- Член од
- 26 декември 2009
- Мислења
- 264
- Поени од реакции
- 194
Пред тренинг протеински шејк, а после све осталоПред тренинг за утре :ориз,тестенини и урми а после тренинг јајца, месо и протеински шејк.
Добар е планов?
Пред тренинг протеински шејк, а после све осталоПред тренинг за утре :ориз,тестенини и урми а после тренинг јајца, месо и протеински шејк.
Добар е планов?
После тренинг додај прптеин кој се брзо апсорбира како белки од јајца, риба или пилешко и добар си.Појадок овес и јајца, пред тренинг ориз и јајца, после тренинг ориз и мед/шеќер, вечера компир и месо, пред спиење казеин.
Dorucek-8belki,edna casa jogurd, 100gr. ovez izmesan so banana i zamrznati jagotki i delkaj.Појадок овес и јајца, пред тренинг ориз и јајца, после тренинг ориз и мед/шеќер, вечера компир и месо, пред спиење казеин.
Овој е 60 дози за 1400 денари. Досега немам видено доза поефтина од 36 денари. А овој е 23 денари.За парите само ако е на промоција за 1500денари, инаку се наоѓаат подобри протеини од по 2.3кг за 2000ки на акции.
Јас зедов мајПротеин 5кг за 4800 пред неколку денови, од Софија ми го донесе познаник и рачунај за услугата сигурно ми има наплатено барем 3300ден.Овој е 60 дози за 1400 денари. Досега немам видено доза поефтина од 36 денари. А овој е 23 денари.
29 денари ти излегло од доза.Јас зедов мајПротеин 5кг за 4800 пред неколку денови, од Софија ми го донесе познаник и рачунај за услугата сигурно ми има наплатено барем 3300ден.
П. С 1490 не 1400 да не си го гледал 6пак,јас толку го зедов од хардшоп.
Моја препорака ти е да прво прочиташ на кој начин се одвива процесот на топење на масти. Ако се одлучш за брнер , зами л-карнитин, ама од квалитетна фирма со поголема концентрација. Во Џеркулес беа добри и мислам во Д-стронгест.Последните 2 недели од кцал дефицит (вкупно 12 до сега), дали да земам топач за масти за сабајле пред кардио на гладно за последново "тврдоглаво" сало околу долниот дел на стомакот и грбот? Некој препораки за топач на масти? Thermo Speed Hardcore на олимп?