- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 325
- Поени од реакции
- 11
Milan e najdobar klub vo Italija,mislam deka ovaa sezona trofejot e kaj niv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
site imat dobri timoj ama ke vidimeMilan e najdobar klub vo Italija,mislam deka ovaa sezona trofejot e kaj niv.
1.Интер
2.Рома
3.Милан
4.Фиорентина
5.Јувентус
Според мене ваков ќе биде редоследот во Сериа А.Интер и Рома ги ставив на првото и второто место поради тоа што земаа солидни засилувања со кои ќе бидат пред останатите тимови.Милан земаа многу засилувања,но оставија дупка во одбраната и затоа не верувам дека ќе бидат на некое од првите две места.На Јуве и Фиорентина ова им е прва сезона во ЛШ по неколку години и ќе имаат тешка работа да се снајдат на два фронта.:smir:
секој со своите фантазии!!!И демек Фиорентина ќе се снајди подобро од Јувентус:pos2:.
Ај ко си зедовте слобода да прогнозирате една и од мене.
1. Ај погодете кој
2. Милан
3. Рома
4. Интер
секој со своите фантазии!!!
И демек Фиорентина ќе се снајди подобро од Јувентус:pos2:.
Ај ко си зедовте слобода да прогнозирате една и од мене.
1. Ај погодете кој
2. Милан
3. Рома
4. Интер
Се гледа по потписот1.Catania-najgolemata mafija ke mesti utakmici sezonava
2.Milan-isto kemesti
3.Inter-najmnogu
4.Juventus-ne mesti mu dojde pametot
5.Roma/Fiorentina-ke se macat ko sekos
Браво брат за информациите. Кога веќе знаеме предвреме се, може да се искористат за да се спречи местењето во наредната сезона..1.Catania-najgolemata mafija ke mesti utakmici sezonava
2.Milan-isto kemesti
3.Inter-najmnogu
4.Juventus-ne mesti mu dojde pametot
5.Roma/Fiorentina-ke se macat ko sekos
А може и Катанија прво место ќе биде ако мести многу:nesum:Браво брат за информациите. Кога веќе знаеме предвреме се, може да се искористат за да се спречи местењето во наредната сезона..
Мислам дека треба да ја информираш Италијанската фудбалска федерација, и да и ги посочиш сите твои докази и информации кои ги поседуваш..
Па можи ќе те видиме на насловна страна.. Јовановски спречи нов "Калчополи".![]()