Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Како ќе кажиш шефе. За прогнозата ќе прајме муабет на кај Април - Мај 2008.

Најверојатно а бога ми и сигурно е дека титулата иде во Милано.Еден од старите гиганти Наполи или Џенова ке си се врати назад во Серија Б,Пандев ке напика едно 15-16 гола.Тоа е од мене па ке видиме што ке бидеsd.......

Јувентус нема шанси за титула ќе се одлучува помеѓу ИНТЕР и МИЛАН

Odluceno e toa Inter ja zema titulata vo serie a i vo liga na sampioni.....i toa ke im gi zatne ustite na onie sto kazuvaat deka ne gi zasluzil poslednite dve tituli inter...Forza INTER

Odluceno e toa Inter ja zema titulata vo serie a i vo liga na sampioni.....i toa ke im gi zatne ustite na onie sto kazuvaat deka ne gi zasluzil poslednite dve tituli inter...Forza INTER
Интер ? само во СЕРИА А има шанси а во ЛИГА ШАМПИОНИ нема да беа толку јаки ќе ги победе со ВАЛЕНСИЈА а не да се тепаат:tapp:

ИНТЕР и само ИНТЕР!!! Со почит за останатите клубови во Италија, ама ИНТЕР е НАЈДОБРИОТ!

Чекај бе ортак не мораш да брзаш, има време за се, па ќе видиме на крајот.

Така е, ама
a_zanetti_v.jpg

Поздрав.

Ајде бе чим се провоцираме sd поздрав и до тебе..

Attachments

• On.net_Champions_League_Finals_2007_208.jpg
    On.net_Champions_League_Finals_2007_208.jpg
    47,2 KB · Прегледи: 29
Што провоцира ти провоцираш ако знаеш што пишува на транспарентот
Реално и оваа година Интер ке победи со најмалку 20 разлика

Најреално сезоната не е уште почнатаsdsd Извинете за сликата малце ја избрзав знам што пишува и многу е :bilokojzbor:sd

INTER после 13год. двапута по ред зема титула ќе видиме сезонава дали ќе бега 20 или ке брка 20

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom