F
fantomX
Гостин
19 август, мислам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda nisto od gledanjeNesto so ima na kablovska. patem i sega treba mladite da igrat malezija isto nemozam da gi najdam. Na tvojot sajt pisi nekoi ajjazeira kanali so gi nemam.Izgleda nisto od gledanje
,гледај на интернет, еве овдеДиректен пренос на ТЕЛМАКупот на Берлускони:
Милан - Јувентус
да не знај некој пренос кај ќе дават?
МИЛАН-ЈУВЕНТУС 2-0:je:
стрелци-ИНЗАГИ на двата гола![]()
супер борбен играч како ГАТУЗО но ја викам секоја чест на ДЕЛ ПИЕРО одлично игра старчето заедно со ИНЗАГИ:smir:Честитки...
Сепак, секоја чест за Недвед...ех да беше бар 2-3години помлад...
супер борбен играч како ГАТУЗО но ја викам секоја чест на ДЕЛ ПИЕРО одлично игра старчето заедно со ИНЗАГИ:smir:
Ќе издвојам еден играч - Паладино мислам дека ќе биди хит на сезоната.
не озбилно мислам дека како тим НАПОЛИ(форза наполи
) заедно со Лавези. Пазете на малиот, чудовиште е.Претерано е арогантен, нема никаква почит кон другите. Прво кон соиграчите после кон противничките фудбалери. Ме потсеќа на Ибра од пред 2 сезони. Ако игра како што играше денес Џуве ќе треба да играат со 2 топки(една за него, една за тимот).
Според мене некој од овие ќе биди хит на сезоната... хм... Муту ако ја чува формата, Суазо ако ја добие шансата, Алмирон е предобар, само премногу е потценет, Горкуф може да изненади, Миколи ако ја чува формата од Бенфика... но сепак јас мислам дека изненадување на сезоната ќе биди Виерине озбилно мислам дека како тим НАПОЛИ(форза наполи
) заедно со Лавези. Пазете на малиот, чудовиште е.