Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Платини дал предлог на теренот да има двајца главни судии.
Остај го ти Платини, ако ги прошират и терените може 2 :pos:
Едно време викаше дека ќе ставел и по еден судија на пеналтикт (е тоа да )

Абе ако беше од почеток со судија на пеналтик Интер сега ке имаше упола бодови!:pos2:шала!
Абе треба да го остават фудбалот таков каков што е зш ваков е популарен ако го изменат може ке ја изгуби популарноста и нема да биде толку интересен!

И сакаш да ми кажеш дека Пандев не планираат да го продадат,нема да им требаат пари?лол ке го упропастат чоеков.Нека оди у некој асален тим да види титула а не вака ке се мачи цел живот!
Да замине од Лацио во некој асален тим?Ај сеа речи ми уште треба да замине во Милан или некој таков тим ''за да освоел титули''и да ти ја шлапнам една.Незнам кај ги ставив медалите за фудбалско познавање да ти доделев една.Чукни ја главата бе!!!!

Остај го ти Платини, ако ги прошират и терените може 2 :pos:
Едно време викаше дека ќе ставел и по еден судија на пеналтикт (е тоа да )

Навистина, овој човек има револуционерно глупави идеи... :pos:

Да замине од Лацио во некој асален тим?Ај сеа речи ми уште треба да замине во Милан или некој таков тим ''за да освоел титули''и да ти ја шлапнам една.Незнам кај ги ставив медалите за фудбалско познавање да ти доделев една.Чукни ја главата бе!!!!

Tи пак се јавуваш со твои чудни романтичарски теории за ''верност'' и ''љубов'' на играч кон клуб...еве ти два примера што ти ги имам кажано и порано да ти ја посерам таа теорија-Неста и Одо и уште сто играчи на Лацио што си најдоа чаре по белиот свет,немој бре такви плитки размислувања да имаш

Милан не зема такви играчи ако зема сеа ќе си земе некој појак од Пандев :)

Tи пак се јавуваш со твои чудни романтичарски теории за ''верност'' и ''љубов'' на играч кон клуб...еве ти два примера што ти ги имам кажано и порано да ти ја посерам таа теорија-Неста и Одо и уште сто играчи на Лацио што си најдоа чаре по белиот свет,немој бре такви плитки размислувања да имаш
Ете ти ги Ди Канио и Дабо како пример што им значи Лацио на нив.Колку и да сум ги ценел во времето кога играле во Лацио сега за мене не вредат ни 5 пари зошто играат во милан.Тие играчи што заминале од што морале,ОК е,едноставно се немало пари,ама тие што си заминале од аздис...е за нив посебно место...да не кажувам каде.
Ако сакаш да збориме за избеглици,кај ви е Шевченко,човекот во кој се крстевте ко во бога,се колневте никогаш дека нема да замине...епа од кога замина Шевченко од Милан мене ми стана омилен играч и едвај чекам да влезе во форма во Челзи или во било кој друг клуб.

Доволно е да стават судиски тајмаут да можат да видат снимки. Многу работи ќе се средат.

арно ама пред некое време слушнав мислење за осовременувањето на судењето шо е многу добро и го поддржувам. ПА зато ќе се обидам да го парафразирам:
„Ако има беспрекорно судење тогаш фудбалот нема да е интересен, па нема да имаме за шо да се расправаме“ - судејќи по муабетите на темава 99% е во право.

Ако сакаш да збориме за избеглици,кај ви е Шевченко,човекот во кој се крстевте ко во бога,се колневте никогаш дека нема да замине...епа од кога замина Шевченко од Милан мене ми стана омилен играч и едвај чекам да влезе во форма во Челзи или во било кој друг клуб.

Епа судејќи според формата во која се наоѓа Шева одкако го напушти Милан, слободно и јавно кажувам дека ич немаш вкус за добар играч. Сите го прогласуваат за најпромашена инвестиција, а ти за омилен играч, дај не зезај. Види ваму, тоа што добивте петарда на домашен терен не значи дека треба да не мразиш, омразата тера кон омраза, а веруј несакам да мразам никого (а да сакам кој ќе ме допре, едноставно тоа не води никаде).

епа од кога замина Шевченко од Милан мене ми стана омилен играч и едвај чекам да влезе во форма во Челзи или во било кој друг клуб.
Ќе влезе кога ќе си го видам тилот, ти само надевај се :helou:

Доволно е да стават судиски тајмаут да можат да видат снимки. Многу работи ќе се средат.

арно ама пред некое време слушнав мислење за осовременувањето на судењето шо е многу добро и го поддржувам. ПА зато ќе се обидам да го парафразирам:
„Ако има беспрекорно судење тогаш фудбалот нема да е интересен, па нема да имаме за шо да се расправаме“ - судејќи по муабетите на темава 99% е во право.

Брат, ако стават тајм аут и фудбалот ќе стани како НБА..Еден натпревар пет саати..Мислам дека во ред е твоето мислење, но сепак таман си е сега..Замисли 90 минути, таман се разтрчале играчите, и тиииит судиски тајмаут, и играчите кафе ќе пијат со тренерот,и мислам нема да биди тоа тоа, зошто ќе се изгуби динамиката, и ќе се умртви гледаноста..Доколку во поглед на правилност да донесување на одлуки тоа што го тврдиш е добро..Но треба секоја страна да се види и како ќе се одрази тоа врз гледаноста!!

Ќе влезе кога ќе си го видам тилот, ти само надевај се :helou:

Миланез, мислам да нема претеризми..Дури беше Шева играч на Милан знам и јас што си мислеше дека е БОГ на фудбалската игра, па сега по кризата мислиш дека е промашена инвестиција, а да го фатеше во криза дури играше во Милан ќе речеше..Ај бе, ќе помини...Реално да зборваме..Јас му посакувам да си ја најде формата која ја имаше, и мислам дека му беше голема грешка што го напушти тимот на Милан, кој беше идеален тим за него, и сите околу него играа само за него, додека во Челзи има огромни селфиш индивидуалци, да не ги набројувам, и мислам дека не добива доволно топки како што беше навикнат во Милан,а и англискиот фудбал не му лежи многу..Да се врати во Италија, претчуствувам дека пак ќе биде оној истиот ШЕВА, страв и трепет за голманите...

Годините поминуваат во Милан не играше на 31г. Англиската лига е потешко и неможе да се навикне, јас не викам дека не е добар ама не е за во Англија да се врати во Италија пак ќе дава голови.

пс. За Украина он само дава голови

Со Шева не е проблемот во годините, проблемот е во тимот на Челзи, таму егзекутор е Дрогба. Шева не добива топки како што добиваше во Милан, многу повеќе од асистенциите одам кон Дрогба.
Да беше Шева уште во Милан немаше шанси толку долго да биде надвор од форма...со оглед на асистенците на Сидорф, Кака и Пирло....но самиот си е крив.

Со Шева не е проблемот во годините, проблемот е во тимот на Челзи, таму егзекутор е Дрогба. Шева не добива топки како што добиваше во Милан, многу повеќе од асистенциите одам кон Дрогба.
Да беше Шева уште во Милан немаше шанси толку долго да биде надвор од форма...со оглед на асистенците на Сидорф, Кака и Пирло....но самиот си е крив.
Жена му е крива! Таа го натера да оди во Лондон! :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom