Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Ima koj da go za meni Ambrozini, Gurkuff.

Вечер последна пријателска на двата најдобри италијански клубови пред почетокот на сезоната
Купот на Берлускони:
Милан - Јувентус

да не знај некој пренос кај ќе дават?

Nesto so ima na kablovska. patem i sega treba mladite da igrat malezija isto nemozam da gi najdam. Na tvojot sajt pisi nekoi ajjazeira kanali so gi nemam. :) Izgleda nisto od gledanje

Е тоа се сателитски канали, ако нема некој од нив на кабловска, кај мене мислам има еден па ќе си гледам:),гледај на интернет, еве овде

http://www.myp2p.eu/Matches/Match6.htm

МИЛАН-ЈУВЕНТУС 2-0:je:
стрелци-ИНЗАГИ на двата гола:zver:

Честитки...

Сепак, секоја чест за Недвед...ех да беше бар 2-3години помлад...

Честитки...

Сепак, секоја чест за Недвед...ех да беше бар 2-3години помлад...
супер борбен играч како ГАТУЗО но ја викам секоја чест на ДЕЛ ПИЕРО одлично игра старчето заедно со ИНЗАГИ:smir:

супер борбен играч како ГАТУЗО но ја викам секоја чест на ДЕЛ ПИЕРО одлично игра старчето заедно со ИНЗАГИ:smir:

Ќе издвојам еден играч - Паладино мислам дека ќе биди хит на сезоната.

Ќе издвојам еден играч - Паладино мислам дека ќе биди хит на сезоната.

Претерано е арогантен, нема никаква почит кон другите. Прво кон соиграчите после кон противничките фудбалери. Ме потсеќа на Ибра од пред 2 сезони. Ако игра како што играше денес Џуве ќе треба да играат со 2 топки(една за него, една за тимот).

Според мене некој од овие ќе биди хит на сезоната... хм... Муту ако ја чува формата, Суазо ако ја добие шансата, Алмирон е предобар, само премногу е потценет, Горкуф може да изненади, Миколи ако ја чува формата од Бенфика... но сепак јас мислам дека изненадување на сезоната ќе биди Виери :pos: не озбилно мислам дека како тим НАПОЛИ(форза наполи:)) заедно со Лавези. Пазете на малиот, чудовиште е.

Претерано е арогантен, нема никаква почит кон другите. Прво кон соиграчите после кон противничките фудбалери. Ме потсеќа на Ибра од пред 2 сезони. Ако игра како што играше денес Џуве ќе треба да играат со 2 топки(една за него, една за тимот).

Според мене некој од овие ќе биди хит на сезоната... хм... Муту ако ја чува формата, Суазо ако ја добие шансата, Алмирон е предобар, само премногу е потценет, Горкуф може да изненади, Миколи ако ја чува формата од Бенфика... но сепак јас мислам дека изненадување на сезоната ќе биди Виери :pos: не озбилно мислам дека како тим НАПОЛИ(форза наполи:)) заедно со Лавези. Пазете на малиот, чудовиште е.

Ќе начучи шо значи тим во јуве, а за другите нека му ја мислат тренерите.
Муту нема шо да се докажва, доволно се има покажано (само да не се расипи како многу други во интер), горкуф доволно го фалат па можи да испадни уште едно промаршување. За алмирон си во право ама денес не одигра нешто посебно. За наполи морам да кажам дека се сложвам со тебе.

сезона се очекува највише од
СУЗАО
ПАЛАДИНО
ПАТО-кога ќе дојде
ГУРКУФ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom