Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Момци борбата за шампионската титула ќе боде помегу интер и милан и двете се супер екипи само кој ќе има повеќе среќа тој ќе ја освои титулата:smir:

Arno velis mozebi vcera promasiv no eve barem ova neka se ostvari... a ke si posakam i uste nekoi drugi raboti... kako na primer... Ronaldinho da go izgazi kamion vo Milano... Nesta da ne ja doceka 2009 god... na Kaka decata da mu se rodat so edna noga... Seedorf da go kidnapiraat ovie od Al Kaeda i da mu ja presecat glavata na TV... drugo ne mi teknuva sto da posakam.. a da ke zaboravev... Pato da dobie sifilis!! :vozbud:
Ronaldinjo No1 fan бардовци е место за напатени души како тебе.

Жими све Крешо у животов поише сум немал симпатии предма Лацио ама овие изјави се запаѓање во романтизам,поготово на Лотито таа делот дека парите не се битни т.е дека имало други побитни фактори,многу ми е некако...хипички :)

Жими све Крешо у животов поише сум немал симпатии предма Лацио ама овие изјави се запаѓање во романтизам,поготово на Лотито таа делот дека парите не се битни т.е дека имало други побитни фактори,многу ми е некако...хипички :)
Па затоа хипички се понашаат и фудбалерите,Бехрами си еба коњите си замина беспари ,Ледесма игра ко да му убил Лотито све по список,а Маури немам коментар,тој е екстра хипик,ем плата зема ем го дрви :))))
Мурињо иначе не сакал ни да го спомне Лацио, овој не знае кој е уништувач на забави од порано? :)

1. Lazio
2. Napoli
3. Inter
4. Udinese
5. Catania
6. Palermo
7. Atalanta
8. Juventus
9. Milan

Sepak ste vie so 9 - kata ... :pos2:
Нема ни да ги прочитам постовите што се напишаа после натпреварот со Милан.
Милан си победи, без разлика дали голот беше од офсајд и нека му е честита победата.

Но кога ја видов табелата ме потсети на една изјава на Мурињо :)

“When I look at the table, with all due respect, I don't look at Lazio, Napoli or Catania. I see that we are ahead of Roma, Juventus and Milan,” continued “The Special One” referring to Lazio unexpectedly topping the Serie A table."

Па и до некаде е во право :)

Нема ни да ги прочитам постовите што се напишаа после натпреварот со Милан.
Милан си победи, без разлика дали голот беше од офсајд и нека му е честита победата.

Но кога ја видов табелата ме потсети на една изјава на Мурињо :)

“When I look at the table, with all due respect, I don't look at Lazio, Napoli or Catania. I see that we are ahead of Roma, Juventus and Milan,” continued “The Special One” referring to Lazio unexpectedly topping the Serie A table."

Па и до некаде е во право :)
Не би се сложил со него зошто претерано ги потценува тимовите како Лацио или Наполи што секогаш знаат да умрсат сметки кога се работи за што повисок пласман и решавачки утакмици,ако нив ги потценува што треба да рече за Каљари или Сиена пример? Интер изгуби ''сигурна''титула од Лацио пред неколку години,Милан лани го лапна ''неочекувано''од Наполи за да игра во Уефа...нека продолжи со потценувањето и ќе види што ќе го јаде годинава ;)

Arno velis mozebi vcera promasiv no eve barem ova neka se ostvari... a ke si posakam i uste nekoi drugi raboti... kako na primer... Ronaldinho da go izgazi kamion vo Milano... Nesta da ne ja doceka 2009 god... na Kaka decata da mu se rodat so edna noga... Seedorf da go kidnapiraat ovie od Al Kaeda i da mu ja presecat glavata na TV... drugo ne mi teknuva sto da posakam.. a da ke zaboravev... Pato da dobie sifilis!! :vozbud:
Оди лечи се бе лудаку ненормален те боли до срце поразот а епа ако треба да боли :lud:

Оди лечи се бе лудаку ненормален те боли до срце поразот а епа ако треба да боли :lud:

Abe IbracaKURda ja za tebe iam taze kolacinja od Ronaldinho specijalno za maicon...a da iam isto lek za mourinho polesno da spie navecer da si go sonuva ronaldinho kako na sekoja utakmica protiv nego mu siba gol...a da i zaboraiv nosot na IBrakaKUrda da go stavime na aukcija

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom