиги им течеа кога ке ги видеа Фиорентина, Јуве, Рома и Интер. Јас само се надоврзав на тие муабети, минатата сезона кога имаше вакви ситуации во корист на Интер вадеа муабети дека местат, што не е случај сега кога од шала им даваат пенали на Милан, неколку спорни ситуации и тоа до 12то коло. Башка, погледни кој е прв на табелата и погледни ги противниците на Интер до сега, тешкиот распоред за Интер избледува, вашиот допрва почнува и пак не го искористија тоа Милан за да бидат први.

Не ја коментајте јачината на Милан,кога ја осетивте фино еднаш годинава....

Наша среќа што не ја осетивме јачината на Болоња, Џенова, Лече, Каљари . . . 3 од овие 4 тима ќе се борат за опстанок .

Глеам и преклани се смеевте исто.:pipi:
А лани ради тие смешки,што праевте?
Чекај... Мене ми се обраќаш?? Па лани имав право да се смеам.. 1-1 на Комунале, 1-2 на Џузепе... И денес имам право да се смеам:helou:

Само ова ќе ти го спомнам 1:0 ништо фазла.

да да еве и јас ја користам таа прилика за да ви го честитам првото место како и аматерскиот пристап во кој не успеавте да го искористите моментот, играта и формата од дербито за да бидете убедливо први на табела туку потпросечни екипи ви кинеа бодови. така да ефектот од таа победа е не којзнае каков ако се знае каков распоред имаат интер и милан

Јачината на Милан неможе да се опише со зборови!!!
Ке пробам со Слика!!
UEFA-Cup.jpg

Sум ви кажал и порано,многу е смешно кога на Еурокпови се повикуват само сталки и статистика ептен е онака јадно :):)

Aли ајде кога си играме со сликици еве ја по 100ти пат мојата омилена.
coreografia%2024.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom