Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
хехехех ние во купер и катанија се крстиме вие во росина , лазетиќ и рекоба , леле леле оптимизма до небо

Не им треба на ТОРИНО си обезбедија опстанок ... значи ќе си играат опуштено

Не им треба на ТОРИНО си обезбедија опстанок ... значи ќе си играат опуштено

Затоа постои нешто што се вика бонус и премија што би требало да се обеќа од Милан ако ја скинат Виола...
Еве ја мојата понуда Џилардино+Емерсон+50 000 евра за стрелците+на Анчелоти ќерка му да ја натрти цел прв тим на Торино sd

едит еве и Лозари Исток како придонес од “Фан Клуб Милан’’ ке му најдат примена таму.

Затоа постои нешто што се вика бонус и премија што би требало да се обеќа од Милан ако ја скинат Виола...
Еве ја мојата понуда Џилардино+Емерсон+50 000 евра за стрелците+на Анчелоти ќерка му да ја натрти цел прв тим на Торино sd
Не е фер да се нуди ѓубрето од Милан за да се мотивираат играчите :pos::pos:

фиорентина и торино се ви супер односи
фиорентина сигурно победува во торино, и 4 место освојува
форца фиорентина !!!

фиорентина и торино се ви супер односи
фиорентина сигурно победува во торино, и 4 место освојува
форца фиорентина !!!
Албанската мафија во Италија е во одлични односи со Милан така да можно е куршлуз :pos::pos::pos:

едит еве и Лозари Исток како придонес од “Фан Клуб Милан’’ ке му најдат примена таму.

:pos::pos::pos: луд си бе ме изнасмеа

Ако гледаме реално Интер не заслужува да освои, Милан не заслужува да игра лига на шампиони.

теши се за тоа..Торино и Фиорентина се во сојуз 'Gemmelatto' што значи братски клубови !!! уште сеа ке ти го кажам точниот резултат Торино 0-3 Фиорентина
Pa i Napoli imase osigurano mesto . i opusteno igraa i ne pobedija taka toa nema veze, ke vidite vie deka Milan ke odi vo LSH...

Ма каков сојуз какви бакрачи, кога ќе ви акнат 2-3 ќе се чудите :D :smir:

пс. Нешто минатата недела немаше фанови на Фиоре на форумов, сеа наеднаш рипнаа :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom