Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Цел мој живот ми помина со фудбал и фудбалот го сваќам и гледам објекитвно. Да коментираме да, да разменуваме мислења, јас тоа секој ден го правам, каде и да седнам со некој другар.. тема број еден на муабет е фудбал.

Зар треба да зборам уште и да наведувам некои работи ..... ?
а 10 000 ?
Него ќе ти помине животот , ако не ти поминал до сеа.

Објективност во фудбал постои самоп во одредена ситуација.
Истата е ако не си навивач на некоја екипа, а ако си, јебеш ти болан објективност. :wink:

How1TzeR напиша:
Цел мој живот ми помина со фудбал и фудбалот го сваќам и гледам објекитвно. Да коментираме да, да разменуваме мислења, јас тоа секој ден го правам, каде и да седнам со некој другар.. тема број еден на муабет е фудбал.

а 10 000 ?

За твоја информација имам 23 години, сепак ми ласка тоа што мислиш дека сум постар. Јас не би можел тоа да го кажам за тебе.

StormAngel напиша:
Објективност во фудбал постои самоп во одредена ситуација.
Истата е ако не си навивач на некоја екипа, а ако си, јебеш ти болан објективност. :wink:

Ме познаваш лично? (не)
Како ондак ме цениш дали сум објективен или субјективен. Ако збориш општо, добро... ако мислиш на мене (а милиш затоа што погоре во еден пост напишав дека сум објективен) тогаш.. не е така бе брат ми.. стварно верувај дека не е така.

Еве ти аргумент. Ајде предпостави која екипа мене ми е омилена. Уште од сега да ти кажам.. ќе промашиш :D
а знаеш зашто ќе промашиш?

Општо го реков тоа за објективното а не дека те знам или не те знам.
Ти ја губиш цела концепција на муабетов ми се чини.
Да се биде објективен во фудбалот значи дека не треба да си навивач на ниту една екипа и да следиш фудбала онака ќејфски.
Зошто?

Па ваљда затоа што кога ќе ти губи екипата која што ја симпатизираш, се губи и објективноста во проценки и мислења.

П.С- Ова е мое мислење, не мора да значи дека е точно. :wink:

јас мислев дека сум прозван од страна на тебе;) и одговорив.. инаку концепција некоја посебна немам :D :D одговарам на прозивки исто како сите ние..

Само во уште нешто нема да се сложиме. Јас сепак мислам дека може да се биде објкективен и покрај тоа што навиваш за некоја екипа.

Здравје боже, може некогаш ќе се собереме, ќе ме сватиш... верујав ми.

How1TzeR напиша:

а 10 000 ?

Лепи! Јас ти укажам дека си контрадикторен. Збориш за мојот памет, а твојот велиш дека е црвено црн.

И би те замолил да престанеш да вреќаш ..да не те опоменат не за друго.
Инаку ако мене ме прашуваш? Испукај се..немаш гајле. Интересен си ми.

gerard напиша:
How1TzeR напиша:

а 10 000 ?

Лепи! Јас ти укажам дека си контрадикторен. Збориш за мојот памет, а твојот велиш дека е црвено црн.

И би те замолил да престанеш да вреќаш ..да не те опоменат не за друго.
Инаку ако мене ме прашуваш? Испукај се..немаш гајле. Интересен си ми.

Добро бе момак по колку пути ќе ме цитираш ?
Ај остај ме на мира нели гледаш дека сакам да те баталам ти се лепиш за мене ..... да не ти се свиѓам.
Ајт ...

Добро бе момак по колку пути ќе ме цитираш ?
Ај остај ме на мира нели гледаш дека сакам да те баталам ти се лепиш за мене ..... да не ти се свиѓам.
Ајт ...

Ми се свѓаш. Обожавам плачковци...
Ќе те цитирам се додека ми се обраќаш мене директно и додека не ме сватиш што сакам да ти кажам. Дека си контрадикторен. Јас ти враќам на секој твој пост! На секоја твоја навреда... и кој кого замарал сеа.
Не мораш да одговараш.

ОК смирете се малку, не забегувајте

Колку наместени утакмици имаше викендов во италија, италијанциве ги шијат ФФМ со местењево.

Gizo напиша:
Колку наместени утакмици имаше викендов во италија, италијанциве ги шијат ФФМ со местењево.

Нормално... ФФМ сеуште учи :P

Рома-Интер 0-2

куп на италија, прва утакмица

Многу ми е жал за рома , тим со посебна игра и шарм, скоро првото полувреме цела игра ја имаше рома ама тоа циганот шутна и влезе :?

плејоф на италија

Парма-болоња 0-1

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom