Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За твоја информација го гледав. Сакав да видам како ќе цимоли Мурго:baeh:па ти сеуште не си разбрал дека човекот го мрази интер,што очекуваш да пише,тој и не го гледал дербито што му текне збори:smir:
Влегувам ме мава шок..Сите Интераши ставиле од Милан аватар..Ај мајката...Сонувам, или ова е реалност?
Бате дедо ми бог да го прости, ми рече кога бев мал:Влегувам ме мава шок..Сите Интераши ставиле од Милан аватар..Ај мајката...Сонувам, или ова е реалност?
Која нијанса бе мислиш дека таа победа на Порто против манчестер го направи мурињо тренер па тој таа сезона го помина и манчестер и сите други па стана првак во европа, 100 натпревари без пораз на домашен терен ти се нијанса мора да правиш разлика мегу тоа што не ти се допага и реалноста.Нијанса го направи Мурго тренер, така да се ќе му се врати, верувај ми:helou:
Ако не го победеше Манчестер со судии немаше да дојде ни до ЛШ ни до тие твои 100 натпревари без поразКоја нијанса бе мислиш дека таа победа на Порто против манчестер го направи мурињо тренер па тој таа сезона го помина и манчестер и сите други па стана првак во европа, 100 натпревари без пораз на домашен терен ти се нијанса мора да правиш разлика мегу тоа што не ти се допага и реалноста.
Тоа е кога некој многу се преценува, и на крајот останува со празни раце..5коло е, сеуште е рано за прогноза,битката за Скудетото тек што започна..Нема што бунење, Милан беше подобар, постабилен овај натпревар, и тоа мора секој да го признае...Без барање на вина во некој друг..Бате дедо ми бог да го прости, ми рече кога бев мал:
"Кој високо лета, ниско паѓа"!
За што е оваа поговорка не сум сигурен, ама ти ако ми помогниш можи ќе ја решиме загонетката:smir:
Дено слушај паталец, не гаталец:smir:Очекував дека Интер ке тепа, ама тоа е. Думан прими поздрави пријателу. Твојот семоќен Интер на колена. :tv:
Бате дедо ми бог да го прости, ми рече кога бев мал:
"Кој високо лета, ниско паѓа"!
За што е оваа поговорка не сум сигурен, ама ти ако ми помогниш можи ќе ја решиме загонетката:smir:
Добро Манчестер со судии а другите и нив со судии и 100 натпревари со судиии не биди смешен знам дека имаш нокни мори од Мурињо од времето кога беше во челзи и сакаш да се смириш но постојано те влечи нешто па влегуваш во ова тема и пишуваш коментари само за да се олесниш и да можиш да заспиеш но тоа е Мурињо мора да остава белег секаде кај што ке оди. Затоа и го викаат SPECIAL ONEАко не го победеше Манчестер со судии немаше да дојде ни до ЛШ ни до тие твои 100 натпревари без пораз
Провери!
Ако не го победеше Манчестер со судии немаше да дојде ни до ЛШ ни до тие твои 100 натпревари без пораз
Провери!
Нијанса го направи Мурго тренер, така да се ќе му се врати, верувај ми:helou:
Сега ме интересира што ке изјави Мурињо? Дали ке му биде криво девојчето шо седеше во прв ред и им привлекло внимание на Камбиазо и Матераци или па некоја си рандом птица што поминала на небото.![]()