Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
И по 1000 пати да си ја кажиш твојата реалност за џабе ти е освем ти никој нема да ја разбери.
-тој што трба ке ја разбере од тебе не ни очекувам...
Минатото е факт но исто и сегашноста. Мене нити Моџи нити некој друг ми го заебал детството, сум поминал супер детство што тебе ни најмалку не треба да ти е грижа..
ти верувам бе готово,(знам како ги забаваме/трауматизиравме интеристите во минатото затоа кажав)hihi
Според твојата теорија според која некој би имал лошо детство поради фудбал значи ти имаш лоша сегашност.
али имам убави споемниsd и актуелни звања(Европски Светски шампион)
Ќе се радувам на заслужените титули.. мојот тим игра поштено, не е вмешан во никакви скандали и никогаш не бил ниту казнет.
-и мојот клуб одиграл поштено таму каде што никој не бил казнет што не остава простор за сомнеж во неговата легалност,и неговата големина не дозволила Моџи да го “запусти’’ и да му биде крив
А одлуките на апелационен или било кој суд се многу пореални и поверодостојни од твојата, мојата или вистината на било кој поединец кој реалноста ја гледа со свои очи.. и тоа е ФАКТ
-овде малце си бил нервозен иначе не знам како да ја објаснам оваа реченица што си пишал sd

..ме победи не можам више со тебе ме фати на кондиција немам сила прејак си за менеsd

И по 1000 пати да си ја кажиш твојата реалност за џабе ти е освем ти никој нема да ја разбери.
-тој што трба ке ја разбере од тебе не ни очекувам...
Минатото е факт но исто и сегашноста. Мене нити Моџи нити некој друг ми го заебал детството, сум поминал супер детство што тебе ни најмалку не треба да ти е грижа..
ти верувам бе готово,(знам како ги забаваме/трауматизиравме интеристите во минатото затоа кажав)hihi
Според твојата теорија според која некој би имал лошо детство поради фудбал значи ти имаш лоша сегашност.
али имам убави споемниsd и актуелни звања(Европски Светски шампион)
Ќе се радувам на заслужените титули.. мојот тим игра поштено, не е вмешан во никакви скандали и никогаш не бил ниту казнет.
-и мојот клуб одиграл поштено таму каде што никој не бил казнет што не остава простор за сомнеж во неговата легалност,и неговата големина не дозволила Моџи да го “запусти’’ и да му биде крив
А одлуките на апелационен или било кој суд се многу пореални и поверодостојни од твојата, мојата или вистината на било кој поединец кој реалноста ја гледа со свои очи.. и тоа е ФАКТ
-овде малце си бил нервозен иначе не знам како да ја објаснам оваа реченица што си пишал sd

..ме победи не можам више со тебе ме фати на кондиција немам сила прејак си за менеsd
И јас не сакам да се расправам повеќе, ова можи да оди до безконечност.. Ајде ќе има на крај на сезона нови теми сигурно.. :)
Ти треба малку повеќе кондиционен тренинг. :)

Кико.. Изјавата на Галијани не е трач.. се сложувам дека сите трансвери и шпекулации на Гоал се трач но ова е изјава на Галијани.

Брату, мислев на Калчополи дека се почна со goal.com...Затоа пишав ТОГАШ!:cug:

Брату, мислев на Калчополи дека се почна со goal.com...Затоа пишав ТОГАШ!:cug:
Ок бе.. а оние Јувентус местачите појма немаат!

хаха мајтап :)
Погрешно те сватив.. мислев дека за изјавата на Галијани беше тоа..
А слушнавте дека манчини заглавил во лифт? :)

KikoMC напиша:
хаха мајтап :)
Погрешно те сватив.. мислев дека за изјавата на Галијани беше тоа..
А слушнавте дека манчини заглавил во лифт? :)

хахаххаха, со го извадиле бе??со не го остајле у лифтот, е глупи луѓе, хехеххе

хахаххаха, со го извадиле бе??со не го остајле у лифтот, е глупи луѓе, хехеххе
ould this have been a message from [Luciano] Spalletti? Possibly, or it could have been from the Inter fans. Maybe they wanted me to stay in there longer,” he joked.

Гледај и самоит си прај мајтар.. тешко него.. :)

Што напраја русите сакале и Рома да ја купат...Ама од ќерката на Сенси добиле одговор брз Рома, не е на продажба...Не е ова Англија...:cug:

Што сакаш ти да се расплачи?:cug:Штета што го најдовте, после ќе требаше Виеира да ви е тренер:vozbud::vozbud:
НИе го заглавивме.. други го спасиле.. :vozbud: Па со Виера би било многу подобро од Манчини. :)

Незнаете цитат асален да направите ќе ми зборите после интертото karts

он топик

Ибрахимович може и да не игра против Фиорентина не бил целосно подготвен :P

Стварно го жалам Манчини. Па сигурно ќе се заглавува по лифтови кога треба да избира измеѓу:

Zlatan-Ibrahimovic-Photos-008.jpg

И
Вундеркид
и
Аргентинска мафија
и
2503181803.jpg

само мислете му ја и Јуве и Милан
Коа ке се врати Адри ке сврти една ганџа има да ве дрибла како сака:smir:

само мислете му ја и Јуве и Милан
Коа ке се врати Адри ке сврти една ганџа има да ве дрибла како сака:smir:

+ флаша виски и две линии :pos2::pos2: кај ке му е крајот

Удине - Рома 1 : 0 , oдличен натпревар играат и двете екипи , резлутат кој моментално одговара на Интер ( и нерешено е ок ) . btw кој му беше филмот на Панучи ропакот .

*Тоа што ме радува е

Ливорно - Каљари 1 : 2 , и двата гола дело на Аквафреска ( играч на Интер ) .

edit : Удине - Рома 1 : 1 , Вучинич , Once again многу добра утакмица , напаѓачки до максимум и двата тима .
1 : 2 , Tadei

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom