How1TzeR
ШЕВА
Gizo напиша:Ке видиме во последно коло кој е во право, ама ве молам тој што ке испадне дека погрешил нека не се вади на финтата судиите, два пенала и слично. :wink:
Момак слабо пратиш фудбал !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gizo напиша:Ке видиме во последно коло кој е во право, ама ве молам тој што ке испадне дека погрешил нека не се вади на финтата судиите, два пенала и слично. :wink:
How1TzeR напиша:Gizo напиша:Ке видиме во последно коло кој е во право, ама ве молам тој што ке испадне дека погрешил нека не се вади на финтата судиите, два пенала и слично. :wink:
Gizo напиша:How1TzeR напиша:Gizo напиша:Ке видиме во последно коло кој е во право, ама ве молам тој што ке испадне дека погрешил нека не се вади на финтата судиите, два пенала и слично. :wink:
важи ке видиме кој повеќе прати, ако погрешам спремен сум да признаам дека повеќе се разбираш.А ти??
How1TzeR напиша:Gizo напиша:How1TzeR напиша:Gizo напиша:Ке видиме во последно коло кој е во право, ама ве молам тој што ке испадне дека погрешил нека не се вади на финтата судиите, два пенала и слично. :wink:
важи ке видиме кој повеќе прати, ако погрешам спремен сум да признаам дека повеќе се разбираш.А ти??
Абе нема што да се гледа 25 мај шампион Милан.
Ливерпул нема класа играчи ..... и го помина Челзи на среќа со пи*леме гол !
How1TzeR напиша:Gizo напиша:How1TzeR напиша:Gizo напиша:Ке видиме во последно коло кој е во право, ама ве молам тој што ке испадне дека погрешил нека не се вади на финтата судиите, два пенала и слично. :wink:
Абе нема што да се гледа 25 мај шампион Милан.
Ливерпул нема класа играчи ..... и го помина Челзи на среќа со пи*леме гол !
Јас од 8 години гледам фудбал... во животов имам гледано 10 илјади утакмици и сеа ти дојде на ред да ме убедуваш кој ќе победел. Стрписе бре! Аман.. ќе видиме па ќе коментираме..
Ти до 25ти сонувај си го Милан како шампион, а на тој ден можеби ќе те нема никаде... ни после тој ден.. ни другиот.. ни наредниот.... мене ќе ме има во секоја комбинација.
zocipro напиша:Јас од 8 години гледам фудбал... во животов имам гледано 10 илјади утакмици и сеа ти дојде на ред да ме убедуваш кој ќе победел. Стрписе бре! Аман.. ќе видиме па ќе коментираме..
Ти до 25ти сонувај си го Милан како шампион, а на тој ден можеби ќе те нема никаде... ни после тој ден.. ни другиот.. ни наредниот.... мене ќе ме има во секоја комбинација.
E sega cim pocna so toa kolku natprevari si gledal, od koga si pocanl.......e pa ako sakas i takvi komentari demek se razbiras jas be brat igrav 7 godini fudbal i ako mislis na toa najdobro znam kako im e na igracite,ako ne se barem priblizno za nasi uslovi, i bas drzi voda toa od How1TzeR za premorenosta i osobeno bi dodal psihata vo toj natprevar, da primis gol vo 9-ta minuta, se okolu tebe e fakticki protic tebe...i mala nesigurnost da vidis kaj bilo vo eden od kolegite so se so tebe na terenot.....togas nesvesno vlegvs i ti vo negova koza......ama nema vrska,fudbalot zatoa e interesen i bas finaleto e natprevar sam za sebe, 90 minuti se moze da bidi......zatoa na 25 maj site pred TV i ke vidime.....
E sega jas kako fan na Ac Milan od 6 godini![]()
normalno deka sakam da pobedi i vo sporedba so Liverpul grev e da se reci deka Liverpul se pojaki,ova-ona i za volja na vistinata ako finaleto bese so Celzi Milan ke imase poteska rabota.........So da kazam drugo,koj me sfati arno, koj ne pak arno......
How1TzeR напиша:Гледај колку сакаш ти утакмици 10 000 илјади 20 000 илјади па слави јубилеј па издади книга после, може и џабе гледаш и немам намера никој да убедувам , не ни сакам да убедувам, најмалце тебе.Да ти биде појасно малце
За натпреварот со ПСВ, алал да им е на дечките дадоа се од себе стварно е за почит , но формациски милан беше за нигде , стратегијата на анчелоти за нигде ! башка што беа преморени ! итн....и нема од што да ќутам милан се пласираше во финале без разлика на поразот.
Искусна екипа за такви ситуации како со ПСВ ништо друго.
Кафу, Стам , Сидорф .... и ред други со големо искуство во такви ситуации на немоќ.
Милан не знае да игра против мали екипи не знае да игра против целосно дефанзивен тим , пример ти се многу порази од мали екипи во калчото , а против големи екипи знае да изигра многу добро пример ливерпоол не игра дефанзивно ..........![]()
А во врска со финалето сам ќе се увериш , јас само кажувам како ќе биде . И да јас ќе бидам тука не сум пичлеме како некои други што се ограничени со еден тим !
Да не должам многу ...
How1TzeR напиша:А во врска со финалето сам ќе се увериш , јас само кажувам како ќе биде
How1TzeR напиша:И да јас ќе бидам тука не сум пичлеме како некои други што се ограничени со еден тим !
Да не должам многу ...
Цел мој живот ми помина со фудбал и фудбалот го сваќам и гледам објекитвно. Да коментираме да, да разменуваме мислења, јас тоа секој ден го правам, каде и да седнам со некој другар.. тема број еден на муабет е фудбал.
How1TzeR напиша:Цел мој живот ми помина со фудбал и фудбалот го сваќам и гледам објекитвно. Да коментираме да, да разменуваме мислења, јас тоа секој ден го правам, каде и да седнам со некој другар.. тема број еден на муабет е фудбал.
Абе остаре и не бркна нешо а , да земеше да се социјализираш , жени да бркаш а?
Изгледа човек да не седне со тебе негде ќе го тупиш со фудбал цело време.
zocipro изгледа тие 10 000 илјади утакмици му влијаат на неговото вклопување и општата социјализација.
Цел живот у фудбал ти поминал значи .... ај па јубилеј да ти напраиме !
потоа комотно можеш да дадеш веродостоен оглас во весници " продавам нов неупотребуван мозок "
Како што велеше мојот пријател .... да ти го имам мозокот да одморам малце.