F
fantomX
Гостин
19 август, мислам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nesto so ima na kablovska. patem i sega treba mladite da igrat malezija isto nemozam da gi najdam. Na tvojot sajt pisi nekoi ajjazeira kanali so gi nemam.Izgleda nisto od gledanje
Директен пренос на ТЕЛМАКупот на Берлускони:
Милан - Јувентус
да не знај некој пренос кај ќе дават?
МИЛАН-ЈУВЕНТУС 2-0:je:
стрелци-ИНЗАГИ на двата гола![]()
супер борбен играч како ГАТУЗО но ја викам секоја чест на ДЕЛ ПИЕРО одлично игра старчето заедно со ИНЗАГИ:smir:Честитки...
Сепак, секоја чест за Недвед...ех да беше бар 2-3години помлад...
супер борбен играч како ГАТУЗО но ја викам секоја чест на ДЕЛ ПИЕРО одлично игра старчето заедно со ИНЗАГИ:smir:
Ќе издвојам еден играч - Паладино мислам дека ќе биди хит на сезоната.
Претерано е арогантен, нема никаква почит кон другите. Прво кон соиграчите после кон противничките фудбалери. Ме потсеќа на Ибра од пред 2 сезони. Ако игра како што играше денес Џуве ќе треба да играат со 2 топки(една за него, една за тимот).
Според мене некој од овие ќе биди хит на сезоната... хм... Муту ако ја чува формата, Суазо ако ја добие шансата, Алмирон е предобар, само премногу е потценет, Горкуф може да изненади, Миколи ако ја чува формата од Бенфика... но сепак јас мислам дека изненадување на сезоната ќе биди Виерине озбилно мислам дека како тим НАПОЛИ(форза наполи
) заедно со Лавези. Пазете на малиот, чудовиште е.