Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Појадок овес и јајца, пред тренинг ориз и јајца, после тренинг ориз и мед/шеќер, вечера компир и месо, пред спиење казеин.

Појадок овес и јајца, пред тренинг ориз и јајца, после тренинг ориз и мед/шеќер, вечера компир и месо, пред спиење казеин.
После тренинг додај прптеин кој се брзо апсорбира како белки од јајца, риба или пилешко и добар си.

Dorucek-8belki,edna casa jogurd, 100gr. ovez izmesan so banana i zamrznati jagotki i delkaj.
Sleden obrok neka bide doza whey.
Rucek ili tako zvani obrok pred trening- kompir batat ili makaroni so 250gr telesko i svinsko meso i vnesi povejke natrium.
Posle dva sati fakticki pred trening pijaj cista voda.
Odma posle trening-dextroza so bcaa ako imas, ako nemas mozi i obicna voda i dextroza ili smokvi ako nemozis dekstroza. I posle pola sat stegni belo pilesko meso ili jajca vareni so zlatna mesavina ili mini pani testeninite, lesni se za praenje. Pred spienje edna raka kikiri, edna tableta omega 3 i eden magnezium i toe to. Klasicna ishrana i lesna za gotvenje i em najaden. Vnesot na proteini si go pravis sprema tvoj potrebi i isto taka i hidratite. Nemora da e 250gr meso, mozi da e i 150gr,se zavisi do potrebite.

За парите само ако е на промоција за 1500денари, инаку се наоѓаат подобри протеини од по 2.3кг за 2000ки на акции.

За парите само ако е на промоција за 1500денари, инаку се наоѓаат подобри протеини од по 2.3кг за 2000ки на акции.
Овој е 60 дози за 1400 денари. Досега немам видено доза поефтина од 36 денари. А овој е 23 денари.

Овој е 60 дози за 1400 денари. Досега немам видено доза поефтина од 36 денари. А овој е 23 денари.
Јас зедов мајПротеин 5кг за 4800 пред неколку денови, од Софија ми го донесе познаник и рачунај за услугата сигурно ми има наплатено барем 3300ден.
П. С 1490 не 1400 да не си го гледал 6пак,јас толку го зедов од хардшоп.

Јас имам земено неколку пати од мајпротеин, може се ефтини али вкусот им е мн силен - ептен благ, не ми се ок воопшто.

Јас зедов мајПротеин 5кг за 4800 пред неколку денови, од Софија ми го донесе познаник и рачунај за услугата сигурно ми има наплатено барем 3300ден.
П. С 1490 не 1400 да не си го гледал 6пак,јас толку го зедов од хардшоп.
29 денари ти излегло од доза.

Последните 2 недели од кцал дефицит (вкупно 12 до сега), дали да земам топач за масти за сабајле пред кардио на гладно за последново "тврдоглаво" сало околу долниот дел на стомакот и грбот? Некој препораки за топач на масти? Thermo Speed Hardcore на олимп?

Последните 2 недели од кцал дефицит (вкупно 12 до сега), дали да земам топач за масти за сабајле пред кардио на гладно за последново "тврдоглаво" сало околу долниот дел на стомакот и грбот? Некој препораки за топач на масти? Thermo Speed Hardcore на олимп?
Моја препорака ти е да прво прочиташ на кој начин се одвива процесот на топење на масти. Ако се одлучш за брнер , зами л-карнитин, ама од квалитетна фирма со поголема концентрација. Во Џеркулес беа добри и мислам во Д-стронгест.

Пробај ХИТ тренинг за да го достопиш тој дел во комбинација со тежински.

Мое мислење и кое го практикувам е, дека телото треба да го направиш топач на масти, а не да земаш суплементација бидејќи тоа е голем маркетиншки трик.;):D

Пченични никулци изгледа на супер храна за бодибилдинг, јаде некој редовно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom