S
Stef Bachatero
Гостин
Позади т хоум,прaшај ќе ти кажат во зградите е.
Sent from my ME173X using Tapatalk
Sent from my ME173X using Tapatalk
Последно уредено од модератор:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И колку калории да внесам?!
За маса 3500 според мене под услов да не правиш кардио.И колку калории да внесам?!
кликни на not sure, внеси точни податоци и ќе ти пресметаИ колку калории да внесам?!
Сончоглед лупен непечен е во ред да конзумираш (со овесни снегулки, со овес, со пченица, како додаток во салати...) но во умерена количина (додавањето калории повеќе од тоа што треба=дебеле), пуканки не би препорачал да се јадат не поготово за време на диета (особено ако се подготвени со масло или ќесичка испукана во микробранова исти ѓаол).Дали дебелеат семките и пуканките и дали е добро да се јадат додека си на диета?![]()
Пуканки се баш топ ако ги праиш ко мене у машинка за пукање на воздух. Имаат многу антиоксиданси и диетски влакна.Сончоглед лупен непечен е во ред да конзумираш (со овесни снегулки, со овес, со пченица, како додаток во салати...) но во умерена количина (додавањето калории повеќе од тоа што треба=дебеле), пуканки не би препорачал да се јадат не поготово за време на диета (особено ако се подготвени со масло или ќесичка испукана во микробранова исти ѓаол).
Се што доаѓа во + над твојот дневен калориски внес дебелее.
Пуканки се баш топ ако ги праиш ко мене у машинка за пукање на воздух. Имаат многу антиоксиданси и диетски влакна.
Врска неам од кај ми е - вкусот е исти ко пуканки само немаат зејтин - лол.А дај линк од машината за пукање на воздух што ја имаш.Вреди ли да се купи,со каков вкуз ги вади пуканките добри се ?
Машина за пукање на воздух? Постои и вакво нешто, прв пат слушам јас сум радосен на ново тавче ова е некој си прототипПуканки се баш топ ако ги праиш ко мене у машинка за пукање на воздух. Имаат многу антиоксиданси и диетски влакна.