Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Влегувам ме мава шок..Сите Интераши ставиле од Милан аватар..Ај мајката...Сонувам, или ова е реалност?

па ти сеуште не си разбрал дека човекот го мрази интер,што очекуваш да пише,тој и не го гледал дербито што му текне збори:smir:
За твоја информација го гледав. Сакав да видам како ќе цимоли Мурго:baeh:

when I look at the table I see that Milan, Juve and Roma are all behind us:vozbud:

Влегувам ме мава шок..Сите Интераши ставиле од Милан аватар..Ај мајката...Сонувам, или ова е реалност?

Реално е, сега им направив на сите скриншот.
За случај да треба мора да се има докази:pos2:

Бате дедо ми бог да го прости, ми рече кога бев мал:
"Кој високо лета, ниско паѓа"!
За што е оваа поговорка не сум сигурен, ама ти ако ми помогниш можи ќе ја решиме загонетката:smir:

Нијанса го направи Мурго тренер, така да се ќе му се врати, верувај ми:helou:
Која нијанса бе мислиш дека таа победа на Порто против манчестер го направи мурињо тренер па тој таа сезона го помина и манчестер и сите други па стана првак во европа, 100 натпревари без пораз на домашен терен ти се нијанса мора да правиш разлика мегу тоа што не ти се допага и реалноста.

Која нијанса бе мислиш дека таа победа на Порто против манчестер го направи мурињо тренер па тој таа сезона го помина и манчестер и сите други па стана првак во европа, 100 натпревари без пораз на домашен терен ти се нијанса мора да правиш разлика мегу тоа што не ти се допага и реалноста.
Ако не го победеше Манчестер со судии немаше да дојде ни до ЛШ ни до тие твои 100 натпревари без пораз:tapp:
Провери!

За што е оваа поговорка не сум сигурен, ама ти ако ми помогниш можи ќе ја решиме загонетката:smir:
Тоа е кога некој многу се преценува, и на крајот останува со празни раце..5коло е, сеуште е рано за прогноза,битката за Скудетото тек што започна..Нема што бунење, Милан беше подобар, постабилен овај натпревар, и тоа мора секој да го признае...Без барање на вина во некој друг..

Очекував дека Интер ке тепа, ама тоа е. Думан прими поздрави пријателу. Твојот семоќен Интер на колена. :tv:

Очекував дека Интер ке тепа, ама тоа е. Думан прими поздрави пријателу. Твојот семоќен Интер на колена. :tv:
Дено слушај паталец, не гаталец:smir:
Ти кажав пред средбава кој ќе тепа:helou:

Ако ти текнува истото се случуваше на форумов лани , кога Милан го победи Интер и си ставија префикс ЛШ , па наредна во Неапол беа тотално надиграни . Во моментов они летаат високо , не ние , ги заборавија Џенова ( тотално надиграни ) и Болоња дома . :toe:

Ако не го победеше Манчестер со судии немаше да дојде ни до ЛШ ни до тие твои 100 натпревари без пораз:tapp:
Провери!
Добро Манчестер со судии а другите и нив со судии и 100 натпревари со судиии не биди смешен знам дека имаш нокни мори од Мурињо од времето кога беше во челзи и сакаш да се смириш но постојано те влечи нешто па влегуваш во ова тема и пишуваш коментари само за да се олесниш и да можиш да заспиеш но тоа е Мурињо мора да остава белег секаде кај што ке оди. Затоа и го викаат SPECIAL ONE

Провери!

и затоа случајно си го работеше фергусон и со челзи или да бе имаа смена на генерации теши се , и милан денес постигна гол од офсајд и значи победата не им вреди и не се добра екипа по твоја логика нели ?

Сега ме интересира што ке изјави Мурињо? Дали ке му биде криво девојчето шо седеше во прв ред и им привлекло внимание на Камбиазо и Матераци или па некоја си рандом птица што поминала на небото. :)

Нијанса го направи Мурго тренер, така да се ќе му се врати, верувај ми:helou:

Де бе Чомбе , сам си призна дека две години никаде те немало и си бил повлечен поради доминацијата на Челзи со Мурињо , и ретардиран би сватил зашто толкава омраза имаш кон тој човек , башка и елиминацијата од ЛШ од тим предводен од Мурињо .
Ете , денес Милан дадоа гол од офсајд , каков таков сепак постоеше ,па бар јас не плукам нит на нив нит на судијата , и тоа е дел од фудбалот така да Се ти паѓа во вода за таа елиминација на Манчестер .
Да имаа муда и да беа прејаки како што ги претставуваш тој период , ке ги тепаа Порто дома 3-0 , а не , изгубија на гости со 2-1 , дома имаа резултат од 1-0 и пласман и пак примија гол . :toe: И Манчестер со Болтон имаа непостоечки пенал , па пак заслужено победија според тебе,нели?!

Сега ме интересира што ке изјави Мурињо? Дали ке му биде криво девојчето шо седеше во прв ред и им привлекло внимание на Камбиазо и Матераци или па некоја си рандом птица што поминала на небото. :)

Повели

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom