Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
аххаеххехеххехахахах,:pos2: :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
дај објасни зошто ти е смешно?
да не не е така?
мора да се знае дека интер го викаат вечниот лузер:toe:

ако бидеме реални милан се најдобри.го тепаа интер а минатат сезина освоиа лига на шампиони и светско а интер само италија интер не знае што е 1/4 финале од лига на сампиони а милан скоро се која годин ја поминуваа таа фаза.
Ако бидеме реални ти од вчера гледаш футбал и навиваш за Милан оти мајка ти ти купила дрес на кака од бит-пазар за 250 денари!:pos:

ако бидеме реални милан се најдобри.го тепаа интер а минатат сезина освоиа лига на шампиони и светско а интер само италија интер не знае што е 1/4 финале од лига на сампиони а милан скоро се која годин ја поминуваа таа фаза.

да бидеме реални аталанта ги тепаше милан а ливорно ги тепаше аталанта значи ливорно светски шампион :nesvest: логикава вришти

дај објасни зошто ти е смешно?
да не не е така?
мора да се знае дека интер го викаат вечниот лузер:toe:

за тебе што да се каже лозари за администратор :pos:

да бидеме реални аталанта ги тепаше милан а ливорно ги тепаше аталанта значи ливорно светски шампион :nesvest: логикава вришти

за тебе што да се каже лозари за администратор :pos:
оди шетај бе
ке те замолчам јас тебе другата сезона кога милан ке ја земе серија а:baeh:

Zar so 4 mesto se ide na CUP UEFA...??

Vie veke 43 godini ne znaete sto e osvojuvanje na LSH..

Vas vi e krivo bidejki Inter vo Milano ke bidat vecno drugite.

Vo svetoto Milan se prvi so najveke internacionalni trofei..
Vo Milano ste vecno drugi a vo svetot vecno posledni hahahaha

Ако бидеме реални ти од вчера гледаш футбал и навиваш за Милан оти мајка ти ти купила дрес на кака од бит-пазар за 250 денари!:pos:
И што ако е мало дете, не смеј да навива за клуб како прво?
А имам едно прашање...Се шушка дека Адриано би можело да се пресели во Милан..Тогаш што ќе правиш со никот?:pos::cug:

А имам едно прашање...Се шушка дека Адриано би можело да се пресели во Милан..Тогаш што ќе правиш со никот?:pos::cug:

Ради него и сакам да дојде во Миланsdsd А што ке прави ? па ваљда после секој негов пост против Милан ке му реплицираме (hahahahahahahaha)-вака,ке изгледа глупо ама ке му биде јасно зашто му се смееме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom