Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Сепак сезоната не е завршена, имаме уште надеж со тоа што интер треба да игра со милан, јувентус и лацио од посилните тимови, и да се надеваме дека ќе играат како последниов натпревар, и дека КОНЕЧНО интер по катастрофалната партија не постигна гол во 90` и не им подарија судиите гол.
thx god!!!
не е баш 99.99% шампион, сега е само 6 бода разликата со Рома, има уште многу до крајот па ке видиме кој ке биде шампион и кој 3то и 4то
А навија~иве на Јуве секогаш кога губи Јуве некој им е крив.
У мое мало имам 3ца со навиваат за Јувентус:
Првиот ми вика дека е наместена;
Вториот ми вика педерски било во 94 мин' голот;
А Третиот ми вика изгубил Јуве дека не играл Недвед
Па добро бе еднаш ~еститајте победа и признајте дека бевте надиграни..Фиорентина имаше повеке шанси и 65% посед на топка
Forza Fiorentina !!!!
он топик..Задоволително судење на Фарина, добра игра, честито победа..Тоа е, интуицијата ме излажа овајпат..Ама помина тоа..Да се сконцентрираме на гостувањето во Џенова..

:bil: заговор чист почист амин Јуве губи од Фиронтина за Милан да не игра ЛШ одгодина.....буљаши сте жими све али ај!!! sd
ке биде интересно во секој случај но на крајот утакмицита интер - рома ке се покаже како пресудна и мноогу ке се каат тоти и комапнија што се одлучиа на глумење и задржување време место да ги уништат интер кога имаа шанса

Што си се уплашил, уште многу има да се игра а не е голема разликата..Ќе биде густо...
Еве го потегот на Касано малце касним
kasano e zver hehehe trebase da go pustat da se stepa so sudijata moze togas ke im dojde pamet za pravilno sudenje