Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
265225normalestenfgedardocm9.jpg

Нешто нејасно? :)
Превод?

epa kiko, ako e taka togas i Juventus ne cini kako tim, (znaat samo da mestat utakmici). sepak, koa ke vidis vo italija imaat najmnogu tituli i seuste se megu top 3 ekipi. ali uzivaj, znam kako ti e, i jas sum niven fan:pos2:

море пупи , да не беше калчополи рома ќе се бореше за опстанок , така и вие доста ќаривте од тоа , еве сега милан појачан , јуве појачан и рома се таму кај што припаѓаат,
тоти нема многу голема разлика меѓу него и матераци ,прљав играч плачко итн итн ..... никогаш нема да ја достигне големината на дел пиеро , малдини (двајца играч кој јас иако фан на интер ги почитувам) , занети ... токму поради арогантното однесување , добро го памтам потценувачкото смеење против вардар ... јас не знам како добил награда за фер плеј после испадот со удинезе:nesvest:

igracite na inter dobro znaat TOTTI kako se odnesuva na terenot imat go oseteno toa poveke pati
-mozebi morati ke mu se ostvari zelbata da go ima TOTTI vo negoviot tim za deset godini:pos2:

igracite na inter dobro znaat TOTTI kako se odnesuva na terenot imat go oseteno toa poveke pati
-mozebi morati ke mu se ostvari zelbata da go ima TOTTI vo negoviot tim za deset godini:pos2:
Како што некој спомена, Тоти никогаш нема да ја достигне големината и значењето за својот клуб која ја има еден Дел Пиеро, Малдини, Занети..
Тоти е одличен игач, Рома направи добар тим но мислам дека ова што го напиша за Лацио важи и за вас..

abe ovoa navivacite na lazio mnogu mi se smesni

izigraa 5-6 natprevari dobro i vo oblaci letnaa

Не летајте премногу.. Во Италија се знае кој е кој. Рома може да се замеша во борба за титула еднаш на 20 години, и тоа е се.

Што слика требаше да има кај чичково ? :nesvest:
имаше слика со локација на сите тимови од сериа А и сериа Б!

Не летајте премногу.. Во Италија се знае кој е кој. Рома може да се замеша во борба за титула еднаш на 20 години, и тоа е се.
токму така!

Како што некој спомена, Тоти никогаш нема да ја достигне големината и значењето за својот клуб која ја има еден Дел Пиеро, Малдини, Занети..
Тоти е одличен игач, Рома направи добар тим но мислам дека ова што го напиша за Лацио важи и за вас..

Totti ne ja dostignal goleminata i znacenjete za svojot klub?
-of mori majko

-pa i inter 20 godini nikako ne mozese da se zamesa vo borba za titulata
se do istoriskiot skandal(praznik za inter)

Грешка си, Интер се бореше за титулата во сезоната 2001/02 се до последното коло кога изгуби од Лацио 4:2 и Јувентус ја освои титулата. За другите сезони не се сеќавам, оваа ми остана во сеќавање заради гореспоменатата утакмица, една од најдобрите кои ги имам гледано.

Пупоне , use google , пред да постираш нешто за што благе везе немаш . Посебно обрни внимание на сезоната 97/98 ( мислам таа дека беше ) .
После со google најди нешто повеќе и за историскиот скандал , да не беше истиот ЛШ за Рома ке беше unknown word .

Пупоне , use google , пред да постираш нешто за што благе везе немаш . Посебно обрни внимание на сезоната 97/98 ( мислам таа дека беше ) .
После со google најди нешто повеќе и за историскиот скандал , да не беше истиот ЛШ за Рома ке беше unknown word .

заборава дека пред калчополи во кога конти беше тренер едвај изборија опстанок

Пупоне дај олабаи не човеку.Потсеќаш на Крешо :) исти сте мајку му.Си навалил без ниеден факт ни озбилен разумен аргумент а ни способоност за компензација на тоа со нешто паметно.
Јебига таков е животот и Рим се има помирено со тоа,северна Италија е богата таму се парите таму е фудбалот таму се успесите.Овие “говори на омраза’’ не ти користат ама ич.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom