Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Први сме сеа за сеа на табела.
Имаме 7 - 0 гол разлика и сме единствениот тим кој има 3 од 3 победи и нема примено гол!
Но ќе видиме до кога ќе трае тоа?

Добрите нешта траат многу кратко :D

За Џилардињо најдобро ќе биде да се откажи од фудбалот дека не го бива, на секоја утакмица промашува чисти шанси како што видовме кога играа со Сиена, Гуркуф неколку пати му намести убави топки а тој шутират лево, десно, горе од голот. А на Дида му се одби топката и после Каладѕе за да ја исфарлит од нивниот шеснаесеттерец ја промаши и Макароне добро ја зафати и постигна гол во 24 минута.

Ајдееее Рома, новиот првак на Италија :):):):):)

- Во слаба форма ни се конкурентите, да даде Господ да продолжат така :) (ај да не урочам сеа :))

:) 2 бода разлика, се далеку од: „Конкурентите се во слаба форма“

Ни лани не беше Интер прв после 3-4 кола, но, после... знаеме... како се одвиваше сезоната

Први сме сеа за сеа на табела.
Имаме 7 - 0 гол разлика и сме единствениот тим кој има 3 од 3 победи и нема примено гол!
Но ќе видиме до кога ќе трае тоа?

Ke trae do slednoto kolo :helou:

3 utakmici dobro izigrani i odma...ROMA SAMPIONI :)
Se znae na Roma kaj i e mestoto
Ke se bori za 4 mesto ili 3to najvishe...
1 ili ovaa godina 2 e za shampionot :)
Trezegol 0-1

3 utakmici dobro izigrani i odma...ROMA SAMPIONI :)
Se znae na Roma kaj i e mestoto
Ke se bori za 4 mesto ili 3to najvishe...
1 ili ovaa godina 2 e za shampionot :)
Trezegol 0-1

Мора да се почне шампионски! Ќе правиме муабет после утакмицата ...

Рома - Јуве 2-1 :helou:

Среќни бе г'злаци ...? :jaj:

Како и да е, Рома покажа кој е кој, супериорна игра на теренот, и прекрасни акции! Јуве се спаси благодарение на глупавата грешка на Дони, кој при корнер ја напушти гол линијата :tapp:

- Вака цела сезона не ќе може Јуве, се гледа тоа.

Како и да е (Интер 2-2 со Ливорно, нема да коментирам :kesa:), Рома се први на табелата, и само нека продолжат така! :)

Среќни бе г'злаци ...? :jaj:

Како и да е, Рома покажа кој е кој, супериорна игра на теренот, и прекрасни акции! Јуве се спаси благодарение на глупавата грешка на Дони, кој при корнер ја напушти гол линијата :tapp:

- Вака цела сезона не ќе може Јуве, се гледа тоа.

Како и да е (Интер 2-2 со Ливорно, нема да коментирам :kesa:), Рома се први на табелата, и само нека продолжат така! :)

Ah da ne promesi Del piero penal... :):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom