А
Адриано
Гостин
Превод?![]()
Нешто нејасно?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Превод?![]()
Нешто нејасно?![]()
Рома ќе отпадне во серија Б,новото дерби на Рим ќе биде Лацио-Фросиноне :pos2:Превод?
Рома ќе отпадне во серија Б,новото дерби на Рим ќе биде Лацио-Фросиноне :pos2:
Што слика требаше да има кај чичково ? :nesvest:
море пупи , да не беше калчополи рома ќе се бореше за опстанок , така и вие доста ќаривте од тоа , еве сега милан појачан , јуве појачан и рома се таму кај што припаѓаат,
тоти нема многу голема разлика меѓу него и матераци ,прљав играч плачко итн итн ..... никогаш нема да ја достигне големината на дел пиеро , малдини (двајца играч кој јас иако фан на интер ги почитувам) , занети ... токму поради арогантното однесување , добро го памтам потценувачкото смеење против вардар ... јас не знам како добил награда за фер плеј после испадот со удинезе:nesvest:
Како што некој спомена, Тоти никогаш нема да ја достигне големината и значењето за својот клуб која ја има еден Дел Пиеро, Малдини, Занети..igracite na inter dobro znaat TOTTI kako se odnesuva na terenot imat go oseteno toa poveke pati
-mozebi morati ke mu se ostvari zelbata da go ima TOTTI vo negoviot tim za deset godini:pos2:
abe ovoa navivacite na lazio mnogu mi se smesni
izigraa 5-6 natprevari dobro i vo oblaci letnaa
имаше слика со локација на сите тимови од сериа А и сериа Б!Што слика требаше да има кај чичково ? :nesvest:
токму така!Не летајте премногу.. Во Италија се знае кој е кој. Рома може да се замеша во борба за титула еднаш на 20 години, и тоа е се.
Како што некој спомена, Тоти никогаш нема да ја достигне големината и значењето за својот клуб која ја има еден Дел Пиеро, Малдини, Занети..
Тоти е одличен игач, Рома направи добар тим но мислам дека ова што го напиша за Лацио важи и за вас..
Totti ne ja dostignal goleminata i znacenjete za svojot klub?
-of mori majko
Не летајте премногу.. Во Италија се знае кој е кој. Рома може да се замеша во борба за титула еднаш на 20 години, и тоа е се.
-pa i inter 20 godini nikako ne mozese da se zamesa vo borba za titulata
se do istoriskiot skandal(praznik za inter)
-pa i inter 20 godini nikako ne mozese da se zamesa vo borba za titulata
se do istoriskiot skandal(praznik za inter)
Пупоне , use google , пред да постираш нешто за што благе везе немаш . Посебно обрни внимание на сезоната 97/98 ( мислам таа дека беше ) .
После со google најди нешто повеќе и за историскиот скандал , да не беше истиот ЛШ за Рома ке беше unknown word .