Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Богами не го знам дај вие Јуве сте поупатени у тоа местењето:pos2:
и тоа горе е пишано оти на секоја изгубена утакмица на Јуве вие наоѓате кривец де судиите де Интер местеле де топката не се вртела де корнер знаменцето ветер го дувнало 10001 само за да го оправдате неуспехот!

Ти кажав дека не го знајш. Никој не го гибна Фарина за денес (и покрај то шо имаше некои ситни грешки). Проблемот е шо кукате кога нема место за кукање. А ние викаме за проблеми кои се гледаат и од месечина.

Абе ај бегај не ми се глеа футбал од овие Интер абе значи како само местат абе леале!
сигурно сеа и на фиорентина им дале нешто за да ги тепа јуве!!
Кико дај пиши жити се како ја наместија оваа ти како експерт мора да знаеш:pos2:

Дечак, а да си поќутиш и да не ме ставаш во уста нема да биде поарно?Оди таму гледај си го Интер и не брчи многу...

он топик..Задоволително судење на Фарина, добра игра, честито победа..Тоа е, интуицијата ме излажа овајпат..Ама помина тоа..Да се сконцентрираме на гостувањето во Џенова..

Заврши последниот натпревар од колото
Наполи-Интер 1-0

Го нема Ибрахимович нема кој гол да даде, ајде честито прв пораз да ви се множат :pipi:

Заврши последниот натпревар од колото
Наполи-Интер 1-0

Го нема Ибрахимович нема кој гол да даде, ајде честито прв пораз да ви се множат :pipi:

благодарам , благодарам знам дека се искрени честитките :):):):):):) исто и на вас :)

Адриано каде си ти...Дај удостои го Италијансково првенство со твојот пост...

Богами не го знам дај вие Јуве сте поупатени у тоа местењето:pos2:
и тоа горе е пишано оти на секоја изгубена утакмица на Јуве вие наоѓате кривец де судиите де Интер местеле де топката не се вртела де корнер знаменцето ветер го дувнало 10001 само за да го оправдате неуспехот!
И не јади бурек другпат предвреме.Ако е прв Интер незначи дека треба да влагаш у филмот Брус Олмајти. :)

Ве жалам најсериозно!!
почнавте да се палите на пато а уште ништо нема постигнато а нема ни да постигне!
соочете се со фактот дека милан нема напаѓачи и дека некој мора да ги дава головите па ако треба тоа ке биде и некое прваче!
So zboris be ti dete,nemal Pato postignato?!
Pa koj postignal poeke za 2 meseci igra?
Ako nebese dobar nemase site da go mavat u noze i da go vadat od igra so nedeli
Detevo e 18 godini a doprva go uci stilot na italjanskiot fudbal.
Ne sum nekoj fudbaler ama gledam golema idnina u Pato

дај пуштето линк од последнио натпревар на сампдориа касано ко доби црвен. фрлил со дресо по судијата, ногу јако било ама ги бришат на јутуб и не можам да го најдам

дај пуштето линк од последнио натпревар на сампдориа касано ко доби црвен. фрлил со дресо по судијата, ногу јако било ама ги бришат на јутуб и не можам да го најдам
Сите голови од Сериа А Коло 26 -> овде.

Адриано каде си ти...Дај удостои го Италијансково првенство со твојот пост...

Еве ме бе :smir:
не се секирај тука сум.
давам опен колку сакате зезајте се на моја сметка до следното коло:pipi:
и прекрстете се Интер изгуби конечно!:vozbud:

не се секирај тука сум.

Сепак сезоната не е завршена, имаме уште надеж со тоа што интер треба да игра со милан, јувентус и лацио од посилните тимови, и да се надеваме дека ќе играат како последниов натпревар, и дека КОНЕЧНО интер по катастрофалната партија не постигна гол во 90` и не им подарија судиите гол.

thx god!!!

Може ќе гледаме драма, т.е. завршетокот на Серија А.

Уште не се знае ништо до крај,се ќе зависи и од ЛШ кој ќе оди понатаму треба да се земе и тој фактор во предвид.Ако во случај отпаднат Рома, Милан и Интер од ЛШ ќе бидат поослободени и нормално поквалитетна завршница ќе има првенството,многу утакмици се,треба длабока клупа за да се издржи толкав притисок :smir:

не се секирај тука сум.

Така појави се, се исплашив:)А инаку да не се гојат лажни надеж..Мислам дека Интер е 99,9%шампион!

не е баш 99.99% шампион, сега е само 6 бода разликата со Рома, има уште многу до крајот па ке видиме кој ке биде шампион и кој 3то и 4то

А навија~иве на Јуве секогаш кога губи Јуве некој им е крив.
У мое мало имам 3ца со навиваат за Јувентус:
Првиот ми вика дека е наместена;
Вториот ми вика педерски било во 94 мин' голот;
А Третиот ми вика изгубил Јуве дека не играл Недвед

Па добро бе еднаш ~еститајте победа и признајте дека бевте надиграни..Фиорентина имаше повеке шанси и 65% посед на топка

Forza Fiorentina !!!!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom