Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
За да честитаме честитавме а да признаеме дека бевме надиграни и самиот знаеш дека не е така:smir:

Сега предвидувам дека прв Кико ќе се јави да реплицира на нападиве :)

Сепак сезоната не е завршена, имаме уште надеж со тоа што интер треба да игра со милан, јувентус и лацио од посилните тимови, и да се надеваме дека ќе играат како последниов натпревар, и дека КОНЕЧНО интер по катастрофалната партија не постигна гол во 90` и не им подарија судиите гол.

thx god!!!

ке биде интересно во секој случај но на крајот утакмицита интер - рома ке се покаже како пресудна и мноогу ке се каат тоти и комапнија што се одлучиа на глумење и задржување време место да ги уништат интер кога имаа шанса

не е баш 99.99% шампион, сега е само 6 бода разликата со Рома, има уште многу до крајот па ке видиме кој ке биде шампион и кој 3то и 4то

А навија~иве на Јуве секогаш кога губи Јуве некој им е крив.
У мое мало имам 3ца со навиваат за Јувентус:
Првиот ми вика дека е наместена;
Вториот ми вика педерски било во 94 мин' голот;
А Третиот ми вика изгубил Јуве дека не играл Недвед

Па добро бе еднаш ~еститајте победа и признајте дека бевте надиграни..Фиорентина имаше повеке шанси и 65% посед на топка

Forza Fiorentina !!!!

lamja, реков нешто за играта?А на што те асоцира еден од мојте претходни постови подвлечено ти е, и ако ти се другарите такви не значи дека сите навивачи на Јуве се исти..

он топик..Задоволително судење на Фарина, добра игра, честито победа..Тоа е, интуицијата ме излажа овајпат..Ама помина тоа..Да се сконцентрираме на гостувањето во Џенова..

Лацијал. веќе ме научи кој е мојот нареден чекор..Браво! :D

:bil: заговор чист почист амин Јуве губи од Фиронтина за Милан да не игра ЛШ одгодина.....буљаши сте жими све али ај!!! sd

:bil: заговор чист почист амин Јуве губи од Фиронтина за Милан да не игра ЛШ одгодина.....буљаши сте жими све али ај!!! sd

Што си се уплашил, уште многу има да се игра а не е голема разликата..Ќе биде густо...

ке биде интересно во секој случај но на крајот утакмицита интер - рома ке се покаже како пресудна и мноогу ке се каат тоти и комапнија што се одлучиа на глумење и задржување време место да ги уништат интер кога имаа шанса

Рома цело време играа на средината и се фокусираа на посед. Глумење незнам кај виде. Интер не можеа да направат стопроцентна шанса, Занети шутна од 20 метри, единствен начин што им остана. Тоа е тоа. А и не го чуваше никој.

Знаеш дека Интер играа со тројца напаѓачи? Знаеш дека Рома ако отидоа да ги уништат една контра на Интер ќе завршеше работа? Едноставно преголем ќе беше ризикот.

Фудбалот е таков, особено во Италија. Ај со играч помалку се, ај да идеме да ги уништиме. Го кажуваш како да е лесно и едноставно :tapp:

Што си се уплашил, уште многу има да се игра а не е голема разликата..Ќе биде густо...

се шалам бе не се секирам за Милан во интерес е на Италија како држава Милан да игра лига шампиони ако треба НАТО и ЕУ ке не наместат пред Фиорентина..:bil::bil:

а за Интер-Рома и јас мислам дека Рома се поебаа многу гадно кога цело второ полувреме можеа буквално да го демолираат Интер кој беше неповрзан и раштиман а они одбраа да играат многу пасивно и недоволно заинтересирани за давање втор гол за “фаталити’’

Нема да се налути јас ако постирам еден негов линк тука..

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=609278

Моџи сака да се вклучи во политиката, има шанси да биде кандидат на Демократската Партија..Мхммм..Одмазда кон Проди сака да спреми..

Еве го потегот на Касано малце касним :vozbud:

Па има право што се буни не го ни допре а овој црвен:uvo:

kasano e zver hehehe trebase da go pustat da se stepa so sudijata moze togas ke im dojde pamet za pravilno sudenje

kasano e zver hehehe trebase da go pustat da se stepa so sudijata moze togas ke im dojde pamet za pravilno sudenje

Касано не е ѕвер, Касано е психопат. Јас разбирам да се изнервираш да пцуеш да удриш дури, ама да плачиш хистерично како ретардиран на терен да те смируваат сите е премногу за здрав човек.

Видете го , стварно е болен.

Касано е добар играч (талент) само што има лош карактер .... ќе се најде некој ќе го реши =)

едит. Овој бетер плачко од Пипо

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom