Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо се замарате и вие да му објасните на еден човек кој е мурињо доволно е да оди на гоогле и да му го напиши името и се ке му биди јасно. Се знае кој е цел свет знае кој е Мурињо е еден од најдобрите тренери во светот ако не и најдобар.
остај гугл chombe знае подобро које мурињо

Прочита после тоа што го болдира?
Лоша ти е споредбата Липи-Клошар!

п.с. Клошар=Мурго

Неам спиено долго време и погрешно го прочитав првиот дел од твојот пост и избрзав со мојот , како и да е , сите му симнаа капа на Липи за освојувањето на СП ,и никој не го споменуваше мечот со Австралија , тоа е фудбалот и сите се помирени со тој факт дека судиите грешат, далеку од тоа дека истите ги прават тренерите тоа што се .

batali toa cekic.. tie gubele oti imale smena na generacija... zaradi toa dominiral celzi... a koga dominirashe arsenal i koga imashe serija bez poraz od cela sezona.. (toa beshe pred celzi)... e togas vo mancester izgleda go rastele bekam... ili ferguson bil zafaten so negoviot trkacki konj... pa ne mozel da mu se posveti na mancester...

остај гугл chombe знае подобро које мурињо
Знам бе бате како не

mourinho.png

batali toa cekic.. tie gubele oti imale smena na generacija... zaradi toa dominiral celzi... a koga dominirashe arsenal i koga imashe serija bez poraz od cela sezona.. (toa beshe pred celzi)... e togas vo mancester izgleda go rastele bekam... ili ferguson bil zafaten so negoviot trkacki konj... pa ne mozel da mu se posveti na mancester...
Не друже ако си прател фудбал убаво, ке знаеше дека Арсенал ја имаше таа сезона првата година откако Бекам потпиша за Реал. Голем дел од тимот беше Бекам се преку него одеше. Потоа дојде и таа незгодна суспензија на Рио од 8 месеци и не беше се розево. И дај да не отвараме стари рани, да не почнеме да праиме муабети за Интер кој беше налик на Ливерпул во ПЛ со 13 години неосвојување на Сериа а. Ама тогаш Јуве местеа нели? 13 години само местат. Ох леле. И праиме муабет за Мурињо, и јас велам дека е добар трењер иако е арогантен. И не го мислат тоа сите навивачи и не зборујте за сите навивачи кога муабетите со Чомбе. И да Ферги е подобар од Мурињо, сакате признаете или не!!! :salut:

Абе Моџи е крив што има војна во Ирак..За неуспесите на Интер, за милионите пропаднати пари на Морати, крив е Моџи..За се е крив Моџи..И за глобалното затоплување е крив тој..Денеска падна град во Битолско, абе и за тоа е крив Моџи, тутунарите што останаја без пари, Моџи м********...

Абе ок , ти се '' исмејаваше '' што дел од фановиве на Интер овде во Мурињо го гледаат '' Господ '' и го спореди со онаа " еуфорија '' со доаѓањето на Купер , е сеа незнам што е полошо , такви гледишта за Мур или Моџи . За Моџи имаше докази дека вршел силни притисоци за делегирање на судии кои би суделе во корист на Јуве . На едно од последните судења на претставник од Рома ( не ми текнува кој ) му се закани со зборовите : Подобро ти е да ќутиш , незнаеш со кого си имаш работа .
Не ми се верува како може фан на Јуве да брани тип кој е виновен што отидовте во Серија Б и кој го оцрне фудбалот во Италија . :toe:

Абе ок , ти се '' исмејаваше '' што дел од фановиве на Интер овде во Мурињо го гледаат '' Господ '' и го спореди со онаа " еуфорија '' со доаѓањето на Купер , е сеа незнам што е полошо , такви гледишта за Мур или Моџи . За Моџи имаше докази дека вршел силни притисоци за делегирање на судии кои би суделе во корист на Јуве . На едно од последните судења на претставник од Рома ( не ми текнува кој ) му се закани со зборовите : Подобро ти е да ќутиш , незнаеш со кого си имаш работа .
Не ми се верува како може фан на Јуве да брани тип кој е виновен што отидовте во Серија Б и кој го оцрне фудбалот во Италија . :toe:

и го уназади за 10 години , моџи дојде во јуве во 1994 година и добро знаеме што и како се случуваше , да не ја спомнуваме '98 ?

Syn, зошто ми ги вртиш зборовите?Не реков дека Моџи не местеше...МЕСТЕШЕ!!!!!!!И никаде не реков дека се гордеам со тоа, не ми го врти зборот, друга ми е поентата..Милион пати го имам напишано ова, и еве уште еднаш...Ама, велам, зошто само во Моџи ги гледате оправдувањата за вашите неуспеси??Моџи ли е крив што Морати буквално се уби од пари трускање, а не освои ама баш ништо???Моџи ли е крив што 13 години не можевте титула да земите???Моџи ли е крив за сите промашени трансфери на Морати???Моџи ли е крив што Лацио ви ја одзеде веќе вашата титула???Остај го сега ти Калчополи и заканувањата, на Рома, и што ти ја знам таму..

Еве викаш, од кај знаеш дека Моџи не практикуваше така минатите сезони..За Моџи се докажа за двете сезони, едната титула административно ви ја дадоа вас, иако трети бевте на табелата...Лани, на обвинувањата од некој (не од мене) дека постојат индиции за судење во корист на Интер, имаше спорни ситуации, викавте дека додека не докажат дека е виновен, останува невин..Епа, додека не докажат дека Моџи местел и во другите сезони (освен во тие две) ОСТАНУВА НЕВИН!!2 години се во прашање..Што правиме со останатите 11?И за нив Моџи е крив?

Еве викаш, од кај знаеш дека Моџи не практикуваше така минатите сезони..За Моџи се докажа за двете сезони, едната титула административно ви ја дадоа вас, иако трети бевте на табелата...Лани, на обвинувањата од некој (не од мене) дека постојат индиции за судење во корист на Интер, имаше спорни ситуации, викавте дека додека не докажат дека е виновен, останува невин..Епа, додека не докажат дека Моџи местел и во другите сезони (освен во тие две) ОСТАНУВА НЕВИН!!2 години се во прашање..Што правиме со останатите 11?И за нив Моџи е крив?

Споредуваш црно и бело , ние зборевме за неколку судиски грешки ,еве и денес ги имаше на мечот Милан - Интер , лани Интер ги напраивја местачи по мечот со Парма кога и Коуто ЈАВНО призна дека играл со рака во шеснаесетникот . Значи според 3-4 меча одма нов , овојпат Интерполи , ајде бе , патетични беа . Непостоечки пенал имаше за Манчестер викендов , готово , местат . . . агугугу приказни за дечиња .
Или сеа ке ми ги спомнеш табелите на италијанските весници , иако свесно знаеш дека весниците се би направиле за да ја зголемат својата продажба , посебно денес во ерата на Интернетот . Бај д Веј кај беа весниците со такви табели 98ма :toe:.
За Моџи ноу комент , да беше некој трет а не фан на Јуве , ке беше убеден во неговите прљави игри кои егзистирале повеќе од две години , сети се каков тек имаше сезоната 98ма . али како и секој Мафијаш , типот не оставал траги , али перфектно злосторство едноставно нема , за последните две години беше фатен , иначе тоа копање по неговото минато сеуште не е завршено .

Думан не банираме ние, обичните смртници, те банирале администраторите зошто си претерал!
А оди во фан клуб Ливерпул, ќе видиш дека им честитав победа!
Во фан клуб Челзи оди, ќе видиш дека си честитавме за ремито и признав дека беа подобри!

А зошто во англија се игра Шутни-Подскокни, затоа не можат англиските екипи да земат ЛШ и се едни од најслабите во Европа:tapp:

А бе да не беше Милан, која екипа од италија ќе имаше успеси во ЛШ?

И да ти кажам право се немаме видено, не сум тој што бев, занесен по фудбалот како порано. Не се замарам многу. Интересно ми е да се дупам со некој кои се палат како јас порано и се правам шали!
Ова болдираново ми се свиѓа:).

Споредуваш црно и бело , ние зборевме за неколку судиски грешки ,еве и денес ги имаше на мечот Милан - Интер , лани Интер ги напраивја местачи по мечот со Парма кога и Коуто ЈАВНО призна дека играл со рака во шеснаесетникот . Значи според 3-4 меча одма нов , овојпат Интерполи , ајде бе , патетични беа . Непостоечки пенал имаше за Манчестер викендов , готово , местат . . . агугугу приказни за дечиња .
Или сеа ке ми ги спомнеш табелите на италијанските весници , иако свесно знаеш дека весниците се би направиле за да ја зголемат својата продажба , посебно денес во ерата на Интернетот . Бај д Веј кај беа весниците со такви табели 98ма :toe:.
За Моџи ноу комент , да беше некој трет а не фан на Јуве , ке беше убеден во неговите прљави игри кои егзистирале повеќе од две години , сети се каков тек имаше сезоната 98ма . али како и секој Мафијаш , типот не оставал траги , али перфектно злосторство едноставно нема , за последните две години беше фатен , иначе тоа копање по неговото минато сеуште не е завршено .
Зашо ондак не го казнија и него и Јуве ради тоа? Затоа што немало докази... немање докази = нема казна = нема виновник = џабе збориш за тие повеќе од 2 сезони...

Јас не знам што кур барат навивачи на шпански/германски/англиски екипи тука? Демек да не’ нервират? Го читам Чомбе, пишува биографија тука, не бил сега занесен по фудбалот како некогаш, сега пораснал :back::nesvest:. Ок ако порасна сега мило ми е, ама имаш тема на Манчестер и на Челси и на другите англиски клубови оди таму пишувај, аууу да бе заборавив,темата Англиско првенство и сите Фан клубови од англија се преместени во форумот Економија и Бизнис, така е нели? И ти бе фокси зошто се замараш со линкови да му кажеш на некој кој е Мурињо кога баш тој кој сега држи негов аватар со дикхед (да де Чомбе) пред 2-3 години плачел ко ѓуптин пред пекара баш заради тој Мурињо.

Он Факинг Топик:

Честито до сите милањези. Да не речам дека судијата ја расипа играта (оти не гледавме баш некоја атрактивна утакмица) ама сигурно тој ви ја донесе победата.

мааа јок бе каков судија,ни ја пуштивте и оваа како онаа лани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom